Dodaj do ulubionych

Alanya, Side czy Kemer???????????????????????

IP: *.coig.pl 30.03.05, 13:02
Czy moglibyście polecić która miejscowość przypadła Wam do gustu najbardziej?
Gdzie są najładniejsze plaże i morze?
Gdzie jest dużo kafejek, sklepików itd, bo nie chcielibyśmy dostać się na
zupełne pustkowie, gdzie do najbliższego sklepu musielibyśmy dojeźdzać.
Obserwuj wątek
    • Gość: ślepy Re: Alanya, Side czy Kemer??????????????????????? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:19
      Byłem w zeszłym roku na obrzeżach Side... Side to wspaniałe miasto.. niczego
      nie brak.. zabytki.. plaża ok...sklepiki.. bazar... i cafejki wkomponowane w
      ruiny ... bajka szczególnie po zmierzchu... polecam
    • Gość: Barbie26 Re: Alanya, Side czy Kemer??????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:47
      Byłam iw miejscowości Alanya i w side. I tylko Alanya. Najlepiej hotel przy
      plaży kleopatry, ale bliżej centrum.
      • Gość: maxi Re: Alanya, Side czy Kemer??????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:56
        Tylko Alanya- jak najblizej centrum!!
        • Gość: zmagda Re: Alanya, Side czy Kemer??????????????????????? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.05, 12:42
          A ja wybieram sie do Incekum (25km od Alany). Prosze powiedzcie, czy cos
          slyszeliscie o tej miejscowosci, czy to fajne miejsce nieopodal Alany?
          Magda
          • Gość: Mała Re: Alanya, Side czy Kemer??????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:30
            Jeśli lubisz typową turystyczną komercję to takie jest właśnie Incekum. Dla mnie
            nijakie. Alanya ok, zwłaszcza dla lubiących imprezować i lubiących spotykać
            tłumy rodaków na ulicach. Side ok dla tych, którzy nie przepadają za
            wymienionymi rzeczami :-) No i piekna zielona, zalesiona dzielnica Titryiengol
            (pewnie zle to zapisalam) przy Side dla lubiących przyrodę :-) Pozdrawiam.
            • Gość: zmagda Re: Alanya, Side czy Kemer??????????????????????? IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.04.05, 15:38
              Lece tam z roczna corcia i mezem, nie znam Turcji, mijsce w sumie wybralam
              przypadkiem, spodobal mi sie hotel, blisko do Alany. Nie jestem nastawiona na
              imprezki, a na odpoczynek (ze wzgl. na mala), nie bralam pod uwage
              komprcyjnosci tej miejscowosci - w sumie malo osob o niej pisze. Jesli mozesz
              powiedziec mi cos wiecej o Incekum bylanym wdzieczna.
              • Gość: Mała Re: Alanya, Side czy Kemer??????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 10:45
                Jeśli lubisz odpoczywać na terenie hotelu to ok, bo właściwie nie ma tam gdzie
                pójść np. na spacer...pozostaje ewentualnie dojazd do Alanyi. Przez Incekum leci
                główna droga (dość niebezpieczna - widziałam tam wiele wypadków) łącząca
                wszystkie miasta riwiery tureckiej, nie jest to na pewno urokliwe miejsce. Na
                Twoim miejscu wybrałabym Side albo Kemer...ale to tylko moja subiektywna
                opinia...pozdrawiam.
                • Gość: zmagda Re: Alanya, Side czy Kemer??????????????????????? IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.04.05, 15:32
                  Dzieki za konkretna odpowiedz, i tu pojawia sie sek z Paniami z biur podrozy -
                  informowaly mnie ze spoko, ze Incekum to w sam raz dla rodzin z dziecmi, duzo
                  miejsc do polazenia, nie za glosne itp itd.... Jesli chodzi o zamiane miejsca
                  to moge juz miec klopot - wylot mam zaklepany na II polowe maja,a to juz prawie
                  tuz tuz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka