Dodaj do ulubionych

Hotele 3* Turcja Egejska

30.07.15, 09:26
Witam wszystkich uprzejmych forumowiczów!
Wiem, że jak się popyta, to znajdzie się tu dużo rzeczowych podpowiedzi. Wybierając się kilka lat temu na riwierę turecką, trafiłam na fajny 3* hotel dzięki informacjom na tym forum. Sympatycznym i konkretnym. Liczę na takowe i teraz. Szukam jak w temacie. Hotel sprawdzony, czysty i ze zjadliwym jedzeniem. Mały i klimatyczny, blisko plaży. Nie jestem wymagająca i sprawy basenowo-fugowe-plastikowo/kubkowe nie mają dla mnie znaczenia. Czystość jednak tak. Dziękuję za wszelkie sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Hotele 3* Turcja Egejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.15, 11:18
      Też jeżdżę do takich hoteli, mogę polecić hotel Kassandra w Bitez albo Peda Akvaryum Beach w Bodrum-Gumbet
      • hk59 Re: Hotele 3* Turcja Egejska 30.07.15, 14:17
        Dzięki Monika,te hotele mają dobre opinie,wpadł mi jeszcze w oko Akubulut Hotel, może ktoś był?
        • hk59 Re: Hotele 3* Turcja Egejska 30.07.15, 15:15
          Akbulut,oczywiście!
          • Gość: Majka Re: Hotele 3* Turcja Egejska IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.15, 16:32
            Opinie bardzo dobre

pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1567591-d1575719-Reviews-Akbulut_Hotel_Spa-Guzelcamli_Turkish_Aegean_Coast.html
            • hk59 Re: Hotele 3* Turcja Egejska 30.07.15, 17:03
              No właśnie!, wielkie dzięki za podpowiedzi. Mam więc już do wyboru:
              - Akbulut
              - Kassandra
              - Akvaryum Beach
              - Sol Beach
              Proszę o jeszcze i bardzo dziękuję. Teraz siadam i porównuję oferty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka