Dodaj do ulubionych

plaże i hotele w Alanya

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:32
pomóżcie w wyborze hotelu, po wnikliwych studiach tego forum, nie mozemy zdecydować się na któryś z tych hoteli: HERA, OBA ASA, NERAY, ARSI, (jedziemy z Triadą), resztę na podstawie waszych opinii odrzuciliśmy.
Mamy jeszcze drugie nurtujące nas pytanie, dotyczące plaż. Z tego co można tu przeczytać plaże są zróżnicowane, kamieniste dna, łągodne zejścia albo głebokie, i do tego silne prądy. Ja i żona nie potrafimy pływać, może ktoś wie jakie dno morskie jest w okolicach wyżej wymienionych hoteli, czy można się tam bezpiecznie wykąpać. Jakie ceny za serwis plażowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśk@25 Re: plaże i hotele w Alanya IP: 213.77.27.* 10.02.05, 13:47
      Witaj,
      spędziłam cudowne wakacje w hotelu Aroma, w miejscowości Alanya :)Byłam ze Scan
      Holiday.. Hotel połozony jest przy plaży Kleopatry, a więc jednej z
      piękniejszych plaż.. Dno łagodne, opadające, piasek gruby żwirek, ale baaardzo
      gorący :) Serwis plażowy kasował po 2 dolary za dwa leżaki i parasol..
      Widziałam także plaże w miejscowościach Kemer i Belek, totalne nieporozumienie,
      czarny piach, przypominający nasz popiół.. O chodzeniu gołą stopą można
      niestety tylko pomarzyć..
      • etrusek Re: Aroma 24.02.05, 20:05
        Wysil się moze troszkę i wrzuć obszerniejszą opinię o hotelu na:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=20300709
    • Gość: Aśk@25 Re: plaże i hotele w Alanya IP: 213.77.27.* 10.02.05, 13:51
      ..polecam także ofert biura GTI :)
      A jeżeli "chodzi" o Triadę ma fantastyczny hotel w swojej ofercie Swift 3*,
      pokój+studio kuchenne
    • Gość: B Re: plaże i hotele w Alanya IP: *.katowice.tpsa.pl 10.02.05, 15:57
      Byłam z Triadą w hotelu Arsi. Sam hotel fajny, ale można mu dać 2 i pół*.
      Jedzenie smaczne, pokoje czyste ale małe i skromnie wyposażone. Plaża przy
      hotelu (jak staniesz tyłem do hotelu kierować się trochę na prawo w stronę
      Alany) bardzo ładna, a wejście do morza ok. nawet dla nie umięjących pływać. W
      wodzie radziłam sobie dobrze mając u boku 6-letniego syna, a pływam tak sobie.
      Trzy leżaki i parasol -opłata 6 mln. lirów. Na rogu ulicy stragan z owocami -
      polecam codziennie świeże, sprzedawca myje na życzenie. Obok sklep z napojami.
      Nie afiszuj się wchodząc z napojami do hotelu, a wniesiesz wszystko. Polecam
      hotel Arsi, ale nie spodziewaj się komfortu, raczej nastaw się na przebywanie
      na plaży i w ruchu. Jeżeli chcesz mieć lepsze warunki, jedzenie wybierz
      Kleopatrę Dreams Beach. Turcja jest piękna.
      • Gość: dorma Re: plaże i hotele w Alanya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:04
        mam pytanie czy w Turcji są jakieś problemy żołądkowe jadę z trójką dzieci
        • Gość: Aśk@25 Re: plaże i hotele w Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:01
          Nie obawiaj się problemów żołądkowych, poczytaj inne posty
          Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka