Dodaj do ulubionych

HOLIDAY GARDEN RESORT

18.05.05, 22:18
Biuro ITAKA reklamuje ostatnio hotel HOLIDAY GARDEN RESORT w Okurcalar.Nie ma
go w ich katalogu bo podobno od niedawna jest w ofercie.Czy ktoś może był w
tym hotelu i może podzielić sie opinią?A co jeśli chodzi o samą miejscowość?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: HOLIDAY GARDEN RESORT IP: 217.79.144.* 02.06.05, 15:34
      Też chciałabym czegoś się dowiedzieć o tym hotelu, bo wybieramy się z
      dzieciaczkami w sierpniu. Mam tylko nadzieję że on istnieje, sprawdziłam że
      widnieje w ofercie jeszcze innych biur podróży więc pewnie jest.Na pewno plusem
      jest to, że jest nowy i wygląda całkiem całkiem, w ofercie jest od kwietnia
      (katalog drukowali w zeszłym roku dlatego go nie ma) wiec stąd pewnie nie ma
      jeszcze opini, ale może ktoś wybierze się tam do sierpnia i nas oświeci.
      • ctr Re: HOLIDAY GARDEN RESORT 04.06.05, 21:35
        Ja tam sie wybieram w połowie Lipca,więc będę mógł coś napisać dopiero pod
        koniec. Liczę na to że ktoś będzie tam wcześniej i coś o tym hotelu skrobnie.
        • Gość: jolinka1 Re: HOLIDAY GARDEN RESORT IP: *.tvteletronik.pl 16.06.05, 23:43
          Wybieram się do tego hotelu pod koniec lipca z biurem ITAKA i mam nadzięję że
          już ktoś był. Proszę dajcie znać?
          • Gość: Aga Re: HOLIDAY GARDEN RESORT IP: 217.79.144.* 17.06.05, 11:37
            Witam Cię, my jedziemy od 03.08. do 17.08 też z Itaki więc jesli jedziesz na
            dwa tygodnie to sie spotkamy. pozdrawiam.
            • Gość: jolinka1 Re: HOLIDAY GARDEN RESORT IP: *.tvteletronik.pl 17.06.05, 19:46
              Witam. Będę do 10.08.2005 więc się spotkamy. Jednak dalej nie wiemy co to za
              hotel, może nie ma się co denerwować i wszystko będzie Ok.
            • Gość: dagal Re: HOLIDAY GARDEN RESORT IP: *.crowley.pl 28.07.05, 14:18
              a skad jedziecie bo my w tym samym terminie z warszawy!!!
    • Gość: jolinka1 Re: HOLIDAY GARDEN RESORT IP: *.tvteletronik.pl 24.06.05, 19:22
      Czy może już ktoś wrócił z tego hotelu czy to tylko widmo? Błagam odezwijcie
      się.
      • ctr Re: HOLIDAY GARDEN RESORT 25.06.05, 00:08
        Chyba jeszcze nikt tam nie był. Ja dostałem kilka zdjęc tego hotelu których nie
        ma w necie.Jeśli jestes zainteresowana to prześlij mi swój eadres na priv to Ci
        je wyślę.
        pozdrawiam
        • Gość: jolinka1 Re: HOLIDAY GARDEN RESORT IP: *.tvteletronik.pl 25.06.05, 17:19
          Będę wdzięczna, mój adres to jolinka1@wp.pl
    • Gość: jolinka1 Re: HOLIDAY GARDEN RESORT IP: *.tvteletronik.pl 25.06.05, 18:03
      Śliczne dzięki za zdjęcia. Hotel wyglada przyzwoicie i teren wokół też.
      • Gość: Gall Re: HOLIDAY GARDEN RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 21:22

A może ktoś tam już był?????????????????????
        • Gość: ppk Re: HOLIDAY GARDEN RESORT IP: 193.111.166.* 22.07.05, 14:00
          Hotel Holiday Garden Resort IP: 193.111.166.*
          Gość: ppk 21.07.2005 10:00 + odpowiedz

czy ktoś był juz w tym hotelu, jadę tam 27.VII ale nigdzie nie ma informacji
          od osób które już tam były - proszę o informacje

• Re: Hotel Holiday Garden Resort
          kocica26 21.07.2005 16:56 + odpowiedz

Byłam w tym roku w tym hotelu. Hotel jest nowy i duży. Bardzo mi sie podobał.
          Czysty, elegancki. Obsługa bardzo miła. Pokoje duże, wygodne. Wszystko
          nowiutkie. Jedzenia mnóstwo, pyszne. Jak dla mnie hotel był rewelacyjny.

• Re: Hotel Holiday Garden Resort IP: 81.210.113.*
          Gość: pola 21.07.2005 17:11 + odpowiedz

Ja też byłam w tym hotelu na początku lipca, fantastyczny hotel. wysyłam tam
          moich teściów we wrześniu. Polecam biuro Bentour, obsługa jest dobrze
          zorientowana w Turcji i hotelach, które sprzedają.

• plums Re: HOLIDAY GARDEN RESORT 23.07.05, 17:46
      W tym tygodniu wróciłem z siostraznego hotelu HGR, czyli Holiday Park Resort.
      Oba położone sa blisko siebie (chyba dzielą je dwa, czy inne hotele), ale ich
      mieszkańcy mogą korzystać z obu... Zarówno HPR i HGR to fantastyczne miejsca na
      wypoczynek w komfortowych warunkach. Z tego ca zauważyłem jednak
      przewagą "Parku" jest pełnowymiarowy kort - w "Garden" jest mini i stąd goście
      z tego hotelu przychodzili grać do nas... Ale "gienieralnie" super!!!
      • ctr Re: HOLIDAY GARDEN RESORT 28.07.05, 18:00
        Wczoraj wróciłem z dwutygodniowego pobytu w tym hotelu.Potwierdzam to co było
        już napisane wyżej.Hotel super.Wszystko nowe.Jedzenie i pokoje bez
        zastrzeżeń.Dla chętnych dość obszerny program animacyjny.Plaża taka
        sobie.Wejście do morza kamieniste i dośc szybko zaczynająca się głębia.Za to
        baseny a zwłaszcza zjeżdżalnie to wielka atrakcja-szczególnie dla dzieci,ale
        nie tylko. Sama miejscowość nic interesującego.Po sąsiecku hotel Sidera dalej
        Holiday Park Resort i kilka innych hoteli pięciogwiazdkowych.Za 2 euro można
        jednak dojechać do Alanyi (ok.30km) lub do innej miejscowosci minibusem który
        dosłownie co kilka minut zatrzymuje się pod hotelem.
        • Gość: arekp31 Re: HOLIDAY GARDEN RESORT IP: *.telkab.pl 28.07.05, 18:35
          No to extra , bo wybieram się tam ze swoją rodzinką 10 sierpnia .
        • Gość: bdb Re: HOLIDAY GARDEN RESORT IP: 193.111.166.* 04.08.05, 13:10
          to miałeś szczęście że własnie tego dnia wróciłeś z tego hotelu i nie byłeś
          świadkiem strzelaniny przed hotelem 28.07.2005 pomiędzy turkami którzy
          pokłócili się o wpływy ze sprzedaży sportów wodnych na plaży przed hotelem (4
          turków zabitych i dwoje turystów z hotelu mocno ranionych w tym małe dziecko)
          na szczęście Itaka przeniosła wszystkich polaków do innego hotelu - tak tez
          postąpiły inne biura podróży - sytuacja ta nie wystąpiła pierwszy raz -
          faktycznie jest to enkalawa kilku lususowych (jak na warunki trureckie) hoteli
          i dlatego wszystko to jest bardzo podejrzane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka