Dodaj do ulubionych

Hotel Pegasos World - dziwny przypadek

09.06.14, 12:56
Witam
Od pewnego czasu (około 1,5 miesiąca ) śledziłem ofertę Itaki do tego hotelu z Poznania, termin przełom sierpień -wrzesień. Jako że czasu było jeszcze troche liczyłem na jakąś promocję. Terminów na czerwiec lipiec i prawie do końca sierpnia nie było już od dobrego miesiącaa ale dalsze terminy jak najbardziej. Ostatnio sprawdzałem to w piątek a dziś patrzę i na stronie przy hotelu "Aktualnie brak oferty" .
Proszę o informację czy ktoś spotkał się z takim przypadkiem bo Pani na infolini powiedziała że oferta się sprzedała na moje pytanie czy na wrzesień , pażdziernik i listopad też Pani nabrała wody w usta i prosiła o telefon pod koniec czerwca może się ten hotel jeszcze pojawi w ofercie.
Pytanie moje czy gdybym wpłacił kasę to oznacza że pieniądze poszły w kanał a ja dowiedział bym się 15 sierpnia zę wakacji nie ma a o zwrot kasy moge uprzejmnie poprosić?
Obserwuj wątek
    • Gość: TOM Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: 109.79.56.* 09.06.14, 13:00
      Powiem jedno dajcie sobie spokój z ITAKĄ.....
    • pszczolka1020 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek 09.06.14, 15:29
      Ja tez mam podobny przypadek, tylko że my już kupiliśmy wyjazd na lipiec do pegasos planet i chciałam sobie sprawdzić loty, czy godziny się nie zmieniły i też spotkałam na stronce napis : aktualnie brak ofert dla tego hotelu" , zadzwoniłam do Itaki i babka mi powiedziała, że się wszystkie wyprzedały, bo to bardzo popularny hotel. Ale teraz jak piszesz , że w piątek sprawdzałeś i były , a w poniedziałek nie ma ani jednej nawet na jesień to trochę podejrzane. Te hotele są z jednej grupy, mam w następnym tygodniu wpłacić resztę kasy i trochę teraz się waham... Niby babka w Itace powiedziała że z naszą rezerwacją wszystko ok, ale jak biura które bankrutowały potrafiły do samego końca sprzedawać wyjazdy i brać kasę , teraz naprawdę sama nie wiem co robić ? Może te hotele zerwały umowę z Itaką - czarny scenariusz
    • Gość: Wini Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.creativeteam.com.pl 09.06.14, 16:33
      Też "śledziłem" hotele Pegasos World i Club. Byłem w obydwu i wakacje były udane. Teraz nie ma w ogóle ofert z nimi. Czyżby wyprzedał się nawet październik? Strasznie dziwne.
    • Gość: turystka Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.14, 13:15
      My mamy wykupione wczasy w sierpniu do pegasos world i powiem ze jego znikniecie trochę mnie zestresowało, ale itaka twierdzi ze nic sie nie dzieje, skończyły im sie pokoje więc wstrzymali całą sprzedaż do sieci pegasos ponieważ kontraktują więcej miejsc, to sie okaże
      ja jeszcze podpytam u znajomych co siedzą w branży turystycznej co tam się świeci
      • kamawoj Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek 10.06.14, 15:50
        jeszcze może być tak, że Itaka nie wywiązała się finansowo wobec sieci hoteli PEGASOS i zablokowano im możliwość sprzedaży tych hoteli:( ja mam wczasy na przełom lipca i sierpnia i mam nadzieje, że wszystko się wyjaśni...
    • dario7800 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek 10.06.14, 17:17
      W tym hotelu to chyba nie pierwszy raz dzieją się takie cuda
      forum.gazeta.pl/forum/w,660,113100737,113100737,TTH_Pegasos_World_odwolali_nam_hotel_.html
      • maj18-98 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek 10.06.14, 17:47
        Co do hotelu to nie wiem (sama miałam na niego ochotę, ostatecznie pojechaliśmy w inne miejsce) ale co do Itaki to kilka dni temu kiedy wracaliśmy z wakacji zabraliśmy do autokaru parę osób z Itaki bo miejsca dla nich nie było w autokarze na lotnisko, z takim biurem jeszcze nie byłam, chyba, ze to norma, w końcu jakimś doświadczonym podróżnikiem nie jestem, ale nie spodobało mi się to, ludzie stali przed hotelem i nie mieli jak jechać...
      • Gość: turystka Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.14, 19:12
        ale to działo się w 2010 roku
        • shot777 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek 11.06.14, 11:17
          Czyli mają doświadczenie :)
          sciągnąć klienta na dobry hotel a potem z braku laku albo bierze co jest albo poczeka na zwrot kasy
          Neezły biznes!
    • Gość: turystka Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.14, 15:38
      Taką odpowiedź dostałam na moje zapytanie o co chodzi....

Szanowna Pani,

Dziękujemy za wiadomość.
      Brak dostępności hotelu w ofercie wynika wyłącznie z faktu, że hotel nie przyjmuje kolejnych rezerwacji. Rezerwacje dokonane wcześniej będą realizowane bez zmian.

• pszczolka1020 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek 13.06.14, 12:26
        Mi w biurze powiedziano, że oferta cała na ten sezon została wyprzedana, bo też się denerwowałam, że hotel Pegasos Planet zniknął z oferty. Trochę mnie to uspokoiło, ale ten post z 2010 roku że tydzień przed wyjazdem ludzie się dowiadywali, że nie mają tego hotelu znowu przywołał niepokój. To jest naprawdę niegodziwość żeby tak ludźmi manipulować, pierwszy raz jadę z Itaką ....i chyba ostatni, dziękuję za takie stresy związane z wakacjami, mamy rezerwację od 19.07. na dwa tygodnie wykupioną w styczniu , i teraz mam się stresować czy pojadę czy nie , masakra , więcej nie wybiorę tego biura.
        • shot777 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek 14.06.14, 10:59
          Czy przez dwa dni mogli sprzedać cały wrzesień, październik i połowę listopada? Pani w biurze na to pytanie zapowietrzyła sie i nie potrafiła tego logicznie wytłumaczyć
          • Gość: turystka Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.14, 22:20
            My sprawdziliśmy przez kilka telefonów do itaki co będą mówić i za każdym razem odpowiedź była taka sama...siec pegasos wstrzymała rezerwacje, kontraktując większą/mniejszą liczbę miejsc dla biura Itaka...niestety w tej sieci rządzi biuro NAZAR i obawiam się że ona podyktowało warunki, chcąc mieć więcej miejsc...dlatego rezerwacje zostały wstrzymane dla pozostałych kontrahentów...
            Pszczolka co do opinii z 2010 roku to wiadomo może być różnie, ale nas zapewniano że z powodu wstrzymanych rezerwacji wszystkie wykupione miejsca będą...oby!!!
            z Itaka latamy już 8 lat i w zyciu nas nie oszukała, mam andzieje że tym razem będzie tak samo!!
            • pszczolka1020 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek 16.06.14, 14:32
              No też mam nadzieję , że te miejsca dla nas będą, ale w sumie nic innego mi nie pozostaje nic mieć nadzieję , pozdrawiam i udanego urlopu
    • Gość: emi28 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.14, 18:13
      ( lipca lecimy do pegasos Club. Zaniepokojona tym wątkiem zapytałam na fejsie, o co chodzi. Otrzymałam odpowiedź od Itaki, że wycofali hotel z oferty, ale wszystkie wykupione już wczasy bedą normalnie realizowane. I tego się chyba trzeba trzymac:))
      • Gość: Kamil Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.14, 11:39
        Mam nadzieję że to jest prawda bo lecę do club 12.07.2014 i jeszcze namówiłem dwie rodziny, a
        wczasy zamawiałem już w grudniu.Jak ktoś z państwa będzie znał szczegóły napiszcie od razu na
        forum. Nie mam zamiaru później czegoś na szybko szukać albo brać ochałpy co zaproponują.
        • Gość: emi28 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.14, 22:02
          Niepokoi brak nowych opiniina Holidaychec.Wczesniej-w maju-pojawiały sięregularnie i to wlasnie od klientów Itaki.Lecimy 9,zobaczymy...
          • Gość: djc Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 22:13
            Też lecę 9 lipca. wiekszą grupą 11 osób. Wakacje kupiliśmy już przed 5 stycznia żeby właśnie dla tylu było miejsce. Mam nadzieję że nie będzie miała miejsca sytuacja z jaką spotkaliśmy się w zeszłym roku po przylocie - mianowicie czekaliśmy na lotnisku ponad godzinę na grupę osób (14) która już w Turcji dowiedziała się że nie ma miejsc dla nich w hotelu w którym też rezerwowali w grudniu i Itaka rozrzuciła ich po kilku hotelach. No nic zobaczymy. Dzwoniłem do Itaki dziś i mówią że wszytko jest ok że nie ma już sieci hoteli Pegasus w ofercie bo wszystko się sprzedało...
            • Gość: emi28 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.14, 23:24
              Skąd lecicie? My z Goleniowa. No to jednak coś Itaka kręci, bo wersje przekazywane różnym klientom się ze sobą nie zgadzają.I to martwi. My rezerwowaliśmy jesienią....
              • Gość: turystka Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.14, 14:20
                Jak się nie zgadzają...my lecimy w cztery pary i każdy z nas dzwoniąc w rożne dni, otrzymał taką sama informację....
                • Gość: emi28 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.14, 21:12
                  A mi Itaka odpisała na fejsie,że wycofali hotel z oferty.
                  • Gość: turystka Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.14, 22:17
                    My jak już wcześniej pisałam, otrzymaliśmy informację, niejednokrotnie, z kilku miejscu, różnych połączeń na infolinię, że siec pegasos wstrzymałą wszelkie rezerwacje, czy tylko Itace nie wiem, bo nie umiem znależć ofert nazara...ale szukam...
                    • Gość: emi28 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.14, 22:30
                      Wysłałam maila do Pegasos Club z prośbą o potwierdzenie rezerwacji.
                      • Gość: turystka Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.14, 22:52
                        oooo to też sposób....czekam na odpowiedz z turcji, ciekawa jestem czy odpisza
                        • Gość: emi28 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.14, 23:07
                          Wątpię. takie duże hotele raczej się nie bawią w odpisywanie pojedynczym klientom ze zbiorowych rezerwacji, ale nie zaszkodzi spróbować.Pokusiłabym się o telefon, ale za słabo mówię po angielsku.
                      • Gość: Djc Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.14, 23:06
                        A w jakim jezyku mail? To smieszne dlaczego pytam ale dzwonilem do tego hotelu w piatek i.... nie byłem w stanie dogadac się z recepcją po angielsku - masakra. Chcialem pogadac ocalej sprawieale nic z tego nei wyszlo.
                        • Gość: emi28 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.14, 19:10
                          może to tłumaczy brak odpowiedzi na maila-po angielsku oczywiście......ale fajnie, ze wiemy, że hotel stoi - brak jakichkolwiek informacji jest zadziwiający. Może ktoś po rosyjsku by spróbował??
                    • Gość: anullaw Re: Hotel Pegasos World - LODY i itp. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.14, 11:14
                      Mam pytanie , to po ile te lody jesli nie są w opcji all?
                      Szkoda, że Itaka nie napisała w swojej ofercie o braku ich w ofercie all i są dodatkowo płatne.
                      Z Itaką latamy już od dawna i zawsze było ok.
              • Gość: turystka Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.14, 14:21
                Po powrocie proszę o informację czy wszystko było ok...my lecimy na początku sierpnia...
          • Gość: turystka Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.14, 15:05
            Na stronie itaki pojawiają się www.itaka.pl/wczasy/turcja/side/hotel-pegasos-world,AYTPEWO.html
    • Gość: Tomys Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.play-internet.pl 29.06.14, 21:27
      Nie zdziwiłbym się jeśli okazałoby się, że to Itaka ma jakieś zaległości finansowe wobec tego hotelu a nawet całej sieci Pegasos.
      Nie złapałem się na ten hotel, wiec z innej beczki co zamiast Pegasos World? Najlepiej w Side i z dużymi basenami. Ta sama półka cenowa. Spóźniłem się i teraz trzeba szukać innego hotelu...
      • dario7800 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek 29.06.14, 22:06

Nie kracz bo to by oznaczało, że ludzie na miejscu mogą usłyszeć"gościom z Itaki wstęp wzbroniony". Faktem jest, że ten hotel zawsze sprzedawał się jak ciepłe bułki a tym bardziej po budowie aquaparku. Bez problemu znajdą się Rosjanie, którzy uwielbiają ten hotel.

Co w zamian?Zapomnij o takich basenach. Nie pamiętam dokładnie ile kosztował P.World w szczycie sezonu, ale budżet powinien wystarczyć na Crystal Admiral, Amelia Beach, Sea Planet. Należący do tej samej sieci Nashira jest raczej droższy.
        Barut Hotels Arum i Sentido Perissia też.

Gość portalu: Tomys napisał(a):

> Nie zdziwiłbym się jeśli okazałoby się, że to Itaka ma jakieś zaległości finans
        > owe wobec tego hotelu a nawet całej sieci Pegasos.
        > Nie złapałem się na ten hotel, wiec z innej beczki co zamiast Pegasos World? Na
        > jlepiej w Side i z dużymi basenami. Ta sama półka cenowa. Spóźniłem się i teraz
        > trzeba szukać innego hotelu...
        • Gość: renata Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.30.82.38.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.06.14, 19:47
          Ja też czailam sie na ten hotel, ale nie bylo go juz w ofercie i wybralam otium eco side cena niższa a opinie na holidaycheck bardzo optymistyczne a jak bedzie to zobaczę w sierpniu
          • Gość: paula Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.14, 20:49
            jadę pod koniec sierpnia do tego hotelu, rezerwowany w marcu i tez zaczynam się niepokoic
            • Gość: emi28 Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.14, 21:22
              Na stronie Itaki na na fejsie zamieściłam pytanie, czy ktosś może był niedawno i możne się podzielić informacjami. Jedna osoba odpowiedziała, że jej rodzice byli na przełomie maja i czerwca.
              • Gość: turystka Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.14, 22:03
                Ja pisałam z panią która umieściła ostatnią opinie na holidaychecku, jest bardzo zadowolona a była w czerwcu....
                • Gość: Gosc hotelu Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.175.75.74.static.turktelekom.com.tr 06.07.14, 09:53
                  prosze sie nie martwic, wspanialy hotel. Ma pare minusikow, ale moja ocena to 9/10. Pisze posta z hotelu z recepcji.
                  • Gość: Magda Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.07.14, 20:39
                    Ja wróciłam z Pegasos World 5 lipca 2014 i wszystko było ok.
                  • Gość: DORA Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.toya.net.pl 09.07.14, 16:28
                    CHCIAŁABYM SIĘ ZAPYTAĆ, CZY JEST TAK UPALNIE, JAK LUDZIE STRASZĄ?
                    • Gość: Gosc hotelu Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.beskidmedia.pl 11.07.14, 21:28
                      ...bardziej daje sie we znaki wysoka wilgotnosc...ogolnie spoko, trzeba tylko pic...cokolwiek:-D
                      • Gość: turystka Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.14, 16:23
                        Hop hop jestem tam ktoś, a może ktoś wrócił, co to za afera z tymi lodami...jest jakas polka w klubie kapitana popcorna??
                        który budynek blisko wszystkiego polecacie, muzyka i hałas poza nam nie przeszkadza...
                        • Gość: gość hotelu Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.grupakety.com 18.07.14, 19:58
                          Lody dają bezpłatnie tylko dla gości Nazara i Tui. Dla Itaki nie, odróżniają to po kolorze opaski. Polecam opaskę dziecku ściągnąć, nie będzie problemu:-). Polaków w kapitanie popcornie nie ma. Są głównie szwedzi. Hałas i muzyka nie przeszkadza w zupełności. To ogromny kompleks, więc znajdzie się zawsze jakiś punkt, gdzie może być dalej. Polecam, byłem tak z dwójką dzieci 15 dni. Było super!
      • Gość: milew Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.serv-net.pl 22.07.14, 14:18
        Tomys nie wiem czy jeszcze potrzebna Ci informacja jakie inne hotele w okolicy na podobnym poziomie, ale ze swojej strony mogę gorąco polecić Blue Waters Club, który znajduje się obok Pegasosa. Byliśmy tam na przełomie czerwca i lipca i jakbym miała wybierać między obydwoma to po raz drugi zdecydowałabym się na Blue Waters. Mam porównanie bo znajomi w tym czasie byli w Pegasosie i parę razy do nich zaglądaliśmy. W BW łatwiej znaleźć trochę zacisza, goście nie są tak stłoczeni, obsługa na wysokim poziomie (z pewnością nie odczuwałam jakiegoś gorszego traktowania Polaków, niż np. Rosjan czy Niemców), bardzo fajny bar przy plaży oraz molo. Nie ma jakiegoś dużego problemu, żeby znaleźć leżaki przy basenach. Minusem może ewentualnie być mniejsza ilość "atrakcji wodnych" i mniejsze ich zróżnicowanie w stosunku do Pegasosa. Tzn, są dwa kompleksy zjeżdżalni różnej wielkości, ale bardzo do siebie podobne, a dla mniejszych dzieci dwa brodziki z identycznym "grzybkiem" ze zjeżdżalniami, natomiast w Pegasosie jest cały kompleks "aquapark", no i w basenie głównym też są jakieś zjeżdżalnie. W BW, jest jeden duży basen z małą "jaskinią", którą uwielbiał mój 4 latek, i dwa mniejsze baseny, dwa brodziki i dwa baseny ze zjeżdżalniami. Przy basenach bary, więc nie trzeba daleko chodzić, żeby ugasić pragnienie.
        Jeśli chodzi o pokoje, to my mieliśmy w budynku głównym, pokój nieduży 2os+dostawka, ale z przepięknym widokiem na morze, klimatyzacja ok. W części klubowej pokoje są o wyższym standardzie, ale z pewnością bez takich widoków ;).
        Mogłabym tu jeszcze dużo pozytywów napisać, w każdym bądź razie miejsce moim zdaniem warte polecenia. W sumie pojechałabym tam jeszcze raz, ale staram się nie jeździć dwa razy w to samo miejsce :)
    • Gość: turystka Re: Hotel Pegasos World - dziwny przypadek IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.14, 22:29
      Hotel pegasos world wrocil do oferty itaki
      www.itaka.pl/wczasy/turcja/side/hotel-pegasos-world,AYTPEWO.html?ofr_id=c5cf617a8e5699102cd0200d04197c018d5902b4cbb829e0a1aef6e1b819c018
      • Gość: anullaw Re: Hotel Pegasos World - LODY i itp. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.14, 11:18
        Mam pytanie , to po ile te lody jesli nie są w opcji all?
        Szkoda, że Itaka nie napisała w swojej ofercie o braku ich w ofercie all i są dodatkowo płatne.
        Z Itaką latamy już od dawna i zawsze było ok.
        My lecimy 02.08. do tego hotelu.
        • Gość: djc Re: Hotel Pegasos World - LODY i itp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.14, 13:06
          Miło było ale się skończyło - wróciłem wczoraj z World Pegasus Resort. Byłem w Turcji trzeci raz z rzędu - bardzo podoba się tam mojej rodzinie i mnie (2+2).

Jeśli chodzi o wakacje

Plusy:
          + bardzo przyjemny hotel - mimo że nie najnowszy to trzyma się całkiem spoko
          + pokój czysty z widokiem na morze - sprzątany codziennie
          + dobre jedzenie (co prawda po 2 tygodniach już było monotonnie ale głodni nie chodziliśmy)
          + plaża - drobny piasek, z 15 metrów od brzegu woda po kolana więc nawet małe dzieci bezpiecznie mogą bawić się w wodzie

Minusy:
          - za największy minus uważam, że mimo nie małych pieniędzy wydanych na pobyt poczułem się jak turysta II kategorii - odnosi się to do tych nieszczęsnych lodów. Jak miałem moim 2 pociechom tłumaczyć że dzieci ze skandynawskich biur podróży mogą jeść lody "do bólu" o one tylko przez 2 razy przez 30 minut w ciągu dnia po staniu w olbrzymiej kolejce. Uważam że Itaka powinna nawet podnieść cenę za dziecko o to 100 zł ale żeby lody były cały czas jak dla dzieci z innych krajów.
          - do tej pory jeździłem do mniejszych kompleksów hotelowych i już więcej do tak dużego nie pojadę. Bardzo doskwiera wrażenie bycia w "hipermarkecie" - czyli ogólny hałas i jazgot na stołówce jak i w każdej części hotelu
          - tak jak pisałem w Turcji byłem trzeci raz i nigdy nie miałem problemów "gastrycznych". Tym razem niestety na 11 osób z naszej paczki 8 miało więc coś musiało byś na rzeczy - albo z jedzeniem albo z wodą - trudno powiedzieć
          • Gość: anullaw Re: Hotel Pegasos World - LODY i itp. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.14, 20:01
            Czyli lody są 2 razy dziennie, a w powyższych wpisach napisane jest, że ma w ogóle? Jak to faktycznie jest, chyba sama sprawdzę będąc na miejscu - w sierpniu.
            TUI nie ma już w ofercie tego hotelu i co problemy finanoswe ?, a ITAKA ma już!!!
            Ja już raz odzyskiwałam pieniądze po bankructwie SKY CLUB. :( i nie chcę mieć tragicznych wakacji ponownie.
            A lody trudno, kupię moim dzieciom.
            Fakt jest taki, że 100 zł więcej do dziecka - rozwiązałoby problem lodów w all - na full.
            ITAKO! wiesz jak dzieci lubią lody !!! :)
            • Gość: Gość hotelowy Re: Hotel Pegasos World - LODY i itp. IP: *.beskidmedia.pl 27.07.14, 10:10
              Lody są po euro za gałkę, ale są o niebo pyszniejsze od tych za darmo.
              Ściągnij dzieciom opaskę, wtedy będą jeść lodów na full:-)
              • Gość: anullaw Re: Hotel Pegasos World - LODY i itp. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.14, 19:22
                Dziękuję za informację. 1Euro - przeżyję :):):)
                Nie czepiają się jak się ściągnie opaskę dziecio.
                Odliczamy dni do urlopu :)
                Może ktoś z W-wy leci 02.08.14?
          • Gość: turystka Re: Hotel Pegasos World - LODY i itp. IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.14, 22:12
            Mam pytanie w którym budynku Państwo mieszkaliście???
            • lib1 Re: Hotel Pegasos World - LODY i itp. 29.07.14, 03:23
              Gość portalu: turystka napisał(a):

> Mam pytanie w którym budynku Państwo mieszkaliście???

W budynku nr 5.
              • Gość: anullaw Re: Hotel Pegasos World - LODY i itp. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.14, 13:35
                My mieszkaliśmy w budynku nr 1. Bez opasek dzieci dostają lody - to prawda!!! - mowa o opaskach w kolorze pomarańczowym i żóltym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka