Gość: dorma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:10 lecę 14 września do turcji z trójką dzieci (14, 10,2,5 lat).Wybrałam biuro neckermann hotel Saphir Alanya. Czy dobrze zrobiłam ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aśk@25 Re: turcja IP: 213.77.27.* 24.02.05, 11:24 Nie jest zbyt drogi Nekermann jezeli chodzi o Turcję??? Przemyśl to jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorma Re: turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:38 drogi zgadza się ! ale naprawdę nie ma żadnych niespodzianek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorma Re: turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:41 moje pytanie dotyczy tego hotelu może ktoś w nim był a ja bardzo chciałabym wiedzieć czy jest dobry dla dzieci bo jeżeli chodzi o neckermanna to uważam że jest to najlepsze biuro turystJak pojechałam z triady to byłam załamana !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:58 Niedobrze, niedobrze. A co szanowna koleżanka wie o najlepszych biurach podróży? Rozumiem, że własne subiektywne odczucia. Nie no jasne - zawsze wyjazd z Triadą do pieciogwiazdkowego hotelu z pełnym wypasem będzie gorsze od neckermannowskiego trójgwiazdkowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśk@25 Re: turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:58 Złosliwy jesteś Zibi :( Ale faktycznie tak jest.. Osobiscie byłam z Neckermannen na Cyprze, wróciłam baaardzo zadowolna, ale też słono zapłaciłam za ten urlop.. Korzystałam także ze Scan Holiday i Exim Tours.. Co do Scan Holiday to zupełnie odradzam ich oferty do Tunezji, te same hotele ma Exim i w zupełnie innych cennach - dużo niższych, komfort w hotelu ten sam.. natomiast rewelacyjnie sprawdzili się na Krecie i w Turcji Pozdrawiam i proszę wybaczyć, jeżeli "namieszałam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorma Re: turcja do pana ziby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 09:52 Tak się skiłada szanowny panie że raz skusiłam się na inne biuro podróży m.in. TRIADA byłam w Egipcie w hotelu amerykańskiej sieci HILTON RESORT piękny w katalogu !!!!!!! a w rzeczywistości był remont i do plaży chodziliśmy 800m , byłam również z TUI TRAGEDIA !!!!!! Natomiast zakażdym razem jak byłam z neckermanna było lepiej jak na zdjęciu. Jest faktycznie drogi ale pewny .Teraz jadę 1-szy raz z dziećmi i tylko dlatego mam obawy i znalazłam się na tej stronie. Pozdrawiam serdecznie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś