Dodaj do ulubionych

brak posiłku w samolocie

IP: *.euron.pl / *.euron.pl 17.08.05, 16:39
Nie mogę już czytać tego biadolenia że w samolocie nie dawali jeść. Ludzie
przecież to trzy godziny! I to jest argument na niekorzyść wyjazdu?
Trzeba się stuknąć w głowę.
Obserwuj wątek
    • Gość: dora 69 Re: brak posiłku w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 16:56
      I słusznie , czy to jest najważniejsze ????
    • Gość: tete Re: brak posiłku w samolocie IP: 193.29.205.* 17.08.05, 17:17
      taa, zwłaszcz jak lecisz zcarterem gdzie normą sa wielogodzinne opóżnienia,
      plus czas na odprawę itp. te 3 godziny to fakt spedziłam ostatnio lecąc ale
      dolicz do tego jeszcze 4, i od jutra nic nie jedz przez 7 godzin ok?
      • Gość: dora 69 Re: brak posiłku w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 20:15
        TO SIĘ ZGADZA !!!!!!
        ALE JA ZAWSZE BYM REKLAMOWAŁA, JAK DO TEJ PORY NIGDY NIE MIAŁAM SPÓŻNIENIA I
        MOZE DLATEGO NIE NARZEKAM POZDRAWIAM !!!!!
        • Gość: Jarek Re: brak posiłku w samolocie IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 17.08.05, 22:33
          Ok nie ma sprawy może cateringu na pokładzie samolotu nie być ale pod
          warunkiem, że wszyscy którzy lecą z danym Tour Operatorem na tą samą imprezę go
          nie mają. Nie może być tak, że ja lecę z Katowic do Turcji na imprezę Triady
          7+7 i mam tylko do wyboru podczas całego lotu kawę lub herbatę a tydzień
          później leci grupa z Wrocławia na tą samą imprezę i płaci te same pieniądze i
          ma catering full wypas. Powiem szczerze ręce mi opadły, gdu się o tym
          dowiedziałem i nawet nie chce mi się za te jawne oszustwo kłócić z Triadą.
          Stało się tak, że ktoś skorzystał, ponieważ ktoś inny stracił.
          • adams123 Re: brak posiłku w samolocie 26.08.05, 16:12
            tak Cie boli , że ktoś dostał a Ty nie ???
            typowo polskie .... :(
            • kiranna Re: brak posiłku w samolocie 26.08.05, 22:56
              adams123 napisał:

> tak Cie boli , że ktoś dostał a Ty nie ???
              > typowo polskie .... :(

wlasnie typowo polskie jest stulic uszy po sobie i udawac, ze nic sie nie
              stalo ;)
              za te same pieniadze KAZDY klient ma prawo dostac TE SAMA usluge. tak jest
              przyjete w cywilizowanym swiecie. w innym przypadku nalezy sie rekompensata.
              klient zaplacil za cos czego nie dostal, sprawa jest jasna. nie sadzisz chyba,
              ze wspomniana grupa z Wroclawia dostala posilek w formie gratisu za
              skorzystanie z uslug tegoz przewoznika ;)
              firma "zaoszczedzila", bezprawnie zreszta, calkiem okragla sumke, skoro
              pieniadze nie zostaly wydane na prowiant dla kilkudziesieciu czy kilkuset
              pasazerow ;) to nie jest kwestia 5 zl.
              widzisz, ze jest roznica jak spojrzysz na to z tej strony? to nie ma nic
              wspolnego z zazdroscia, a jedynie z poczuciem przyslugujacych czlowiekowi praw.

trzymam kciuki za tych co jednak zloza reklamacje :)
      • dr_tusia Re: brak posiłku w samolocie 18.08.05, 06:51
        7 godzin bez korytka to nie koniec swiata, zreszta zawsze mozna sobie cos wziac
        do jedzenia czy picia do podrecznego bagazu... Ludziska, samodzielnosci troszke!
        • Gość: Jarek Re: brak posiłku w samolocie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.08.05, 08:30
          Pewnie, że to nie problem. Chodzi jednak, jak wcześniej napisałem, o równe
          traktowanie grup latających z różnych miast.
          • Gość: TUrkiSh Re: brak posiłku w samolocie IP: *.jaw.vectranet.pl / 80.51.250.* 18.08.05, 13:47
            ja lecialam z Jettouristic z Poznania i w samolocie podawali tylko napoje..
            (cola ,herbata ,woda etc..) jedzenia nie bylo ,a grupa lecaca z
            wroclawia ,katowic ,warszawy z tego samego biura w ten sam dzien miala posilek
            na pokladzie.. no cuz przeciez nie ma za czym plakac.. o_O ja sobie wzielam
            swoje zarlo i mnie juz to rybka czy cos mi dadza w samolocie czy nie..
            heh ..poprostu tamtym dali a nam nie :))
            • Gość: Doma Re: brak posiłku w samolocie IP: 217.17.33.* 18.08.05, 14:20
              i tak się pojawia plotka. Ja leciałam z Jetem z Warszawy i nam NIC nie dali. Spowrotem była tylko kawa :-(. Oczywiście za 5 euro można było sobie kupić, do czego kapitan bez przerwy namawiał.
              • Gość: autor Re: brak posiłku w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:29
                czy ktoś się orientuje jak to jest z biurem GTI-Travel? (wylot z Warszwy)
                czy trzeba wygonić jakieś parówki z lodówki?
                • Gość: trypel Re: brak posiłku w samolocie IP: *.grohe.de / 213.31.191.* 19.08.05, 10:50
                  Osobiscie wole nie dostac nic niz taką papkę jaką mnie karmili 3x w czasie lotu
                  jakimś niemieckim charterem na Sri Lankę - przypominało to coś już raz
                  przetrawionego i wyplutego i podanie tego chyba miało na celu umozliwienie
                  spożycia tej papki przez przeciętnego bezzębnego 95 latka z Niemiec :)
    • Gość: gość Re: brak posiłku w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:57
      Mysle że gdyby wczesniej biuro informowało o braku posiłku to nie będzie
      problemu bo każdy wie ile trwa lot, że przed wylotem jest na lotnisku 2 godziny
      i po przylocie godzinkę więc może mieć własne jedzonko według potrzeb. Problem
      jest gdy nastawiamy się na jakiś posiłek w samolocie, co kiedyś było normalne a
      tego nie ma i jesteśmy głodni. A wiadomo Polak głodny to zły.
      Oczywiście ktoś może powiedzieć że posiłek w samolocie to nie sprawa biura
      tylko linii. Jednak ja uważam że to biuro podpisuje z nami umowę i to oni
      wynajmują samoloty z linii lotniczych więc maja obowiazek poinformować o
      zasadach na jakich odbywa się lot.
    • Gość: pola Re: brak posiłku w samolocie IP: 81.210.113.* 26.08.05, 13:00
      Gorąco polecam zatem wyloty z Bentourem lub z Pegasem, latają razem tym samym
      charterem, liniami MNG Airlines, należącymi do Bentoura i tam catering jest w
      obie strony, niezależnie z którego miasta.
      Pozdrawiam
      • Gość: ania w. Re: brak posiłku w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:23
        jedzenie w samolocie jest beznadziejne (np. makaronik z pudełka -brbr) nie ma
        czego żałować. Ja zawsze biorę z domu bułeczki z szyneczką. Na powrocie zawsze
        kupuję bułeczki w sklepie i w razie głodu zajadam. PaPa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka