Dodaj do ulubionych

ale zazdroszczę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 11:50
wszystkim którzy 19.04 pojadą za 799/tydz np do Alanii. Ja niestety ni mogę.
Zyczę miłego leniuchowania.
Obserwuj wątek
    • Gość: haha Re: ale zazdroszczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 14:52
      A co to za ukryta reklama - jakie biuro reprezentujesz?
      • Gość: ania w. Re: ale zazdroszczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 15:09
        Sama się sobie dziwwię, ze jeszcze nie otworzyłam biura podrózy lub jak mówi
        mój mąż - biura porad różnych. A ta oferta ciekawa jest jak cholera- nie?
        • Gość: haha Re: ale zazdroszczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 15:27
          A może poradnia zdrowia psychicznego? Masz zamiar gratulowac zawsze i wszystkim
          jak tylko znjadziesz jakąś ciekawą ofertę. Od razu załóż osobiste forum - tytuł
          ZAZDROŚĆ I GRATULACJE.
          Pozdrawiam
          • Gość: matti Re: ale zazdroszczę IP: *.elb.vectranet.pl 12.04.06, 16:22
            no ania powiedz co to za oferta.?
            • Gość: ania w. Re: ale zazdroszczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 16:25
              Jettouristic hotel np Plaza 3* ALL
              • Gość: haha Re: ale zazdroszczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 17:50
                A to czytałaś ekspertko od okazji
                www.komentuj.pl/watek.php?id_watku=1927
                i to jeszcze:
                www.komentuj.pl/watek.php?id_watku=2356
                i mnóstwo innych na tamtym forum.
                Rzeczywiście "super" okazja i "super biuro". 90 % negatywnych opinii.
                Nie mogę przestać się smiać.
                • Gość: ania w. Re: ale zazdroszczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 20:42
                  Ja napisałam NP hotel Palza bo w ofercie jest jeszcze Seher4* HB za te same
                  pieniądze. Jeśli oferta Jetta jest nie atrakcyjna podaj lepszą, a opinie o tym
                  biurze są różne tak jak o innych. A wyjazd do hotelu Plaza za te pieniądze i w
                  takim miejscu - centrum - nadal uważam za atrakcyjny. To co że basen płatny
                  (przeczytałam twoje posty) - kto się kąpie w kwietni w Turcji -chyba morsy,
                  jeśli komuś przeszkadza hałas jedzie do Side hotel Seher na wygwizdówko.A na
                  koniec umówmy się 800zł to trzeba mieć szczęście żeby kupić sam przelot więc
                  jeśli w tej cenie jest jeszcze spanie i jakiekolwiek jedzenie to nie wiem o
                  czym tu jeszcze się rozpisywać.
                  • yooreck Re: ale zazdroszczę 12.04.06, 21:03
                    co do tego co pisza ludzie na temat biur podrozy to chyba nie nalezy tak tym sie
                    przejmowac. Ja jako turysta wybierajac hotel kieruje sie zdrowym rozsadkiem.
                    Nikt mi nie powie ze za 890 zl w Turcji mozna spodziewac sie nie wiadomo czego.
                    Polscy turysci sa swietni, placa grosze a pozniej wymagania z kosmosu. A co do
                    jeta nie wiem lece z nimi w kwietniu do Plazy wlasnie, a w czerwcu juz jako
                    rezydent ale dla konkurencji. Po powrocie opisze ten hotel i zobaczymy czy te
                    wszystkie zle opinie sie sprawdza.
                    • Gość: ania w. Re: ale zazdroszczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 21:17
                      dzięki za wsparcie bo trafił mi się ciężki przypadek. Piszę po to żeby może
                      ktoś skorzystał - a nie naganiam nikomu klientów bo namawiałabym na hotele
                      bardzo drogie
                  • Gość: ania w. Re: ale zazdroszczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 21:12
                    To jest wątek dla ludzi którzy chcą tanio spędzic tydzień w ciepełku - nie dla
                    czepiających się .Moi znajomi zmontowałi już grupę do Plazy(byłam tam w zeszłym
                    roku) w terminie 19.04.
                    Porównywanie Kardelena i Santany do Plazy to nieporozumienie, a Jet jest jaki
                    jest najważniejsze, że dolatuje i wraca bez problemu.Pozdrowienia
                    • Gość: Yasemin1 Re: To dziwne IP: 88.226.163.* 12.04.06, 21:19
                      Mowisz o wczasach za 800 zł a ja u nich pytałam i sam czarter do Antalyi jest
                      za 1100 zł
                      • Gość: ania w. Re: To dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 22:07
                        wejdż na stronę jetta oferta na 16.04 - dzisiaj rano się ukazała
                        • Gość: ania w. Re: To dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 22:09
                          Na pewno jeszcze po południu była aktualna bo moi znajomi rezerwowali miejsca
                    • Gość: ;)) Re: ale zazdroszczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 18:40
                      "jest najważniejsze, że dolatuje i wraca bez problemu"

Dobre;))Jasne poza tym nic nie jest ważne, mozna nocować z karaluchami i spać
                      pod gołym niebem chociażby na lotnisku. Najwazniejsze że w Turcji.
                      Naprawdę dobre ;)))
                  • Gość: haha Re: ale zazdroszczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:16
                    A moim zdaniem szkoda nawet 800 zł aby pojechać do hotelu i przymykac oczy na
                    wszytsko - jedzenie, baseny,plażę i warunki w hotelach. Dla mnie wystawianie
                    się na ryzyko czy tym razem się uda i biuro nie nawali i będę w 10 %
                    zadowolonych klientów to żadna atrakcja. Ta oferta jest tak atrakcyjna, że aż
                    podejrzana i nie ma co się nad nią tak rozczulać, zazdrościć i zakładać nowe
                    wątki.
                    Zadajmy sobie pytanie czy za 800 zl mozna zorganizować wczasy na odpowiednim
                    poziomie skoro sami piszecie, że przelot kosztuje drożej. Wiadomo, że na czymś
                    biuro będzie musiało oszczędzić i na miejscu osoby, ktore się na tą wycieczkę
                    wybiorą na pewno zobaczą o co chodziło. I nie mam na myśli naszego polskiego
                    marudzenia,wybrzydzania i szukania dziury w calym, ale po prostu spędzenie
                    wakacji w cywilizowanych ( normalnych) warunkach. Także zachowajmy zdrowy
                    rozsądek we wszytskim - jak ktoś chce to proszę bardzo, ale nie zapominajmy,
                    że zawsze jest druga strona medalu.
                    Analizując cały post, szczegolnie metodę i stopniowanie napięcia ;))) przez
                    anie w. wnioskuję, że nasza ania w. nie jest osobą zupełnie bezinteresowną,
                    lecz zwyczajnie tym postem nagania klinetów - a takiego zachowania nie można
                    popierać.
                    Pozdrawiam wszytskich samodzielnie myślących turystów.
                    • Gość: haha Re: ale zazdroszczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:27
                      Proszę bardzo tu mamy dowód, że nasza ania w. jednak wie, że cena przekłada się
                      na jakość:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=39904788&a=40098551
                      Widać nie wszyscy uczą się na błędach, że czasami warto dopłacić aby byc
                      zadowolonym - to dotyczy wszytskiego. Cena ma przełożenie na jakość. Nie
                      oszukujmy się, że jest inaczej i że oferta Jetta to taka atrakcja.
                      • yasemin1 Re: ale zazdroszczę 13.04.06, 19:41
                        jak komuś zależy tylko na przelocie to oferta jest ok.
                        Czy możecie podac link do tej oferty - nie mogę znależć.
                        • Gość: ania w. Re: ale zazdroszczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:20
                          www.jettouristic.pl
                    • jusytka do haha !!!! 13.04.06, 22:47
                      Byłes tam z Jetem? jesli nie, to nie powtarzaj bzdur. My też bylismy
                      podejrzliwi, ale rzeczywiscie moze być tanio i dobrze. Hotel Santana nie jest
                      luksusowy, ale całkiem przyzwoity - czysto i schludnie - wszystko co ważne -
                      było, jedzenie super, o czym pisało wielu na tym forum. Owoców było mało, to
                      prawda, ale to chyba nie uprawnia kogos do krytykowania jedzenia, którego było
                      bardzo dużo w dużym urozmaiceniu. Zapewniam cię, ze Polak nawet w luksusowym
                      hotelu znajdzie powód do narzekania. Czy mamy wtedy prawo zacytować jego
                      zupełnie nieobiektywną wypowiedź i twierdzić, że 90% gości twierdzi to samo?
                      Chcesz korzystać z drogich, luksusowych hoteli? - korzystaj, ale nie krytykuj
                      tego, o czym nie masz pojęcia, bo wprowadzasz innych w błąd !!!
                      • Gość: haha Re: do haha !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:01
                        Witam. Nie wprowadzam nikogo w błąd, napisałam po prostu swoje zdanie na
                        podstawie opini osób, które korzystały z oferty tego biura (w 90 % były one
                        negatywne lub po prostu neutralne - jak wiadomo z biegiem czasu złośc turysty
                        słabnie i pamięta tylko to co było dobre). Próbowałam pokazać drugą stronę
                        medalu tanich ofert ale bynajmniej nie zniechęcałam do nich - przeczytaj dobrze
                        mój post!!! Każdy ma swój rozum i zrobi co będzie chciał a forum jest po to aby
                        swobodnie wyrażać swoje podglądy i pokazywać temat z różnych stron.
                        Nikt natomist nie zauważył tego o co najbardziej mi chodziło - jak głupie jest
                        zakładanie podobnych wątków, które moim zdaniem stanowią nic więcej jak tylko
                        reklamę danego biura. A ania w. osiagnęła swój cel i siedzi teraz za swoim
                        biureczkiem w biurze Jetta i głośno się zaśmiewa!!!!
                        • jusytka Re: do haha !!!! 14.04.06, 20:01
                          Moim zdaniem opinię mozna posiadać na podstawie własnych doświadczeń, a nie
                          wybranych osób. Nie jest prawdą, ze 90% ludzi jest nie zadowolonych, przeciwnie
                          większość ludzi jest zadowolona - tak wynika z naszych obserwacji, a w
                          przeciwieństwie do ciebie bylismy w Santanie i mieliśmy okazję wysłuchać opinii
                          innych uczestników wycieczki, którzy tam z nami byli.
                • jezowka Re: ale zazdroszczę 13.04.06, 22:05
                  Byłam z Jet niedawno w Turcji i jestem bardzo zadowolona - przelot w porządku,
                  punktualnie i w ogóle, hotel świetny, zero problemów, rezydenci na miejscu,
                  życzliwi i kompetentni (oprócz jednej pani, ale rozumiem, że to się po prostu
                  zdarza), szczególnie godny polecenia jest rezydent Recep, Turek mówiący świetną
                  polszczyzną, prawdziwy ekspert. Dla mnie - biuro bez zarzutu; podobnie
                  zadowoleni byli ludzie z innego hotelu (Seher właśnie, też HB, mówili że
                  wszystko jak najbardziej OK - ja wolałam nasz hotel (Belinda), ze względu na
                  otoczenie, spokojne, lasy piniowe naokoło).
                • jusytka A ja byłam w Santanie i polecam wszystkim :) 13.04.06, 22:31
                  To co piszesz jest bzdurą - tzn 90% negatywnych opinii. Za wczasy zapłaciliśmy
                  mało i wróciliśmy z nich baaardzo zadowoleni, dlaczego? - bo płacąc niewiele
                  nieoczekiwaliśmy luksusów, bo niby z jakiej racji? Takie okazje mogę z czystym
                  sumieniem wszystkim polecić. W podanym przez ciebie poście najbardziej
                  uśmialiśmy się z tego, że ktoś się oburzył, ze nie dostał posiłku w samolocie,
                  mimo że wybrał wersję all ;)
                  • Gość: aia w. Re: A ja byłam w Santanie i polecam wszystkim :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 06:57
                    Dotyczy wypowiedzi haha.
                    Nie ma co reagowć na posty osoby, która nic a nia nie ma do powiedzenia nie
                    tylko na forum tureckim, ale i na chorwackim, greckim i pn amerykańskim.
                    Zadałam sobie trud i przejżałam te posty.
                    • jusytka Re: A ja byłam w Santanie i polecam wszystkim :) 14.04.06, 09:49
                      Częściowo masz rację, dobrze jest lekceważyć jego wypowiedzi, bo nie warto ich
                      czytać, ale osoby, które w Turcji nigdy nie były i są zainteresowane takimi
                      tanimi ofertami sa przez niego wprowadzane w błąd ...
                    • Gość: haha Re: A ja byłam w Santanie i polecam wszystkim :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:07
                      Darmy trud detektywie bo to nie są moje posty:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=26195908&a=26196155
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=201&w=26111226&a=26196106
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=205&w=36528062&a=36635542
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=205&w=35813631&a=36030613
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=205&w=25010720&a=25221663
                      Nie wpadłaś na to, że haha może nazywać się każdy, komu chce się z kogoś lub
                      czegość smiać. Prawdziwego nicka Ci nie podam, bo czytanie moich postów zajęło
                      by Ci tygodnie. Zlituję się więc nad tobą.
                      Widzisz i znowu mnie rozśmieszyłaś ;)))
                      • Gość: ania w. Re: A ja byłam w Santanie i polecam wszystkim :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:29
                        masz racje też bym się wstydziła podać swój nik.
                        • Gość: haha rozgryzłaś mnie;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 15:33
                          Gratulacje. Rozgryzłaś mnie, właśnie o to chodzi. No podziwiam Cię -
                          naprawdę;)))
                          Nie dość, że jesteś turystycznym doradcą, detektywem to jeszcze świetnym
                          psychologiem.
                          Jak widać miałam rację z tą poradnią zdrowia psychicznego. Dziewczyno przed
                          Tobą takie perspektywy, masz tak liczne i wszechstornne zdolności - tylko czemu
                          marnujesz się w tym Jettie???
                          • Gość: matti Re: rozgryzłaś mnie;)) IP: *.elb.vectranet.pl 14.04.06, 18:59
                            a mozecie już przestać się kłócić...właśnie ja wyjeżdzam pierwszy raz do Turcji...ale o kłótniach nie chciałbym czytać...pozdrawiam.
                            • Gość: Yasemin1 Re: Promocja IP: 85.96.249.* 14.04.06, 22:19
                              Może to i jest okazja ale ta cena dotyczy kwietnia później już jest drożej
                              czyli standardowo jak gdzie indziej. A w kwietniu to się raczej nie poopalacie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka