IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:10
lecę 14 września do turcji z trójką dzieci (14, 10,2,5 lat).Wybrałam biuro
neckermann hotel Saphir Alanya. Czy dobrze zrobiłam ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśk@25 Re: turcja IP: 213.77.27.* 24.02.05, 11:24
      Nie jest zbyt drogi Nekermann jezeli chodzi o Turcję???
      Przemyśl to jeszcze ;)

• Gość: dorma Re: turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:38
        drogi zgadza się ! ale naprawdę nie ma żadnych niespodzianek !
        • Gość: dorma Re: turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:41
          moje pytanie dotyczy tego hotelu może ktoś w nim był a ja bardzo chciałabym
          wiedzieć czy jest dobry dla dzieci bo jeżeli chodzi o neckermanna to uważam że
          jest to najlepsze biuro turystJak pojechałam z triady to byłam załamana !!!!
          • Gość: zibi Re: turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:58
            Niedobrze, niedobrze.
            A co szanowna koleżanka wie o najlepszych biurach podróży? Rozumiem, że własne
            subiektywne odczucia. Nie no jasne - zawsze wyjazd z Triadą do
            pieciogwiazdkowego hotelu z pełnym wypasem będzie gorsze od neckermannowskiego
            trójgwiazdkowca.
            • Gość: Aśk@25 Re: turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:58
              Złosliwy jesteś Zibi :( Ale faktycznie tak jest.. Osobiscie byłam z
              Neckermannen na Cyprze, wróciłam baaardzo zadowolna, ale też słono zapłaciłam
              za ten urlop..
              Korzystałam także ze Scan Holiday i Exim Tours.. Co do Scan Holiday to zupełnie
              odradzam ich oferty do Tunezji, te same hotele ma Exim i w zupełnie innych
              cennach - dużo niższych, komfort w hotelu ten sam.. natomiast rewelacyjnie
              sprawdzili się na Krecie i w Turcji
              Pozdrawiam i proszę wybaczyć, jeżeli "namieszałam"
            • Gość: dorma Re: turcja do pana ziby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 09:52
              Tak się skiłada szanowny panie że raz skusiłam się na inne biuro podróży m.in.
              TRIADA byłam w Egipcie w hotelu amerykańskiej sieci HILTON RESORT piękny w
              katalogu !!!!!!! a w rzeczywistości był remont i do plaży chodziliśmy 800m ,
              byłam również z TUI TRAGEDIA !!!!!! Natomiast zakażdym razem jak byłam z
              neckermanna było lepiej jak na zdjęciu. Jest faktycznie drogi ale pewny .Teraz
              jadę 1-szy raz z dziećmi i tylko dlatego mam obawy i znalazłam się na tej
              stronie. Pozdrawiam serdecznie !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka