Gość: macpan IP: *.swinice-wareckie.sdi.tpnet.pl 17.07.05, 21:49 Proszę o opinie na temat tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: Blue Star IP: *.matarnia.pl / 80.51.240.* 18.07.05, 20:06 Witam Byłem w tym hotelu w czercu 15.06.do 22.06 z GTI i powiem ze warto!!! Zadnych problemów z wnoszeniem napoi i jedzenia zreszta po co przeciez tam jest allin. powiem szczerze nie zjesz tego wszystkiego, po tygodniu jedzenie robi sie nudne, plusem jest to ze sa 2 baseny, 0 problemów z miejscem przy basenie, do tego hotel jest 2 km od plazy wiec jest cicho,spokojnie a i pospacerowac warto bo piękna okolica, zreszta zobaczysz upał straszny (34C) nie wiem jak teraz ale ja napewno bym nie jechal bo trudno wytrzymac juz wtedy było. oferta z GTi nie kłamie jest wszystko co napisali. Na plaze co 15 minut odjezdza Dolmusza bezplatna, hotel duzy i bardzo czysty, sprzątali pokoje codziennie!!! Wymieniali ręczniki i pościel a jak się zostawiło 1Euro to i ciuszki w kosteczke złożyli( widzialem że ludzi wymieniali pokoje bo chcieli miec widok na basen obsługa robiła to bez problemu). Polecam nocne eskapady do centrum Analyii. Dyskoteka Bistro BelMan, poprostu rewelacja, zreszta tam jest chyba z 15 dyskotek jedna obok drugiej, dla każdego coś miłego. Jeśli chodzi o wycieczki to brać tylko z lokalnych biur podróży 25 euro cena startowa za kapadocje. Uwaga wszędzie się można targować i zawsze na początek zbijać cene o połowe!!! Powiem szczerze nie warto jechac 7 godzin w jedna strone by zwiedzic skałki ( chyba ze jedziesz na 2 tygodnie) odradzam Aqua Park totalna kicha 2 godziny czekasz aby zjechac 150m rurą, za duzo ludzi, ale widok extra. Jeśli chodzi o alkohol to pijesz do bólu a i tak baru nie opróznisz. Jeśli chodzi o turystów to najwięcej Niemców, potem Francuzi Anglicy a najmniej Polaków, to jest dobre bo bardzo dbaja o porządek, co widać na każdym kroku. Ludzie którzy wracali z nami z innych hoteli strasznie narzekali, płacili więcej o 30% za to że hotel był przy plaży ( tak ale mial tylko jeden basen na 800gości albo i więcej)problem z leżaki mieli, musieli wstawać o 6 rano aby zarezerwowac miejsce, duzo polaków wiec i się hanstwo trafiło no i głopie kometarze( że to zle to niedobre itp_) sorry ale ludzie to sobie wyobrażają że zapłacą 2 tys za wycieczke i będzie wszystko ok. Chodząc wzdłuż plazy jest deptak (bardzo ładna okolica dużo kwiatów) przy którym stoją hotele wiec się trochę naoglądałem ( chcem wyjechac w przyszłym roku znów) i faktycznie były lepsze hotele ale jak wróciłem do domu sprawdziłem ceny no to 1 tydzien min. 3 000zł w czerwcu nie wiem jak lipiec. Jak masz jakies pytania w miarę możliwości odpisze. senior79@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś