Dodaj do ulubionych

Turcja na majówke

IP: *.chello.pl 09.04.06, 12:23
Mam pytanie czy byl ktos w Turcji na przelomie kwietnia i maja i orientuje
sie jakie sa tam wtedy temperatury? ogolnie ile potrzeba pieniazkow(slyszalam
ze jest drogo) i co warto zakupic :))

dziekuje z gory za wszystkie opinie :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: ewka Re: Turcja na majówke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 14:14
      Nie jedź!!!! W maju jest zimo - 15 stopni to max, w nocy temperatura schodzi
      nawet do zera. Wszystko pozamykane, nic nie mozna kupić a jak już jakiś stragan
      jest otwarty to nic ponieżej 50 E nie znajdziesz.

Jak nie umiesz nic samodzielnie znaleźć na forum tylko o glupoty pytasz to w
      Turcji jednego dnia nie przeżyjesz bo to busz totalny!!!!!!
      • Gość: modelka Re: Turcja na majówke IP: *.chello.pl 09.04.06, 16:41
        o kurcze to jakies straszne anomalie pogodowe w tej Turcji bo dzis jest 24
        stopnie, a na forum nie chce mi sie szukac :) zapytalam bo myslalam ze sa tu
        sympatyczni zyczliwi chcetni do pomocy ludzie :)i nie matrw sie znam biegle
        kilka jezykow i nawet w tunezji, egipcie i kenii nie mialam klopotow wiec
        Turcja nie jest mi straszna :)
        • Gość: ewka Re: Turcja na majówke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:17
          Są mili i sympatyczni, ale pytanie po raz setny o pogodę w maju podczas gdy
          tylko na pierwszej stronie forum jest kilka watków na ten temat to naprawdę
          przesada. To samo wątek cenowy - powatarzany z 10 razy - dziweczyno a skąd my
          mamy wiedzieć co ty zamierzasz kupować - może nastawiasz się na zakupy złota i
          futer to weź z 1000 E ( najwyżej Ci reszta zostanie).
          A propos języków. Jak już znasz tyle języków warto by poznac lepiej ojczysty i
          po prostu go użyć i przeczytać trochę postów. Widać MODELKA na to nie
          wpadła!!!!
          Serdecznie pozdrawiam;)))
          • Gość: modelka Re: Turcja na majówke IP: *.chello.pl 12.05.06, 00:02
            a Wiec juz wrocilam :)))) bylo lepiej niz cudownie hotel swietny, a temperatura
            no coz...na 14 dni cale 2 bez slonca!!! :))) pieknie sie opalilam woda
            wspaniala wiec korzystalam z urokow morza i mniejszy tlok niz w sezonie po
            prostu rewelacja!!! futra nie kupilam za to piekna skore! wszystko bylo juz
            otwarte a ceny nizsze niz w sezonie po prostu rewelacja :))))
            • janan2 Re: Turcja na majówke 12.05.06, 12:43
              Modelka.Trochę się pośpieszyłaś na przyszłośc wybierz koniec maja zobaczysz
              rozkwitające bananawce.Mam pytanie czy wypożyczaliście samochód a jeśli tak to u
              urków czy w biurze i jak kształtują się ceny.Cieszę się z tobą że byłaś w
              biblijno-rajskich okolicach a ja cieszę się jeszcze bardziej bo wylatuję 25.05 i
              dopiero się nacieszę tylko towarzystwo mam dekunio dętę i będę musiał sobie sam
              radzić.Cześc.
              • Gość: modelka Re: Turcja na majówke IP: *.chello.pl 13.05.06, 14:19
                Samochodu nie wypozyczaliśmy ceny z tego co pamietam zaczynaja sie od 20 euro
                doba biur natomiast pelno co krok,ale zwroc uwage czy na pewno auto jest
                ubezpieczone znajomi mieli problemy :/ co do bananów to sezon na banany z Alanii
                ( "ich dobro ekskluzywne" ) w pelni polecam sa przepyszne :))) a termin
                spowodowany byl uczelnia i brakiem czasu :))) ale jeszcze tam przyjade to
                pewne :)))
                • janan2 Re: Turcja na majówke 13.05.06, 15:23
                  Gość portalu: modelka napisał(a):
                  Powodzenia w przyszłości i życzenia powrotu do żródeł naszej
                  cywilizacji.Będziesz tam wracać bo Turcja ma taki urok że można dostać bakcyla
                  poznawania co i mnie dotknęło.Dzięki za odpowiedz.Pozdrawiam.
    • janan2 Re: Turcja na majówke 09.04.06, 22:40
      Gość portalu: Kami napisał(a):

> Mam pytanie czy byl ktos w Turcji na przelomie kwietnia i maja i orientuje
      > sie jakie sa tam wtedy temperatury? ogolnie ile potrzeba pieniazkow(slyszalam
      > ze jest drogo) i co warto zakupic :))
      >
      > dziekuje z gory za wszystkie opinie :)))
      Szukaj.Google...www.meteor.gov.tr. wersja angielska.
      • Gość: Modelka Re: Turcja na majówke IP: *.chello.pl 10.04.06, 09:58
        Dziekuje faktycznie niezla strona :)
        • janan2 Re: Turcja na majówke 12.04.06, 14:28
          Gość portalu: Modelka napisał(a):

> Dziekuje faktycznie niezla strona :)
          mam do Ciebie prywatne pytanie ale nie na forum.Przejdz na janan2@gazeta.pl.
          • Gość: haha Re: Turcja na majówke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 14:50
            No tak coś za coś.
            Trzeba będzie tą niezłą stronę odpracować np. jako przewodnik janan2 po
            Turcji????
            Pozdrawiam
            • janan2 Re: Turcja na majówke 12.04.06, 16:09
              Mylisz śię na Turcję już za póżno a jesienią chodzi o co innego nisz masz na
              myśli.Dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka