Dodaj do ulubionych

Bodrum z Itaka - 22/06???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:25
Tak tylko pytam kontrolnie raz jeszcze, czy ktos leci????
Maraska
Obserwuj wątek
    • Gość: aska2000 Re: Bodrum z Itaka - 22/06??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 22:12
      Ano, leci..:)
      My z Poznania, niestety, bo mamy tam kawałek, ale innego wyjścia nie było ;(
      A Ty skąd i dokąd- tj. jaki hotel?
      • bebicka Re: Bodrum z Itaka - 22/06??? 12.06.05, 15:46
        Hej
        My lecimy ze stolicy, tam w sumie nam najblizej, chociaz tez kawalek:-)
        A lecimy do Bitez Antik... w Bitez:-)
        zabieramyz e soba Juniora, 14 miesiecy:-) niech poznaje swiat
        a Wy
        Pozdrawiam maraska
        • aska2000 Re: Bodrum z Itaka - 22/06??? 12.06.05, 16:50
          Witam ponownie!
          No to się raczej nie spotkamy- chyba, że przypadkiem ;), bo my wybraliśmy po
          zresztą długaśnych poszukiwaniach Hotel Mira Suite **** (też z Itaki)w Torbie,
          koło Bodrum.
          Mam nadzieję, że to był dobry wybór- możesz "looknąć" na stronę Itaki- Wy
          macie, jak mniemam, wersję All ?
          My też o tym myśleliśmy, ale priorytetem w sytuacji gdy ma się nadzwyczaj
          wybrednego niejadka jest posiadanie aneksu kuch. :(( I tak od 4 lat już
          to "cwiczymy"...;(
          Ehh, dolo rodzica...
          Pozdrawiam ciepło :)
          • Gość: Maraska Re: Bodrum z Itaka - 22/06??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 23:19
            A wiesz my tez przez chwile myslelismy o Mira Suite. Wyglada na calkiem fajny
            hotel, ale doradzili nam Bitez, ze podobno ladniejsza plaza... no zaobaczymy. No
            i faktycznie mamy All. Pierwszy raz jade z all, ceikawa jestem sama jak to sie
            sprawdzi. moje dziecko nawet dosc zarte jest, mam nadzieje ze mu sie w Turcji
            nagle nie odmieni:-) mysle ze cos wybierze sobie z menu...
            wlasnie zawsze mi sie wydaje ze w hotelahc jest dosc duzy wybor, rozumeim ze u
            Was to nie przechodzi???
            pozdrawiam
            maraska
            acha wiesz jesli chodzi o spotkanie to mozna cos pokombinowac na miejscu, jakie
            macie plany? jakies zwiedzanie? Wycieczki?
            • Gość: gusianka Re: Bodrum z Itaka - 22/06??? IP: *.bci.net.pl 13.06.05, 11:33
              My się wybieramy z dwójką dzieciaczków do Bodrum do Sun Marine Club.Co prawda
              jedno to straszliwy niejadek i chyba nawet all inclusive nie pomoże ,ale
              liczę ,ze przemycę mały palniczek i poranną kaszkę napewno ugotuję....
              • Gość: aska2000 Re: Bodrum z Itaka - 22/06??? IP: *.devs.futuro.pl 14.06.05, 13:25
                Cześć!
                Widzę, że nie tylko ja zabieram ze sobą niejadka ;)
                Choć wnioskuję z Twojego postu, że Twój jada "specjały" typu kaszka,
                szczęściara z Ciebie :)- moja Asia dawała się na to wziąć tylko do ok.1,5 roku,
                potem zdecydowanie odmówiła współpracy w "temacie kaszkowo-brejowym" ;((
                A w jakim wieku Twój niejadek?
                Pozdrawiam :)
                • Gość: gusianka Re: Bodrum z Itaka - 22/06??? IP: *.bci.net.pl 16.06.05, 08:26
                  Mó synek-niejadek ma już 6 lat!!! jedzenie to istna męka.Najchętniej żywiłby
                  się samymi frytkami tudzież jajecznicą....Poranna kaszka manna to mus!!!!
                  Córa za to ma 3 lata je wszystko, dużo i nie ma z nią żadnych problemów.
                  Lecimy 24 sierpnia do Bodrum i chyba bez maszynki do gotowania się nie
                  obejdzie....
            • Gość: aska2000 Re: Bodrum z Itaka - 22/06??? IP: *.devs.futuro.pl 14.06.05, 12:42
              Hej!
              Fajnie wiedzieć, że nie my jedni w tej okolicy będziemy z dzieckiem, choć chyba
              między naszymi "Młodymi" spora różnica wiekowa- moja Córa ma już 5 lat.
              Co do drażliwej niewątpliwie (dla mnie przynajmniej, niestety ;( "kwestii
              jedzeniowej"- my z Asią wyjeżdżamy od 4 lat, no i wygląda na to ,że najmniej
              kłopotliwy był, pod tym względem, pierwszy nas wyjazd,bo wtedy była jeszcze "na
              cycu" + kaszki + jakieś obiadki ze słoiczka...No a potem zaczęło się
              wybrzydzanie - w domu naturalnie też, ale na wakacjach to uciążliwe w
              dwójnasób :(((
              No, ale nic- jakoś to będzie, a skoro Twoje Młode "żarte", to pewnie sobie
              podje, bo my na poprzednich wakacjach w Turcji(jeszcze we dwójkę) byliśmy
              bardzo zadowoleni z tureckiego jedzenia- no może odrobinę zbyt tłuste, jak na
              moje gusta ;)
              Pozdrawiam serdecznie :)

P.S. Co do wycieczek, to z racji tego, że Turcję trochę znamy (tzn. np.
              Pammukale, Efez itp), to nastawiamy się raczej na atrakcje ogólnorodzinne, np.
              na pewno jakiś Aquapark, rejs statkiem po wysepkach (a okolice Bodrum są
              naprawdę suuuper:) a ja się jeszcze solo wypuszczę na wycieczkę do Kapadocji,
              bo to moje niezrealizowane marzenie z poprzedniego pobytu :) A Wy- dokąd się
              wybieracie? Daj znać :)))
              • bebicka Re: Bodrum z Itaka - 22/06??? 14.06.05, 22:32
                Juz pisze
                za duzo tych watkow o Bodrum i zaczynam sie gubic:-) a czesc spora sama
                zapoczatkowalam:-)
                My w Turcji nigdy jeszcze nie bylismy stad mamy w planach i Efez i Pammukalle,
                poza tym Kos, pojedzic cchemy samochodem po okolicy, mzoe nawet wypuscimy sie do
                Marmaris. W druga strone moze Milet i Didyma.. tyle na razie wiem. Musze na
                spokojnie zajrzec do rpzewodnika i poszperac w necie. Oczywiscie plazowanie,
                Aquaparkji raczje nie Mlody ejst za mlody
                a co dor ejsow to zobacze na miesjcu, wybralabym sie na jkais ale nie wiem jak
                Mlody na statku wytrzyma.
                pozdrawiam Maraska
                • kongool Re: Bodrum z Itaka - 22/06??? 21.06.05, 16:38
                  Hej,
                  Pozwolicie, że się podłączę? Też wybieram się na Bodrum do hotelu Sun Marine.
                  Lecimy razem z chłopakiem 17 sierpnia. Piszesz Asia, że byłaś w Turcji. Możesz
                  polecić jakieś ciekawe miejsca w okolicy, oczywiście oprócz Pammukale i Efezu.
                  Gdzie warto wybrać się samochodem i jak z wypożyczeniem samochodu na miejscu?
                  Może wiesz czy funkcjonuje pojazd zwany skuterem? W zeszłym roku byliśmy na
                  Rodos i sporą częśćwyspy zjechaliśmy na skuterach własnie. Świetna zabawa, więc
                  chętnie byśmy powtórzyli takie wycieczki.
                  Dajcie znać.
                  Pozdrawiam,
                  Masza
                  • Gość: aska2000 Re: Bodrum z Itaka - 22/06??? IP: *.devs.futuro.pl 21.06.05, 21:42
                    Dam znać, ale za 2 tygodnie- w temacie wątku masz datę naszego wylotu :) !!!
                    pzdr - prawie z lotniska :)
                    • kongool Re: Bodrum z Itaka - 22/06??? 22.06.05, 11:45
                      No tak... to szerokiej drogi i udanego wypoczynku. Będę czekać na wieści!!
                      Pozdrawiam,
                      Masza
                  • Gość: Bea Re: Bodrum z Itaka - 22/06??? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.06.05, 10:27
                    Ja byłam w Marmaris. Polecam Dalyan/caunos.
          • Gość: peter Re: Bodrum z Itaka - 22/06??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 22:34
            I my lecimy do Mera Suite (10 sierpnia na 2 tyg.)Czy może w tym samym czasie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka