Dodaj do ulubionych

WEZYR TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 17:34
NIGDY nie jedzcie do Turcji z Wezyra, bo ja własnie wróciłem i powiem, że
przeżyłem koszmar!!!wszystko okazało się jednym wielkim oszustwem-od
pierwszego dnia( gdy zobaczyłem hotel-koszmar), az do ostatniego, kiedy to
rezydentka Rosjanka-bo Polek tam nie ma, albo są kompletnie niedouczone i
leniwe,zostawiła nas przed lotniskim i bez słowa informacji co i jak-
odjechała autokarem!Turcja jest zbyt piękna, żeby przeżywac taki koszmar!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: o i k Re: WEZYR TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!! IP: *.net.pulawy.pl 12.09.04, 20:26
      napisz coś więcej my lecimy 15.września z wezyrem do alanyi do Kleopatry inn i
      jesteśmy przerazone tym co czytamy o tym biurze,znajomi byli z nim w Turcji w
      poprzednie 2 lata i byli zadowoleni
      • Gość: justec Re: WEZYR TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:17
        Ja bylam w tym hotelu ale nie z wezyrem tylko z GTI,bylam bardzo ale to
        naprawde bardzo zadowolona.Hotel jest przede wszystkim czysty,codziennie
        sprzataja i zmieniaja reczniki.Jedzenie tez dobre i duzo. Do plazy tez bardzo
        blisko jakies 100 m.Naprzeciwko sklepy ktore sa otwarte chyba cala noc.Do
        hotelu mozna wnosic napoje,nie sprawdzaja. Acha obsluga mowi w niemieckim,jeden
        tylko po angilesku.Wiec nie macie sie czym przejmowac.Jesli chodzi o Wezyr to
        tez chyba nie jest az tak zle.
    • Gość: nosek Re: WEZYR TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 13.09.04, 10:39
      A ty masz schizę
      • zbol2 Re: WEZYR TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!! 15.09.04, 14:11
        To prawda potwierdzam w zeszłym roku miałem podobną sytuację. Mój znajomy
        natomiast był z Pegazem i był bardzo zadowolony. W tym roku wybieram sie z nimi
        do Egiptu. Opiszę po powrocie.
      • Gość: skarabeusz Re: WEZYR TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!! IP: 195.175.37.* 16.09.04, 18:41
        napısz w jakım hotelu byles ı kıedy tam byles bo ja od 5 lat jezdze z wezyrem ı
        jestem polka ı znam rezydentow tej fırmy jest ıch ok 20 polakow ı mowıa po
        polsku nıgdy mı sıe nıe zdarzyla sytuacja zeby na lotnısko odwozıl nıe polak a
        poza tym rezydencı maja dyzury w hotelach ale pewnıe zamıast sprawdzıc te
        ınformacje to lezales na plazy
        • Gość: Oszukany Re: WEZYR TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 22:54
          WIESZ, JADĄC NA URLOP CHYBA NORMALNE JEST, ŻE LEŻĘ NA PLAŻY(CHOCIAŻ W WEZYRZE
          PRACUJĄ ZAZWYCZAJ IGNORANCI,WIĘC NIE WIADOMO, CO DLA NICH JEST NORMALNE!!!)
          HOTEL IRMAK, A SKORO NIE SŁYSZAŁEŚ, ŻE NA LOTNISKO ODWOŻĄ ROSJANIE I OLEWAJĄ
          TOTALNIE KLIENTÓW WEZYRA-TO WIDOCZNIE ODPOWIADA CI TAK DENNA JAKOŚĆ USŁUG JAKĄ
          OFERUJE WEZYR!!MĘCZ SIĘ Z NIMI DALEJ!!!!!!!
          • Gość: portakal Re: WEZYR TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.10.04, 19:17
            witam.tak sie sklada ze jestem rezydentka wezyra i moge dac sobie glowe uciac ze
            nie mamy takiego hotelu jak imrak w naszej ofercie,wiec moze to nie byl
            wezyr??poza tym co jak co ale polakow obsluguja tylko polscy rezydenci i nie ma
            innej mozliwosci.zastanow sie najpierw jak masz zamiar kogos krytykowac.pozdrawiam
            • Gość: tomek Re: WEZYR TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!! IP: *.ssmb.com 02.11.04, 10:17
              Wezyr to oszuści i złodzieje? Nie wiem na jakiej podstawie wysnuwasz takie
              wnioski, czytając Twoje info, wydaje mi się, że sam nie wiesz z jakiego biura
              jechałeś. Byłem z biurem WEZYR na początku października, rewelacja, obsługa
              rezydentów - świetna i poznałem tam wielu Polaków, którzy byli z tego biura i
              NIKT nie skarżył sie na WEZYR, wszyscy byli zachwyceni swoim urlopem. Osobiście
              polecam to biuro...Pozdrawiam
              • Gość: Turek Re: WEZYR TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 23:51
                Dla waszej informacji:
                Waściciel biura wezyr -odeon to mały człowieczek który dorobił się w Rosji na
                jednym przekręcie a teraz rżnie BOSSA, widział ktoś może biuro odeon w Antalyi -
                mają ochroniarza który wpuszcza po uprzednim telefonicznym potwierdzeniu.
                Zrobił sobie twierdzę, żeby mu Ruscy łba nie ukręcili.
                • Gość: maja66 Re: WEZYR TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!! IP: 213.77.38.* 05.01.05, 12:45
                  ja nawet bylam w tej twierdzy!!! a to co si etam dziłao przechodzi ludzkie
                  pojecie.
    • a_b powrót 08.01.05, 09:28
      to prawda że Rosjanie odwożą na lotnisko, tak było kiedy ja byłam z wezyrem
    • Gość: wera Re: WEZYR TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:58
      Kolejny przykład niekompetencji biura Wezyr
      • Gość: beyaz kasia Re: WEZYR TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.05, 17:02
        śmieszne!! kolejny jakiś tam a-b stwierdził, że był z Wezyrem i było to samo.
        Kiedy byłeś w którym hotelu???? Takie bzdety to wszyscy mogą wypisywać. Ludzie
        podajcie konkrety a nie lejecie wodę.
        Każdy ma tylko uwagi typu: wezyr to oszuści, nigdy więcej z wezyrem itp.itd.
        Konkrety!!1 Chociaż czego wymagać, jak sam prezydent się wszystkiego wypiera i
        nie podaje konmkretów....
        • yooreck Re: WEZYR TO OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!! 08.03.05, 19:27
          my bylismy z Wezyrem w Side w 2003 w hotelu Larrisa bungalows, organizacja taka
          jak w innych biurach, zadnych uwag co do obslugi, rezydent z polski wiec nie
          wiem skad ci rosjanie. Wlasciwie to do kazdego biura mozna sie doczepic ze
          koszma ze di niczego, nawet takie TUI ma krytyczne uwagi od turystow wiec po
          co????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka