Dodaj do ulubionych

Hotel Boss

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:26
Czy był ktos w hotelu Boss. ja wylatuje w lipcu 27 z Triady 7+7. Licze na
pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Hotel Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:36
      wejdz na strone www.riwiera-turecka.inetpl.com lub www.wakacje.pl
      nie ma tam co prawda opisu czy opinii ale sa jakies zdjęcia a zawsze to
      cos .poza tym z tego co pamietam ktoś w okolicach chyba końca kwietnia lub
      poczatku maja opisywał ten hotel na tym forum moze cos znajdziesz
      powodzenia
      • Gość: Ania Re: Hotel Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:27
        Dziekuje za pomoc strona jest super. Miałam okazje zobaczyc to i owo.
    • dr_tusia Re: Hotel Boss 07.07.05, 21:30
      Ja tez wylatuje z mezem 27 do Bossa i tez z traidy- tyle ze na 7 pobytu... i
      tez czekam na info:))
      • Gość: Ania Re: Hotel Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:28
        A skąd lecicie? Mam nadzieje że sie spotkamy
        • dr_tusia Re: Hotel Boss 11.07.05, 18:52
          Lecimy z Katowic w nocy :) Macie najpierw objazdowke czy najpierw pobyt?
          • Gość: Ania Re: Hotel Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:16
            Właśnie tego nie wiemy powiedzieli że okaże sie na miejscu.My lecimy z Gdańska
    • Gość: PC Re: Hotel Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 19:02
      Hej,

byliśmy tam 2 lata temu. Hotel może nie jest jakiś inponujących rozmiarów oraz
      wyłożony złotem. Generalnie jest tam czysto, pokoje ładne (jak znasz engielski
      uderzaj odrazu do recepcji i poproś pokój z widokiem na morz - lewa strona
      hotelu, gdyż z prawej są rujiny jakiegos hotelu - odleglosc 5 metrów od okien).
      Mieliśmy opcje all inclusiw (najlepsze i najtansze rozwiązanie w Turcji) i
      byliś bardzo zadowleni - jedzenie dobre (śniadanie zawsze to samo, ale jest
      dużo warzyw i owoców) i dużo. Najlepszym elementem hotelu jest basen, który
      może nie jest wielki, ale zawsze było porzy nim miejsce i można było spokojnie
      popływac. Plaż żwirowa (jak w to w Alany) i małe skały w morzu więc polecam
      zabrać buty do pływania.

I pamiętaj, zostaw pierszego dnia 1$ lub 1 Euro na szawce - gwaracja super
      czystości w pokoju i codzennie świeże ręczniki ;)

Pozdrawiam,
      PC
      • Gość: Ania Re: Hotel Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:30
        Dzięki za pomoc! Mam pytanie a wkoło hotelu są jakieś zabudowy i czy tak jak
        mówią do centrum 10 min a do Alany autobusem 20 min.
        • Gość: PC Re: Hotel Boss IP: *.ultimo.masq / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:35
          Tak do centrum 10 minut, ale nie jest zbyt duże (małe misteczko), ale w sobotę
          jest bazar (na prawo od hotelu w centrum) a we wtorek po lewej stronie na ulicy
          za hotelem (dziwne ale zajmuja cala ulica tak na dlugosci 1km i sprzedaja :) ).
          Do Alany kursuje DOLMUSZE i za okolo 1$ można dojechać do centrum.

Pozdrawiam,
          PC
          • Gość: Ania Re: Hotel Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:52
            Dzięki a co z lodówką w pokoju-czy sa a jak tak to czy w każdym pokoju. I czy
            ofertę all inclusiw mozna kupi na miejscu i za ile. Ja lece z triady 7+7 i mam
            HB bo nie proponują Al a wiadomo trunki i picie drogie lepiej miec pod reką i
            zimne.
            • Gość: PC Re: Hotel Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:23
              Nie wiem jak w innych ale w naszym była. Jadnak przy all inclusive nie
              używaliśmy jej.

Myślę, że można dokupić all (jak ja byłem 95% osób miało all). Ale nie
              rozmawiaj o tym z rezydetnami tylko odrazy z recpecją (będzie to pierwsza próba
              targowania się, jeśli jeszcze nie byłaś w Turcji). Wydaje mi się, że warto - ja
              już nigdy nie pojadę na żadną wycieczkę bez all - to po prostu się opłaca i
              jest super wygodnie (picie na plaży, przy basenie nic nie nosisz, nie chodzisz
              po sklepach itp. itd.).

Pozdrawiam i czekam na dlasze pytania ;)

PC
              • Gość: dużyMa Re: Hotel Boss IP: 62.233.139.* 12.07.05, 14:28
                A jak daleko jest do starych fragmentów miasta. Do jego zabytkowej częsci lub
                pozostałości grackich i rzymskich?
                • dr_tusia Re: Hotel Boss 12.07.05, 18:56
                  Chyba 20min dolmuszem do centrum Alanya- tak mi sie cos obilo...
              • Gość: Ania Hotel Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:10
                A jak myślisz ile zapłacę za Al i jeszcze jedno ile powinnam wziąc kasy na 15
                dni, biorac pod uwagę,że 7 dni będę zwiedzac a 7 leniuchowac.

Wiem że wiza 15 USD a bilety wstepu 90 euro.
                • Gość: PC Re: Hotel Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:24
                  Trudno ocenić, mając ALL wydałem tylko kase na pamiątki, sklep wolnocłowy i 15
                  euro na rafting.

PC
    • Gość: Olka Re: Hotel Boss IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 14.07.05, 18:57
      Hej , wczoraj wrocilam z wczasow w Hotelu Boss. Musze przyznac ze jestem bardzo
      zadowolona. Widzialam juz naprawde duzo i rzadko sie zdazalo ze mowilam ze
      jestem zadowolona. Polecam wszystkim Turcje i Hotel Boss. Mianowicie w hotelu
      mozna korzystac z nie zbyt wielkiego ale bardzo czystego basenu (otoczony
      slicznymi palmami). Naokoło piekne widoki na morze i nie tylko. Jesli chodzi o
      plaże to idzie sie jakies 2 minuty (moze nawet mniej). Wystarczy tylko przejsc
      przez krotki tunel i wybrac sobie leżak z parasolem. Pokoje są zadbane i czyste
      z lodowka i super klimatyzacja bez ktorej naprawde byloby ciezko...Obsluga w
      hotelu bardzo sympatyczna i grzeczna zwłaszcza ANIMATION TEAM.Byłam tam tydzien
      i moge powiedziec ze było naprawde extra. Nie nastawiałam sie na zwiedzanie bo
      pojechałam odpoczac i udało mi sie to. Praktycznie zwiedziłam tylko ruiny zamku
      Kale. Równiez polecam... piekne widoczki. z hotelu Boss jedzie sie tam około 35
      min za 1$. Warto pojechac!Autobusy jezdza co chwilke. Nie ma tam przystankow
      autobusowych, wystarczy podniesc reke albo pomachac do kierowcy i on sie
      zatrzymuje. Podobało mi sie to ze obsluga w hotelu mowila w 4 jezykach lub
      wiecej. Turecki , angielski, niemiecki i rosyjski.Posiłki smaczne ale sniadania
      są praktycznie takie same. Na kolacje za to narzekac nie mozna. Duzy wybor
      owocow i warzyw oraz ciasta , budynie itp. Radze wziasc ze soba kremy do
      opalania o wysokich filtrach. Tam ze sloncem nie ma zartow. Nie sugerujcie sie
      porannym zachmurzeniem. Po godzinie i tak bedzie piekna pogoda. W hotelu duzo
      atrakcji. Mozna zrobic sobie tatuaz, isc do fryzjera lub przymiezyc i kupic
      piekne stroje przeznaczone do tanca brzucha. Oprocz tego w hotelu co wieczór są
      imprezy. Zycie nocne zaczyna sie o 20. Wtedy pan z animation team porywa
      dzieciaki do zabawy i tanczy z nimi co umozliwa rodzicom swiety spokoj =D.
      Nastepnie kiedy dzieciaki są juz padniete i ida spac rodzice moga sie swietnie
      bawic przy dobrej muzyce.Oprocz tego są tez wyjazdy na dyskoteki w centrum z
      hotelu. Jest podstawiany autobus i mozna jechac. Moja siostra pojechała na
      jedna z nich i powiedziała ze było fajnie. Polecam wszystkim wybranie sie na
      beach party z hotelu boss. To jest naprawde super !!! Podczas mojego pobytu był
      rowniez pokaz mody znanego rosyjskiego projektanta i pokaz profesjonalnego
      tanca brzucha.Do tego hotelu i do tego miasta nie mam zadnych zastrzezen !!!
      Polecam wszystkim. To były naprawde najlepsze wakacje w moim zyciu...
      • Gość: Ania Re: Hotel Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:43
        To super.A z jakiego byłaś biuro i czy miałas ofertę ALL?
        • Gość: Olka Re: Hotel Boss IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 15.07.05, 17:07
          Ja byłam z Triady. Ciesze sie ze zgadzasz sie ze mną. Hehe Ania chetnie
          pojechalabym jeszcze raz =D jak masz miejsce w walizce to moze moglabym sie
          zabrac ?? =D Zycie nocne wyglada tak jak opisałam... Mimo wszystko jest to
          jedyny hotel w okolicy w ktorym są imprezy. Zeby isc na dyskoteke do centrum
          trzeba wsiasc w autobus i przejechac kawaleczek za 1$ ale nie wiem czy na
          wlasna reke sie to oplaca... jak juz pisalam wczesniej moja siostra była na tej
          z naszego hotelu w dyskotece ktora sie chyba nazywala Havana i byla
          zadowolona. Od razu mowie ze kreci sie w okolicach hotelu mały kotek. Podobno
          jest tam od bardzo bardzo dawna. Jest rudy i zwroc uwage na jego ogon hahaha.
          Jest tam tez sklepik koło basenu wiec gdybys miala ochote kupic sobie cos to
          nie ma problemu. Mozna sie tam rowniez zaopatrzyc w materace do pływania , koła
          i kamizelki dla dzieci =)Nie wiem czy masz dzieci czy nie ale jesli masz to
          jest tam taka pani ktora sie zajmuje dziecmi w tzw. mini club. Tam dzieci sie
          nie nudza , rysuja i bawia sie w rozne rzeczy takze nie ma sie o co martwic i
          ma sie spokoj. Jeszcze raz polecam ten hotel ! =)
          • Gość: PC Re: Hotel Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:39
            Jak ja byłem też był mały kot z tym, że biało-czarny :)
          • Gość: sylwia Re: Hotel Boss IP: 83.238.100.* 18.07.05, 16:10
            Mam takie małe pytanko czy wypozyczałaś sejf?? bo jak to bywa naczytałam się
            tego i owego o kradziezach w Bossie ;( i nie wiem co mam myslec na ten temat??
            • Gość: PC Re: Hotel Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:16
              Nie, wszytsko mialem w torbie. W trakcie naszego pobytu nie było żadnych
              kradzieży.

• Gość: Oleczka Re: Hotel Boss IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 18.07.05, 21:30
                Ja tez wszystko miałam w torbie i nic nie zostało skradzione. Pozdro =D
      • Gość: PC Re: Hotel Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:39
        W zeznaniach Oli wszystko jest zgodne z prawdą.

Jednkaże, jak dla mnie trochę za cukierkowo opisane jest to rzycie nocne -
        poprostu muzyka turecka na full, mały łysy konus grzyczący w kółko SHOW SHOW
        SOW i pokazy tandentych futer i złota (czyli normalka w Turcji). Ale spokojnie
        mozna wziąść drinki i pójść na drugą stronę hotelu - tam tego show show show
        show nie słychać.

PC

A nie kupuj żadnych wycieczek u rezydentów, za wyjątkiem rejsu statkiem w
        ALANY - jakieś 12$, ale warto (jadąc tam koniecznie zabierz strój kompielowy).
        Wycieczki można kupić w centrum tego miasteczka lub ALANY - bardziej się opłaca.
        • Gość: Ania Re: Hotel Boss IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 19.07.05, 11:52
          życie pisze się przez ż, a nie przez rz
          • Gość: Prof. Miodek Re: Hotel Boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:01
            to zależy od jakości tego rz(ż)ycia - czasem bywa do du*** czyli do rzci jak
            mawaiają niektórzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka