Dodaj do ulubionych

wakacje turcja 2006

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 19:41
wybieram się w tym roku do turcji do wyboru mam hotele w alanya
gural,wien,mirray,aytap zależy mi na tym by mieć blisko do rozrywek i plaży
kleopatry czy ktoś mógł by mi doradzić jaki hotel wybrać zaznaczam że hotel
może być skromny byle czysty,tv w pokoju,dobre żarcie i dużo pomóżcie
!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • janan2 Re: wakacje turcja 2006 11.03.06, 12:58
      Polecam hotel Anilgan to kilometr od plaży leopatry ale dojdziesz.Na wprost
      będziesz miał port a po drodze bazar jesli nie zdecydujesz się na plażę hotelową
      woda ta sama tylko kolor piasku inny.Przyzwoity tak jak piszesz hotel nawet
      klimatyzacja za darmo ponadto chyba najtańszy z dwoma posiłkami.Byłem w ubigłym
      roku i teraz już wykupiłem na 24 maja.
      • Gość: MCJ Re: wakacje turcja 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:55
        Hotel Gural rewelacja. Byłem od 5-12 lipca 2006 roku. Pokoje sprzątane
        codziennie, włącznie z wymianą ręczników a dodam, iż nie zostawiałem
        sprzątaczce żadnej kasy. Basen bardzo zadbany. Klimatyzacja bardzo dobra w
        każdym pokoju. Jedzenie zjadliwe choć monotonne, ale idzie sie najeść. Jeśli
        chodzi o kase to najlepiej brać Euro. Dolary biorą ale mniej chętniej. Również
        lecieliśmy z ORBISem. Choć powrót był straszny z awarią samolotu. Nie
        zapomnijcie o klapkach na plaży nie idzie ujść taki piasek gorący. Bardzo ładne
        widoki z zamku na obie strony Alanii. Do portu wcale nie tak daleko Dolmusze
        kawałem przejazd za 50 eurocentów bądź 1 lira. Plaża kleopatry czyściutka,
        basen super. W porównaniu do innych hoteli bez probvlemu można się w nim kąpać
        w nocy. Obsługa bardzo miła. POlecam kebaba w hotelu obok za 4 liry bądź 2,5
        euro można zjessć rewelacyjnego kebaba w hotelu BALIK. do plazy blisko. Ja
        jestem bardzo zadowolony. A co do drink baru na dachu kelnerzy sie upieraja, że
        jest on czynny tylko ludzie nie przychodzą, jednak po zbadaniu terenu okazuje
        się, iz służy on jako suszarnia do eczików i pościeli. Piwo w barze przy
        basenie 3 liry czyli jakies 1,5 euro. Serdecznie polecam ten hotel. Jestem
        strasznie zadowolony. A przy okazji szukam dziewczyny, która była w tym hotelu
        w terminie 5-12 lipca 2006 w pokoju 401. Jak co prosze o maila :)
        • axa22 Re: wakacje turcja 2006 15.07.06, 22:06
          polecam jak poprzednik GURAL-a :) świetny hotel...tak w nim w sumie rodzinnie:)
          po dwóch dniach już wszyscy kelnerzy i portierzy ZNAJĄ CIE I WOŁAJA Z
          DALEKO ,,MIŁEGO DNIA'' :) GENIALNIE :)POKOJE SPRZATANE CODZIENNIE, nawet
          posciel układją w rózne kształty :)jedzonko super...plaża super:)Polecam kupić
          raz na jakis czas wode do obiadu , bedą wtedy dla was MILUSI przy kazdym
          posiłku, wiecie odsuwają krzesełka, dają najlepszy stolik itp:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka