Dodaj do ulubionych

Hotel Turunc - Marmaris

22.02.18, 13:21
Czy ktoś był ?? Jakie są opinie, wybieram się z dziećmi w wakacje, czy warto??? bo cena nie mała !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Qrde Re: Hotel Turunc - Marmaris IP: *.centertel.pl 23.02.18, 13:25
      Na stronie Itaki jest z 1000 opinii, owszem można wątpić czy publikują gorsze ale jest tripadvisor zoover booking etc. Sądzę że takie pytanie ma sens jak cos konkretniejszego chcesz wiedzieć albo gdy np.hotel ma ostatnie opinie 3 lata temu.
    • muminek-79 Re: Hotel Turunc - Marmaris 23.04.18, 19:52
      Hej byłem super naprawdę dzieciaki będą zadowolone a wy też pokoje super jedzenie najlepsze w Turcji a byłem 6 razy w różnych hotelach jedyny mały minus jak dla mnie to jak ktoś lubi jakieś spacery ciężko o takie bo hotel między górami więc albo samochód lub też możliwość do centrum popłynąć statkiem regularne kursy
    • muminek-79 Re: Hotel Turunc - Marmaris 23.04.18, 20:00
      Oczywiście z miłą chęcią odpowiem na każde pytanie
      • Gość: grapek Re: Hotel Turunc - Marmaris IP: 91.229.22.* 20.06.18, 09:53
        Jak długo trwa transfer do hotelu?
    • dario7800 Re: Hotel Turunc - Marmaris 24.04.18, 20:35
      Cena nie mała a głównym atutem tego hotelu jest położenie i widoki. Hotel ma swoje lata i jego popularność bazuje na ogromnej ilości opinii. Za 5tys/os. w w lipcu i sierpniu można znaleźć lepsze, nowoczesne hotele.
      • krasulas Re: Hotel Turunc - Marmaris 22.06.18, 19:43
        Transfer 3 godziny z przesiadką na busy - uciążliwy! Na mejscu spacery po całkiem urokliwym miasteczku i w zasadzie tyle. Kursy do okolicznych miasteczek drogą wodną - fajne i ciekawe. Plaża nie powala (jak w wielu tureckich hotelach). Zamknięty dostęp do morza, więc dosyć duszno. Można przejść przez tunel w skale na otwarte morze. Fajne animacje i fajny aquapark. Jedzenie b.dobre. Pokoje niepowalające - akurat 3 lata temu dostałam na parterze/z niby tarasem z wyjściem na zewnątrz - wyposażenie takie sobie, b.ciemno (plus za dużą szafę). Oczywiście walka o leżaki (głównie Polacy tam byli:-)). Za pobyt 11 dni 2+2 z dziećmi 6 i 11 lat płaciłam 10tyś. Szukając dobrych ofert 8 m-cy temu koszt był 5tyś wyższy (nie warto). pzdr
    • Gość: killer23 Re: Hotel Turunc - Marmaris IP: *.252.29.88.internetia.net.pl 23.06.18, 12:29
      Ja byłem, hotel fantastyczny. Świetna prywatna zatoka z platformą do nurkowania. Mały aquapark w hotelu. Jeśli ktoś lubi sporty, to w siatkówkę można grać cały dzień, bo pole jest przez znaczną część dnia w cieniu góry. Jedzenie bardzo dobre.
      • dodekanezowiec Re: Hotel Turunc - Marmaris 26.06.18, 22:29
        A XVIII-wieczny poeta śląski pisał: Odwiedziłem Turunca, umieroł żem z gorunca:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka