Dodaj do ulubionych

Alara czy Alara West

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:57
Wybieram się pod koniec sierpnia do Alany i nie wiem jaka jest różnica
pomiędzy hotelem Alara i Alara West? Prosiłabym o napisanie opini na temat
tych hoteli; jaka jest plaża czy są jakieś sporty wodne i czy warto tam
jechac? Dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: limonka Re: Alara czy Alara West IP: 194.106.200.* 10.04.06, 08:55
      ja myslalam o hotelu alara na poczatku wrzesnia. jechalabym na 2tygodnie wiec
      moze sie zobaczymy ;) ja wybieram alara!
      • Gość: Asik Re: Alara czy Alara West IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:26
        Ktoś Ci doradził Alare czy sama podjełaś decyzję bo Ja nie wiem jaka jest
        różnica pomiędzy tymi hotelami, chodzi mi przedewszystkim o plaże. Ja się
        wybieram od 23.08 do 06.9. Może się spotkamy. Miłego urlopu.
        • Gość: limonka Re: Alara czy Alara West IP: 194.106.200.* 10.04.06, 10:32
          alara jest bardziej kameralnym ,kolonialnym w stylu hotelem,alara west jest
          typowym duzym budynkiem.ale plaze maja chyba te same. mi sie osobiscie podobal
          jak przegladalam katalog. a Tobie ktos doradzal?:)
          • Gość: Asik Re: Alara czy Alara West IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:33
            Nikt mi nie doradzał też tylko przeglądałam katalog i czytałam opinnie na
            forum. Tylko w tych katalogach tak jest jakoś dziwnie przedstawione nie wiem
            która plaża jest do którego hotelu. Ale słyszałam, że można korzystać ze
            wszystkich basenów, barów i innch dogodności w całym kompleksie. Mi tak bardzo
            nie zależy na super warunkach chciałabym aby było przytulnie i czysto. Pewnie
            zdecyduję się na alare bo o tyum hotelu są dobre opinnie. Pozdrawiam
            • Gość: Judyta Re: Alara czy Alara West IP: 80.54.168.* 22.06.06, 20:49
              Czy ktos może coś opowiedziec o ALARZE???
              Czy mozna tam się wybrać z maluchem 1,5 rocznym w ppołowie sierpnia?
              Sa może jakies udogodienia dla rodzin z maluchami.
              Pozdrawiam
            • Gość: słoneczko ;) Re: Alara czy Alara West IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 12:14
              Tydzień temu wróciłam z hotelu Alara West. Przeczytajcie sobie moja opinie na
              stronie :
              forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=437129&t=437129&dest=&id_oferty=
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka