Dodaj do ulubionych

Quattro Beach Spa & Resort

IP: *.dynamic.mm.pl 28.04.15, 19:35
Witam. Bardzo proszę o wyrażenie opinii na temat tego hotelu. Czy ktoś się tam wybiera w te wakacje? My z żoną lecimy na początku czerwca i będzie to nasz pierwszy wyjazd do Turcji więc wszelkie opinie mile widziane:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Quattro Beach Spa & Resort IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.15, 20:32
      To nowy hotel i ma dobre opinie
      www.holidaycheck.pl/hr/d1c475d8-f8ed-35be-8c67-3f415df0b8d9
    • Gość: L3L Re: Quattro Beach Spa & Resort IP: *.dynamic.mm.pl 30.04.15, 00:01
      Dzięki nie ukrywam że czytałem już opinie na jego temat i to między innymi właśnie dzięki nim zdecydowałem się na ten hotel. A czy może ktoś się wybiera w tym roku do Quattro Beach?
    • Gość: wiola Re: Quattro Beach Spa & Resort IP: *.centertel.pl 02.05.15, 09:59
      Witam ja sie tam wybieram 20 maja docelowo wybralam inny hotel ale 3 yyg przed wyjazdem mi go zmieniono😠do wyboru mialam litore lub quattro wybralam ten drugi swoje wrazenia moge opowiedziec po powrocie . Pozdrawiam
      • Gość: Adam Re: Quattro Beach Spa & Resort IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.15, 20:20
        Witam
        Mi tez zmienili hotel. Pierwotnie wybrałem Saphir Resort ale nie wiedzieć czemu zaproponowało mi Sun Fun wlasnie Litore i Quattro. Tzn jeszcze walczę o Saphir ale widzę ze Pan/i ma podobna sytuacje. Nie wiem jaki to hotel. Ponoć tez ma dobre opinie ale kto wie jaki będzie.
        Wieże ze praktyka zmiany hotelu jest częsta. To jest niepoważne ze strony biura....pozdrawiam i moze do zobaczenia bo tez pewnie wybiorę quattro beach and spa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka