Dodaj do ulubionych

wakacje 2016

IP: *.elpos.net 01.07.16, 14:16
Witam
23.07.16 razem z biurem podroży TUI lecimy z Warszawy na wakacje do Turcji. Czy ktoś z Was może również wybiera się w tym terminie. Jeśli tak proszę o informacje czy TUI zmienia godziny wylotu lub prosi o jakieś dopłaty ????

Z góry dziękuje za informacje.
Obserwuj wątek
    • garwena Re: wakacje 2016 01.07.16, 14:49
      Mogę napisać tylko o swoim przypadku, a latam z TUI od 7 lat (najczęściej 2 razy w roku). Tylko raz miałam zmienione godziny przelotów na Majorkę (o 40 minut, więc moim zdaniem zmiana nieistotna). Nigdy TUI nie żądało ode mnie żadnej dopłaty, a większość wyjazdów rezerwuję w first minute i od czasu do czasu też jakiś dodatkowy tygodniowy wyjazd kilka tygodni przed wylotem. Zresztą w first minute jest gwarancja niezmienności ceny, więc tutaj nic nie ma prawa się zmienić. Do Turcji latam prawie co roku, na tym kierunku nigdy godziny mi się nie zmieniały, a przynajmniej nie z Warszawy. Wiem, że przy wylotach z lotnisk lokalnych były jakieś zmiany, bo w tym sezonie jest mniej chętnych na Turcję, więc loty są ograniczane, ale w szczycie sezonu w Warszawie to raczej byłabym spokojna. Nie powinno nic się zmienić.
      • Gość: Beata Re: wakacje 2016 IP: *.elpos.net 01.07.16, 15:15
        Bardzo dziękuje za informacje. W zeszłym roku tez byłam na wakacjach w Turcji z TUI i wszytko było planowo. Poczytałam troszkę opinii klientów i znalazłam własnie takie informacje odnośnie zmian godzin ale faktycznie nie dotyczyły one Turcji :)
        jeszcze raz dziękuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka