Gość: malafrania IP: 78.10.148.* 26.04.16, 22:10 Proszę o opinie , czy wart jet uwagi? Cena za osobę dorosłą w maju 14 dni 3600 to dużo czy mało za ten hotel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja1308 Re: Hotel Gypsophila Holiday Village 27.04.16, 08:38 Hotel ładny,jedzenie różnorodne,piękny ogród ,mnóstwo alejek do spacerowania ale plaża porażka -obuwie obowiązkowe .Poza hotelem też nic nie ma ,w sobotę bazar na przeciwko hotelu delphin -poszukaj jeszcze może w podobnej cenie coś trafisz... Odpowiedz Link Zgłoś
annasandi Re: Hotel Gypsophila Holiday Village 27.04.16, 17:16 mysle ze bardzo mało ja byłam w tym hotelu w tamtym roku w maju i jestem bardzo zadowolona pokoje czyściutkie obsługa super jedzenie nie wiadomo co wybierac bardzo różne nie jest to wielki moloch tylko 48 domków 2 pietrowych ja bardzo polecam jakies pytania to pisać odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
maja1308 Re: Hotel Gypsophila Holiday Village 27.04.16, 18:44 Też uważam że hotel jest super i taka jest pierwsza część mojej odpowiedzi - nie ma się do czego doczepić ale odniosłam się do okolicy w jakiej położony jest hotel. Ja osobiście wolę jak jest gdzie pospacerować wieczorem poza hotelem ,posiedzieć w ogródku piwnym spróbować miejscowych specjałów , powłóczyć się po pasażu handlowym...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malafrania Re: Hotel Gypsophila Holiday Village IP: 78.10.148.* 27.04.16, 20:59 Dziękuję za odzew, wybrałam jednak Pegasos World zamiast Gypsophila właśnie ze względu na bliskość miasta oraz lepszą plażę. Odpowiedz Link Zgłoś