Dodaj do ulubionych

Co się dzieje z Triadą?

IP: *.crowley.pl 29.07.05, 14:16
Jestem przerażona opiniami na temat Triady, które czytam na tym forum. W tym
roku planuję czwarty wyjazd z tym biurem - Turcja ale zaczynam się trochę
niepokoić. Wcześniej podrózowałam z nimi na Cypr, do Egiptu i do Grecji i
wszystko było ok. Za oferowaną cenę nigdy nie oczekiwałam kokosów jednak z
postów wynika, że są przypadki absolutnego niedotrzymania minimalnych
standardów. Żaden z rezydentów Triady z którymi miałam do tej pory do
czynienia nie był szczególnie pomocny, ale też nie przeszkadzało mi to bo nie
liczyłam na ich wsparcie - o zmianę pokoju prosiłam bezpośrednio pracownika
recepcji a wycieczki fakultatywne kupowałam w lokalnych biurach. Taki sam
plan mam na sierpniowy pobyt.
Czy ktoś w tym roku wrócił z Turcji zadowolony?
Obserwuj wątek
    • Gość: antoś podróżnik Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.pagi.pl 29.07.05, 14:28
      Hej, ja byłam w tym roku w Side i jestem bardzo zadowolona. To mój też już
      kolejny wyjazd z tym biurem i nie mam zastrzeżeń. Hotel był ten, który
      wybrałam, wszystko to co miało być było, rezydent był w porządku, pilotki na
      wycieczkach fakultatywnych też spoko. Nie mam się o co przyczepić. Mogłaby mi
      się ewentualnie nie podobać godzina powrotu do Polski (3.30 wyjazd z hotelu)
      ale zdaję sobie sprawę, że TRIADA nie ma na to wpływu, to ustalają przewoźnicy
      z obsługą lotnisk, więc się czepiać nie będę. Spędziłam cudowny urlop, czego i
      Tobie życzę. Pozdrawiam Ania
      • Gość: Nika info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 21:32
        a jaki to był hotel i jak tam było ?
    • Gość: Aga Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 29.07.05, 14:49
      tak ja wróciłam z Turcji zadowolona ale wiesz dlaczego bo tak jak Ty nie
      oczekiwałam kokosów, rezydent był dramatyczny ale nie oczekiwałam jego pomocy
      bo tez wszystko załatwiałam sama wycieczki tez kupowałam na mieście. co do
      absolutnego niedotrzymania warunków jeden przykład jest 13 a nie 14 noclegów i
      nie da sie tu wybronic ich tym ze lot jest pózno poniewaz nasz samolot
      wystartował dokładnie tak jak jest w planie od pół roku ani minutki inaczej ale
      to było juz 14.07 a nie 13.07 choc pobyt był opłacony od 13. Więc tu ewidentnie
      robia ekstra kasę dogadując sie z hotelarzem że my zapłcimy za 14 noclegów
      obiadokolacji itd ale i tak oni dadza nam13 i to jest bardzo nie w porzadku i
      choć nie miałabym czasu na włóczenie się po sadach za 10 euro zwrotu uważam ze
      własnie o ten jeden nocleg wczasy powinny być po prostu tańsze .Tak żeby być w
      porządku i nie narażac sie na złe opinie z tego powodu
      pozdrawiam
      • Gość: Agata Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.crowley.pl 29.07.05, 15:19
        Dziewczyny,
        czytając Wasze wypowiedzi dochodzę do wniosku że wiele jednak zależy od
        podejścia i oczekiwań. Wszystkie mamy chyba zbliżone w tej kwestii.
        Po ostatnim wybuchu bomby w Stambule mam pewnien nazwijmy to "dreszczyk emocji"
        ale z wyjazdu nie rezygnuję i 17/08 lecę na 7+7 do Side.
        Aga, wyjaśnij mi proszę o co chodziło z tym jednym noclegiem mniej? Nie bardzo
        mogę się połapać ...

Pozdrawiam
        Agata
        • Gość: Aga Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 30.07.05, 14:54
          po prostu wyjazd miałam zapłacony od 13 07 do 27.07 a wylot bardzo planowo
          (planowo bo nie było żadnych opóżnień i tym podobnych )już 14.07 przy wyjeżdzie
          28.07 jak policzysz wyjdzie Ci że na miejscu byłam 13 noclegów a nie 14 jak mam
          w umowie i to jest właśnie oszustwo bo jak Ty wiesz że jedziesz gdzieś w
          poniedziałek bo tak masz np pociąg to płacisz za noclegi od niedzieli? pewnie
          nie bo po co?i nie ma tu mowy o jakiś turnusach i tym podobnych bo przepływ
          gości jest codziennie a nie co tydzień czy dwa
          pozdrawiam Aga
    • prncesa Re: Co się dzieje z Triadą? 29.07.05, 15:46
      Cześć,
      Ja byłam w zeszłym roku z Triadą i wszystko było ok. Nie spotkało mnie tam nic
      można "podciągnąć" pod niewywiązanie się z umowy czy tym podobne. Wychodze z
      załozenia że jedzie się wypocząć a nie zabawiać w śledczego i na siłę
      wynajdować powody do narzekań.
      Takze kontaktowałam się bezpośrednio z obsługa hotelu, a wycieczki wykupywałam
      na mieście.
      Dlatego nie przejmuj się opiniami malkontentów i ciesz się pobytem.
      Zazdroszczę. W tym roku niestety nie uda mi się tam wyruszyć, choć bardzo bym
      chciała.

Daria
    • Gość: Nika Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 21:31
      masz racje czytajac te wszytskie opinie mozna sie lekko zdenerwowac. Ja chce
      wyjkechac 19.09 na 7+7 ale jeszcze nie wiem o szczegółach wycieczki. Wie, tylko
      że jeśli sie doplaci to sie ma zagwarantowany hotel. A wlasnie moze mi
      pomozecie jaki hotel wybrac? Prosze o wszelkie przydatne informacje :)
      • Gość: Aga Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 30.07.05, 14:56
        ja polecam leandrę jedzenie super leżaki i parasole na plaży za darmo w hotelu
        dużo różnych pokazów w tym wieczór turecki itd. ja wróciłam zadowolona
        pozdrawiam
        aga
      • Gość: antoś podróżnik Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.pagi.pl 01.08.05, 12:36
        Ja byłam w Side w hotelu 3* SERTKAYA z opcją all inclusive. Jestem zadowolona,
        właściciele mili, obsługa też, hotel czyściutki, basen choć może nizawielgachny
        to spoko, z różnonarodowymi gośćmi też było ok. Co wieczór różne animacje,
        które sprzyjały wspólnym zabawom. Generalnie naprawdę fajnie. Koleżanka była na
        7+7 z pobytem w Side w hotelu OZURHAN i też była z hotelu bardzo zadowolona i
        poleca. Pozdrówka
        • martyna1231 Re: Co się dzieje z Triadą? 02.08.05, 15:34
          Gość portalu: antoś podróżnik napisał(a):
          Ja byłam w SERTKAYA w tamtym roku nic ,naprawdę nic im nie można zarzucić.
          Jedynie czego można się przyczepić to transport na plażę(wieczna
          niepunktualność),no i same leżaki na plaży(materace w opłaknym stanie),na plaże
          w tamtym roku nie można było też wnosić napojów.
          Być może cos w tym roku zmieniło się ???
          W sumie pobyt był super ,warto jechać

> Ja byłam w Side w hotelu 3* SERTKAYA z opcją all inclusive. Jestem
          zadowolona,
          > właściciele mili, obsługa też, hotel czyściutki, basen choć może
          nizawielgachny
          >
          > to spoko, z różnonarodowymi gośćmi też było ok. Co wieczór różne animacje,
          > które sprzyjały wspólnym zabawom. Generalnie naprawdę fajnie. Koleżanka była
          na
          >
          > 7+7 z pobytem w Side w hotelu OZURHAN i też była z hotelu bardzo zadowolona i
          > poleca. Pozdrówka
      • Gość: Jarek Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 11.08.05, 20:57
        Jeśli na imprezie 7+7 chcesz wybrać konkretny hotel na pobyt to polecam ten w
        którym ja byłem - "Kleopatra Dreams Beach" w Alanyi, oczywiście jeżeli będą w
        nim jeszcze wolne miejsca w interesującym Ciebie terminie, ponieważ jest to
        bardzo oblegany hotel. Jest to najlepszy hotel w tureckiej ofercie Triady i
        tego wyboru na pewno nie będziesz żałować.
      • Gość: Jarek Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 11.08.05, 20:58
        Jeśli na imprezie 7+7 chcesz wybrać konkretny hotel na pobyt to polecam ten w
        którym ja byłem - "Kleopatra Dreams Beach" w Alanyi, oczywiście jeżeli będą w
        nim jeszcze wolne miejsca w interesującym Ciebie terminie, ponieważ jest to
        bardzo oblegany hotel. Jest to najlepszy hotel w tureckiej ofercie Triady i
        tego wyboru na pewno nie będziesz żałować.
    • Gość: szumi06 Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:34
      NIe martw sie właśnie wróciliśmy z 7+7 z fethiye i jetsem bardzo zadowolony,
      wbrew powszechnej opini rezydentka zarówno na objeździe jak i na pobycie bardzo
      sympatyczna. Musisz tylko dobrze wybrać hotel nie polecam all inclusive bo
      jeżeli jest w takiej samaej cenie jak zwykły to ma gorszy standart. Ja
      osobiście wolę płacić za napoje i mieć czysto:D. Polecam turcje i hotel harman.
      Hotel skromny ale bardzo czysty, z fajnym basenem, drzewkami w koło i wesołą
      obsługą, szcególnie zabawny mahmut:D:D:D jedzenie smaczne ale typowo tureckie
      tzn. mało mięsa, jeśli potzrebujesz zdjęcia lub więcej inf. o fethiye lub
      harmanie napisz na maila- szumi06@o2.pl
      • Gość: annie2003 Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:09
        ja dolaczam sie do pozytywnych opinii na temat Triady. generalnie hotel
        traktuje jako miejsce do spania tylko i wylacznie, choc nie ukrywam, ze patrze
        tez na czystosc. w zeszlym roku zaliczylam bardzo udane 7+7 z pobytem w Alanyi
        w hotelu Kleopatra Dreams Beach, chyba najlepszy hotel w katalogu tego biura.
        Lokalizacja, obsluga, standard - wszystko super. Rezydenta widzialam tylko raz,
        ale nie byl mi on absolutnie potrzebny, na miescie jest mnostwo biur z ta sama
        oferta a duzo tansze, wielu pracownikow mowi po polsku. objazd - bajka. bardzo
        meczacy (ponad 3.000 km) ale wrazenia super, dobrze opracowany program. pilotki
        na medal, zadnych problemow z rozliczaniem za bilety wstepu. jedyny feler -
        kosmarny autokar, ale w koncu na zasadzie buntu wywalczylismy jego wymiane na
        trasie. hotele na objezdzie gorsze, bardzo przecietne 3*, ale czesto z dobra
        lokalizacja (Stambul, Antalya, Pamukkale). zadnych przekretow z data wylotu. w
        tym roku wybieram sie na kolejne 7+7 i mam nadzieje, ze wszystko bedzie rownie
        udane jak w zeszlym roku, choc nie ukrywam, ze mam pewne obawy, zwlaszcza
        przy "obcieciu" ilosci noclegow (jak w postach powyzej) i zamianie hoteli.
        generalnie staram sie miec jak najwiecej na pismie przed wyjazdem i kopie umowy
        ze soba na wyjezdzie i nie ma to tamto :)) Zycze udanego wypoczynku!!!
    • Gość: becia Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:41
      nic się nie martw,jak jesteś realistką a nie oczekującą cudów za 1500.00 zł a
      nie euro lalą to będziesz zadowolona,ale licz tylko na siebie a nie na
      rezydentów ( p.kamil w alanyi to porażka)wszystkozałatwiaj bezpośrednio w hotelu
      ja też byłam w leandrze i jestem zadowolona.to był mój drugi wyjazd z triadą
      (wcześnie jeżdziłam z tui i neckermanem,ale doszłam do wniosku że szkoda kasy
      na luksusy typu hotel),bo plaża ,morze,widoki itp.jest taka sama ,wolę ją wydać
      na wycieczki,zakupy itd.
    • Gość: Katka Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:11
      Cześć
      właśnie wróciłam z Alanyi. Byłam z Triadą, hotel cudowny, ale podkreślam że
      wybraliśmy 4*. Myślę że często jest tak że ludzie wybierają najtańszy hotel i
      oczekują bóg wie czego,Rezydenta widzieliśmy tylko w momencie przyjazdu i na
      spotkaniu powitalnym, .Dalej nie był nam na szczęście potrzebny.wycieczki też
      kupowaliśmy w lokalnym biurze Jeżdziliśmy już z Triadą i innymi biurami i
      zawsze znalazł się ktoś niezadowolony (że woda w morzu była za mokra:))))
      Obserwując tych ludzi często zadaję sobie pytanie czy w domu maja
      pałace????????????????
      • Gość: Moni Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:46
        Dwa dni temu wrócilam z mężem z Side. Byliśmy z Triadą, po raz ostatni. Zaczęło
        się już na lotnisku przy wylocie. 2 godz. przed wylotem okazało się, że samolot
        jest zepsuty i mamy przesunięty wylot o 6 godzin. Zawieżli nas do hotelu do
        Katowic. Byliśmy wściekli, ale logicznie myśląc nie była to wina Triady, wieć
        mówi sie trudno. Choć powininien być z nami predstawiciel Triady i o wszystkim
        informować, a takiego nie był.
        W hotelu Sun King w SIde byliśmy dopiro ok 2 popołudniu, a nie nad ranem jak
        planowaliśmy. Upomniałam się o zaległe śniadanie u rezydentki i z łaską
        dostsaliśmy bułke z pomidorem i serem. Jedzenie było koszmarne, naprrawdę nie
        dało się tego jeść (frytki z dnia poprzedniego jeśli nie zostały zjedzone
        podawali na następny dzień w jakimś kozszmarnym sosie, wszystko zawsze zimne,
        obrzydlistwo). Nie mówieć już o tym, że nie wymieniali poplamionych obrusów)
        Zaznaczam, że był to pierwszy nasz wyjazd do hotelu, zawsze jeżdziluśmy do
        apartamentów, więc nie mieliśmy porównania jak może wyglądać hotel 3*.
        Przyjmowaliśmu wszystko, bo wydawało nam się, że jest to standard 3*. Na
        szczeście nam się trafił fajny pokój. Bez grzyba w łazience, nie to co
        niektórym. Nie należy też wiele oczekiwać po paniach sprzątających. Mimo, że 2
        razy zostawiliśmy im napiwek nie raczyły się przyłożyć. Jest to mały hotel,
        więc nie było dużo osób, głównie młodzi ludzie. Dopiro na kolejny turnów
        przyjechały osoby, które już nie pierwszy raz były za granicą w hotelach 3* i
        uświadomili nam, że to na pewno nie jest standard hotelu 3*. Jeden pan się
        zawziął i potriwrdził tą informację na 100%. Był to apart otel (jak zresztą
        pisało przed wejściem), nie posiadający żadnych gwiadek (coś jak pensjonat,
        motel). Ludzie złożyli reklamację i rezydent ją podpisał. Nasz turnus już się w
        to nie angażował, bo wyjeżdzaliśmy za dwa dni i stwierdziliśmy, że nie chcemy
        się denerwować i żeby dostać jakiś zwrot musielibyśmy pewnie wystąpić na drogę
        sądową (mimo oczywistego oszustwa, w końcu zapłaciliśmy za wyższy standard).
        Nie wierzę, że Triada nie miała świadowości co to za standard sprzdając ten
        hotel.
        Myśle, że Triada idzie na ilośc a nie na jakośc, stąd te problemy. Nie chcę być
        złym prorokiem, ale przy takim podejściu może się to źle skończyć. w każdym
        razie my już ryzykować nie będziemy.
        • Gość: ania78 Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.k2.pl / *.k2.pl 05.08.05, 15:19
          to moze zdradzisz nazwe hotelu ...
          • Gość: Moni Re: Co się dzieje z Triadą? IP: 212.75.114.* 08.08.05, 12:06
            Przecież napisałam: Hotel Sun King w Side
            • Gość: ania78 Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.k2.pl / *.k2.pl 08.08.05, 12:48
              A przepraszam, nie zauwazylam, Dzieki
        • Gość: arturo Re: Co się dzieje z Triadą? IP: 193.111.166.* 08.08.05, 16:44
          wszystko co napisałaś o Sun King to prawda nas też oszukiwali że to *** turecki
          kontrahent triady potwierdził nam że to tylko apartamentowiec bez zadnej * i że
          to nie jest winą jego ani hotelu że triada sprzedaje go jako hotel*** my i tak
          mieliśmy farta bo tylko we czwórkę korzystaliśmy z mini basenu gdyby chciały
          popływać jeszcze tylko dwie osoby to byłoby to większe jacuzzi a nie basen
          na objeżdzie (jak ktoś będzie )uważajcie na hotel wielki paryż w istambule
          takiego syfu to jeszcze nie widziałem mieliśmy podejrzenia że był to dom
          publiczny co mógłby sugerować rysunek przy wejściu przedstawiający panią z
          palcem w ustach z napisem russian girls inne hotele też nie spełniały standartu
          ***(poza jednym w pergamonie)brak klimy to norma .ja też nie jestem jakims
          wymagającym pacjentem ale to jak triada ordynarnie oszukuje klientów to
          mistrzostwo świata.
          • Gość: Jarek Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 11.08.05, 13:50
            Wróciłem wczoraj z Turcji z imprezy 7+7 i mogę wam napisać co nieco o hotelach
            podczas całej imprezy. Na początek pobyt: 4 gwiazdkowa świadomie wybrana
            Kleopatra Dreams Beach - wspaniały hotel zasługujący na piatkę. Hotele
            objazdowe: "Keptur" w Antalyi - zakwaterowanie w domkach położonej w leśnej
            scenerii ocena za standard pokoji 3+ wyżywienie 4+; "Ani" w Pamukalle - w
            pobliżu tarasów wapiennych ocena za pokoje 4+ wyżywienie 3; "Iskender" w
            Bergamie ocena za pokoje 3+ (pół oceny mniej za słabą klimę) wyżywienie
            4; "Ephesus" w Stambule ocena za pokoje 5 wyżywienie 5, był to bezsprzecznie
            najlepszy hotel na objeździe; no i na końcu największa porażka hotel "Kapo" w
            Avanos (Kapadocja) może komuś się podobać wykonanie ścian w skale tufowej ale
            dla mnie to był jeden wielki syf bez klimy dodatkowo z ryczącym za ścianą
            mojego pokoju telewizorem hotelowym którym "watowali" jacyś smieszni piłkarze
            II ligowej drużyny tureckiej, ocena za pokoje może być tylko jedna: dwója ocena
            za wyżywienie - 3 (dobra obiadokolacja natomiast śniadanie to rozpacz: po
            pierwszym noclegu brak wędliny a po drugim jeszcze większa niespodzianka:
            zabrakło nawet żółtego sera!!!). Podsumowując jestem z urlopu spędzonego z
            Triadą zadowolony w 90%. Byłoby więcej gdyby nie to nieszczęsne "Kapo". Na taką
            wysoką ocenę zapracowali także: nasza wspaniała pilotka - Mariola Wieczorek,
            której pomagał przesympatyczny pochodzący z Ankary Serkam oraz nasz świetny
            kierowca "rajdowy" Ibrahim.
          • Gość: Koleś Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.idea.pl 12.08.05, 10:02
            Nie jestem zwolennikiem Triady, ale wasze żale skłoniły mnie do obejrzenia ich
            oferty. I co widzę, ten Wasz "podły hotel" jest w ofericie jako hotel 3* i
            kosztuje 1500 zł za 15 dni - czyli 100 dziennie, a gdzie przelot???? Za 100 zł
            to nad Bałtykiem nie wypoczniesz (byle jaki obiad 20 zł, śniadanie 10 zł,
            kolacja 20 zł + 50 za pokój).

Nie dziwie się Wam jesli wydając 1500 oczekiwaliście Sharatona - każdy by się
            zawiód. W mojej ocenie otrzymaliście to co Wam oferowano, a na przyszłość
            wyciągnijcie więcej kasy lub w myśl przysłowie: "jak się nie ma co się lubi to
            się lubi co się ma".

Pozdrawiam i życzę udanych vojarzy ;)
            • Gość: Moni Re: Co się dzieje z Triadą? IP: 212.75.114.* 12.08.05, 11:00
              Nie wiem gdzie Ty widziałeś cenę 1500 zł? Może bez dodatkowych opłat? My
              płaciliśmy ponad 1800/os. Poza tym gdybyśmu wiedzieli, że on nie spełnia
              standardu *** nie zdecydowalibysmy się na niego. Mieliśmy podobną ofertę z
              innego biura, ale sprzedawca powiedział nam, że to tak naprawdę hotel ** mimo,
              że figuruje jako ***, więc się nie zdecydowalismy. Szukaliśmy hotelu ***.
              Chodzi po prostu o nierzetelną informację. Chyba mam prawo domagać się
              uczciwości?
              • Gość: Jarek Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 12.08.05, 11:15
                Do Moni: nas impreza 7+7 kosztowała prawie 7500 zł na 3 osoby czyli wychodzi po
                2500 zł na osobę (ze wszystkimi opłatami dodatkowymi). Dodam jeszcze, że
                korzystaliśmy z oferty first minut płacąc zaliczkę w styczniu (wyjeżdżaliśmy 27
                lipca). Wtedy Triada dawała 21% rabat. Dzięki temu mieliśmy super hotel na
                pobycie, do którego chętnie byśmy kiedyś wrócili i który śmiało możemy innym
                polecić. Hotele na części objazdowej są loterią i wszyscy mają w tej loterii
                równe szansa - bez względu na to ile zapłacili. My wylosowaliśmy dosyć
                szczęśliwie, bo poza beznadziejnym "Kapo" pozostałe były w miarę przyzwoite i
                spełniały warunki umownych ***.
                • Gość: Moni Re: Co się dzieje z Triadą? IP: 212.75.114.* 12.08.05, 11:29
                  Ale mi nie o to chodzi. Powinni mieć w ofercie apart otel Sun King i wyjaśniać,
                  że on nie posiada żadnych gwiazdek, a nie sprzedawać go jako hotel ***. Inne
                  hotele *** w Triadzie są za podobną cenę jaką my zapłaciliśmy za apart otel.
                  To jest oszustwo. Nie oczekiwałam nie wiadomo czego, jedynie hotelu *** jaki
                  miałam zagwarantowany w umowie.
                  A poza tym nie porównuj kwoty, którą Ty zapłaciłeś-2500/os do naszej 1800/os.
                  Ty płaciłeś za hotel ****, więc oczywiste, że cena będzie wyższa.
                  • Gość: Koleś Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.idea.pl 12.08.05, 19:07
                    Naiwnych nie sieją tylko sami się rodzą, ale macie przynajmiej nauczkę na
                    przyszłość - wierzyć sprzedawcy w biurze to tak jak kupywać oryginalne buty
                    PUMA na bazarze w ALANY ;)
    • Gość: triada i sprawy so Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.arcor-ip.net 11.08.05, 22:50
      elbe.byd.pl/
    • Gość: beti36 Re: Co się dzieje z Triadą? IP: 195.205.11.* 13.08.05, 14:38
      Byłam w tym roku w Turcji na 7+7 i wróciłam zadowolona. Nie oczekiwałam żadnych
      luksusów wybierając ofertę" Traf ". Niezadowoleni zawsze się znajdą niezależnie-
      ofertę jakiego biura wybiorą
      • Gość: Moni Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.c200.msk.pl 13.08.05, 14:59
        Nie jestem wieczną malkontentką i potrafię się cieszyć, ale to nie o to chodzi
        (o co wyjaśniłam już we wcześniejszych postach). Cieszę się, że jesteś
        zadowolona, ale dlaczego tak trudno uwierzyć, że ktoś inny nie jest? że został
        oszukany? Też nie oczekiwałam luksusów jedynie tego co gwarantowała umowa. Ja
        nie krytykuje Twojego zadowolenia, więc Ty nie krytykuj mojego niezadowolenia.
        Każdy ma prawo do własnej oceny
        • Gość: IXI Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.idea.pl 13.08.05, 19:04
          Jeśli nie otrzymałaś tego co gwarantuje umowa do do Sądu, wylewanie żalów na
          forum nie pomorze.

Chyba, że mówiąc umowa, masz na myśli PANIĄ Z MAŚLANYMI OCZKAMI W BIURZE, która
          wciska, że na Antarktydzie jest przynajmniej 25 stopni we wrześniu ;)
          • Gość: Moni Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.c200.msk.pl 13.08.05, 21:17
            A po co do sądu? Nie mam ochoty żeby później Turcja kojarzyła mi się tylko z
            afarą wokół Triady. Piszę, bo chcę żeby inni wiedzieli czego mogą się
            spodziewać po Triadzie.
      • Gość: Majka Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.gazownia.szczecin.pl 18.08.05, 14:57
        Czy możesz coś napisać o ofercie 'Traf' ?
        Na ile jest ryzykowna?
        Czy trafił Ci się hotel spoza katalogu?
        Też kupiłam 'Traf' , bo nie było już konkretnego hotelu i jestem pełna obaw.
        Wyjeżdżam w poniedziałek,więc proszę o odpowiedź do jutra do 15.00 ;-)))
        Pozdrawiam
        Majka
        • Gość: Moni Re: Co się dzieje z Triadą? IP: 212.75.114.* 19.08.05, 08:29
          Nie korzystałam z oferty Traf, więc Ci nie odpowiem
    • Gość: Nenka Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:48
      Byłam z Triadą w Alanii na początku sierpnia i było ok .Była to już druga moja
      wyprawa znimi i nie czuję sie zawiedziona
    • Gość: ss Re: Co się dzieje z Triadą? IP: 83.238.100.* 19.08.05, 11:23
      Ja właśnie wróciłam z wakcji byłam na 7+7 i powiem że triada spisała się na 5!!!
      tak naprawde nie warto czytać tych bredni na forach ponieważ człowiek jedzie
      przerazony i to tylko psuje samopoczucie!!
      W moim przypadku tak jak i moich znajomych z wakacji zaden czarny scenariusz
      sie nie sprawdził!
      Pozdrwiam i zyczę wszystkim tak udanego urlopu jakim był mój ;)
      • Gość: Majka Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.gazownia.szczecin.pl 19.08.05, 11:36
        A możesz się przyznać ile wydałaś na miejscu?
        W jakim byłaś hotelu?
        Majka
    • Gość: Bebe Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.man.poznan.pl 19.08.05, 11:35
      Chyba nie wszyscy na tym forum wiedzą o tym, ze: APARTAMENT w krajach takich
      jak Tunezja, Egipt, Turcja to nie jest odzwierciedlenie jakości tak jak u nas
      się to przyjeło, otóż apartament przeznaczony jest dla rodzin lub wiekszej
      ilości osób, które chca wspólknie mieszkac. Prosze tego nie mylić.
      • Gość: la Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 19:50
        bla b
    • Gość: bober Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.ols.vectranet.pl 29.05.06, 22:05
      witam ja tez sie z zona wybieram 2sierpnia do turcji alanya hotel san marin a ty
      kiedy!!!!!!!!!
    • Gość: ivo Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.aster.pl 03.06.06, 19:34
      nie rozumiem tych problemów z ilością dób hotelowych
      jak wylot jest 14.07. po północy to na miejscu w hotelu jestem ok. 4-5 rano
      doba hotelowa zaczyna się standardowo od godz. 14, więc musiałbym czekać
      w hotelu 10 godz.
      aby tego uniknąć biuro wykupuje dobę hotelową od 13.07. i wtedy pomino dziwnej godziny przylotu od razu idę do swojego pokoju

Takie same zasady obowiązują w hotelach w Polsce
      jak przyjadę przed rozpoczęciem doby hotelowej to nikt nie da pokoju, chyba , że mają wolny
      Trzeba pamiętać, że w wykupionym pokoju mogą być jeszcze inni goście, bo dby hotelowe rządzą się swoimi prawami
      doba trwa zwykle od 14 do 12 następnego dnia
    • Gość: czajka Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 13:51
      zupełnie sie nie przejmuj opiniami ludzi, któzy za 1800 zl oczekuja pięciu
      gwiazdek, wykwintnego jedzenia i marmurów. w zeszlym roku moja kolezanka byla w
      turcji (Alanya/Neray) i do teraz jak tylko slyszy "turcja" nie moze wyjsc z
      zachwytu. a dodam,ze takze byla z triadą. a w tym roku także lece do turcji
      (alanya/sweet), i także z triadą. nigdy nie slyszalam zeby cos sie komus nie
      podobalo w związku z tym biurem-oczywiscie gusty sa różne.amen:)
      • Gość: tokaji Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:28
        To najczęściej kwestia podejścia po prostu. Wyjezdżałem z nimi w zeszłym roku i
        byłem zadowolony. W tym roku lecę z Alfą i też będę zadowolony. Po prostu tak mam:)
        • Gość: czajka Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 23:01
          no i nareszcie ktoś kto nie narzeka:D:D:D!!!
      • Gość: marek Re: Co się dzieje z Triadą? IP: 82.160.103.* 14.06.06, 16:36
        To prawda, mnie biuro Triada bardzo odpowiada. A jeśli ktoś czegoś chce za
        friko, to niestety ale tylko mu pozostaje zostać w domu.Byłem z nimi już w
        Grecji, na Krecie , a w tym roku Turcja. I wiem ,że będzie fajowo!!!
        • Gość: Aga Re: Co się dzieje z Triadą? IP: *.c31.msk.pl 05.07.06, 21:28
          Właśnie wróciłam z Fethyie-hotel Harman,bardzo zadowolona.Wszystko było O.K-
          hotel,obsługa jedzenie,fakultety.Samolot punktualny.Za rok pewnie znowu pojadę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka