Dodaj do ulubionych

Euphoria Palm Beach

29.07.14, 11:08
Witam,
Czy ktoś był w ostatnich miesiącach w hotelu Euphoria Palm Beach w Kizilagac i mógłby podzielić się pewnymi informacjami? Chodzi mi o najświeższe informacje dotyczące hotelu i obsługi. Pytam, ponieważ ostatnie posty turystów przebywających w tym hotelu zamieszczone na stronie holidaycheck są dołujące. Mam tam zarezerwowany pokój rodzinny 4-os i jestem ciekawa jakie są tam warunki w rzeczywistości. Będę wdzięczna za informacje.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: OlkaT Re: Euphoria Palm Beach IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.14, 11:50
      Bez przesady.
      Normalny turecki hotel z naciąganymi 4 gwiazdkami. Niezłe jedzenie, czysta plaża i mnóstwo dzieci nad basenami. Bardzo dobry bar na plaży.
      Po nikim na stołówce nie musieliśmy sprzątać, nawet szybka obsługa. W ultra napoje i alkohole z importu.
      Pokój OK, sprzątany codziennie. Sejf, TV, klima, lodówka działały i nie słyszałam od nikogo narzekań.
      Rosjan sporo, ale gdzie ich nie ma? Zachowywali się i tak lepiej, niż część naszych :)
      • homar7 Re: Euphoria Palm Beach 29.07.14, 12:09
        Wielkie dzięki, trochę mnie uspokoiłaś.
        Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: OlkaT Re: Euphoria Palm Beach IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.14, 15:10
          Nie ma za co :)
          Wykorzystaj wejściówkę do meksykańskiej knajpki. Warto.
          Dla dzieci trzeba mieć buty bo plaża jest żwirkowa.
          Miłego urlopu !
        • Gość: karina Re: Euphoria Palm Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.14, 07:11
          w jakim terminie lecicie do euphoria beach?
          • Gość: anulak Re: Euphoria Palm Beach IP: *.tktelekom.pl 30.07.14, 21:39
            Witam, lecimy 9 sierpnia z Poznania.
            • Gość: karina_wz Re: Euphoria Palm Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.14, 19:26
              My lecimy z Katowic - też 09.08, :-)
              • Gość: anulak Re: Euphoria Palm Beach IP: *.tktelekom.pl 31.07.14, 21:56
                Lecimy z Itaki 2+2 (dzieci 3 i 7 lat) Jest to nasz pierwszy wyjazd do Turcji, więc mam nadzieję że wszystko będzie ok :)
                • Gość: karina_wz Re: Euphoria Palm Beach IP: *.static.ip.netia.com.pl 01.08.14, 09:12
                  My też lecimy z dziećmi w podobnym wieku ( 2, 11 lat). Też z Itaki :-). Na dzień dzisiejszy mam dużo obaw. o której macie wylot. jeśli coś to piszcie na karina_wz@autograf.pl. może się spotkamy :-)
    • Gość: peter Re: Euphoria Palm Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.14, 00:13
      Czesc i jak czy wyjazd byl udany. Pytam bo ja z rodzina lece tam 20.08. Czy warunki w hotelu sa ok., a jak obsługa. Jak sie prezentuje ten rodziny pokoj
      • Gość: anulak Re: Euphoria Palm Beach IP: *.tktelekom.pl 16.08.14, 23:08
        Mieliśmy pokój standardowy, skromny ale codziennie sprzatany. Hotel jest bardzo fajny jeśli chodzi o dzieci bo są brodziki, zjezdzalnie, plac zabaw. Jedzenie dobre i urozmaicone. Najsłabsza jest plaza bo jest zwirek i bardzo kamieniste dno ( niebezpieczne dziury w dnie) ale za to woda jest obłędnie ciepła :) Miła obsługa, mozna sie dogadać po angielsku. Bardzo duzo Rosjan. Jesli chodzi o walutę to lepiej mieć dolary bo często mają przelicznik np. 3 euro lub 3 dolary :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka