Dodaj do ulubionych

Jaki Hotel w Alanya ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:57
Witam Was gorąco, chcę polecieć z dziewczyną do Turcji do Alanya 28 września
mam tylko problem jaki hotel wybrać aby był dobry minimum 4,5 gwiazdek, All
Inclusive, blisko centrum. W biurze mówią że dobry jest Blue Star, prosze
pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Jaki Hotel w Alanya ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:24
      Rafal,
      Blue Star rzeczywiscie jest stosunkowo niedaleko od centrum (jesli lubicie
      bardzo dluuugie spracery), ale napisz jakie hotele masz do wyboru z biura z
      ktorego sie wybierasz, to sprobuje Ci pomoc.
      W Alanii generalnie jest tak, ze dobre hotele polozone sa w kiepskich miejscach
      (np. przy glownej drodze dojazdowej), natomiast te gorsze, sa wlasnie blizej
      centrum.
      • Gość: Rafał Re: Jaki Hotel w Alanya ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 21:57
        Hej dzieki, że mi pomożesz, słuchaj dziś byłem w biurze i okazało sie że jest
        hotel Delphin Delux w dobrej cenie ale on jest oddalony o 30 km od Alanya, a my
        chcemy porobić zakupy itd, ile moge zapłacić za taksówke do centrum, w ogóle
        nie wiem jakie tam są ceny nic. A apropo hotelu to też już nie wiem. Jak możesz
        to napisz pozdrawiam Rafał
        • Gość: Monika Re: Jaki Hotel w Alanya ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:56
          Rafal
          ten hotel jest rzeczywiscie de Lux i jesli zalezy Wam na wysokim standardzie i
          jednoczesnie zamierzacie wiekszosc czasu spedzic na terenie hotelu to OK. Jesli
          jednak planujecie czeste np. wieczorne wypady do miasta to bedzie to troche
          niewygodne... Poza tym sam hotel znajduje sie przy gl. drodze dojazdowej z
          Antalyi do Alanyi i wokol niego tez nie jest specjalnie atrakcyjnie. Wszystko
          zalezy wiec od tego czego oczekujecie i jak bedziecie spedzac czas. Dla mnie
          osobiscie wazniejsza jest lokalizacja hotelu niz jego standard.
          pozdrawiam,
          Monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka