stefan99125 Re: Do Leny z PACHO TOUR 21.08.06, 11:51 Proszę o cenniki na adres: smelektros@interia.pl Będe 11 09.w myaytap Pozdrawiam Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:23 Wybiaram sie do Alanyi we wrześniu. Również poprosze o cennik i mapkę. Z góry dziękuję. Mój e-mail magdalena-81@wp.pl Zgóry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:21 Ja tez poprosze mapke i cennik!telcell.k@gazeta.pl!jakie wycieczki najbardziej polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 195.250.37.* 24.08.06, 08:40 I ja poproszę o wyżej wspomniany cennik...ruuuda@wp.pl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 10:15 Witam ja również poproszę o przesłanie cennika wycieczek jakie organizujecie , będe w Alany 13września na adres capretto@poczta.onet.pl Dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lablab Re: Do Leny z PACHO TOUR 24.08.06, 16:16 Ja również poproszę cennik i mapkę. wasiek@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziarka84 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 17:09 ja tez bym prosiła o mapke i cennik!! mbmkm@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nixon3 Re: Do Leny z PACHO TOUR 24.08.06, 16:37 Witajcie! Byłem w Side 09.08.-23.08. i korzystałem z usług Leny z Pacho Tours dwa razy (Kapadocja + rafting), na które zostaliśmy odebrani z hotelu w Side. Obydwie wycieczki zdecydowanie polecam! Kapadocja super, tam każdy MUSI jechać, przewdnik Atilla (Turek mówiący po polsku) - super gość, można z nim ciekawie pogadać, zabiera w parę miejsc, które są trochę mniej uczęszczane turystycznie. Dla lubiących długie i obszerne opowieści w busie o historii itp. - może trochę mało o tym mówi, ale dla zainteresowanych - można osobiście go wypytać w autobusie. W drodze powrotnej mieliśmy małą awarię autobusu i ok. 1,5 h postój na stacji ale po usunięciu awarii pojechaliśmy dalej.Pozdrowienia dla ekipy z tyłu autokaru! Rafting - super zabawa! Była fajna ekipa i nasza polska łódka rywalizująca z rosyjską i innymi. Walki, wrzucanie do wody, pływanie w zimnej wodzie, polecam wszystkim! K & S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziarka84 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 17:09 ja takze prosze o mapke i cennik mbmkm@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 194.19.33.* 25.08.06, 09:40 proszę o przesłanie cennika na adres monika_sitnik@poczta.onet.pl, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biba Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 85.106.216.* 29.08.06, 18:53 ja tez znam to biuro, niestety od innej strony, atilla zabiera w miejsca mniej uczeszczane turystycznie poniewaz tam jest mniejsze ryzyko ze go zlapia za brak uprawnien do oprowadzania (na pewno zauwazyliscie ze nie nosi licencji a kazdy przewodnik z uprawnieniami wydanymi przez ministerstwo kultury i turystyki ma obowiazek nosic ja w widocznym miejscu). po drugie te mniej uczeszczane turystycznie miejsca to po prostu bezplatne albo tansze zamienniki. jesli jedziecie do kapadocji to nie dajcie sie nabrac na wycieczke bez tego co warto zobaczyc, w koncu zrobicie ok 1300km w dwie strony. TRZEBA zobaczyc dwa miejsca- bez nich nie macie po co jechac do kapadocji.powinno byc miasto podziemne KAYMAKLI albo DERINKUYU, inne miasta to malenstwa z zaledwie kilkoma poziomami ktore kosztuja 3 razy mniej, drugi zelazny punkt programu to GOREME, ale nie panorama na goreme bo ona jest bezplatna ale powinno to byc Open Air Museum Goreme gdzie sie wchodzi do kosciolow wykutych w skale tzn wchodzi sie do srodka i przewodnik opowiada co jest w srodku w kosciolach. kazde porzadne biuro powinno to miec w swoim programie. cena moze byc nizsza ale nie kosztem zwiedzania. zastanowcie sie czy warto placic kilkadziesiat euro i jechac 1300km tylko po to zeby nie zobaczyc tego co warto zobaczyc i nie uslyszec tego co powinniscie uslyszec. a tak w ogole to turcja jest piekna, milego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.08, 21:16 całkowicie podzielam opinie "biba" własnie wróciliśmy z Turcji i mieliśmy "przyjemnośc" odbycia wycieczki z biurem Leny do Kapadocji, jeżeli ktoś chce naprawdę zobaczyć to co opisują przewodniki to niech przed wyborem dokładnie wypyta o program, bo na "zwiedzanie" hurtowni skór szkoda czasu i energi, potem nie ma czasu na nic oprócz "tradycyjnego" obiadu w stacji paliw i "unikatowych" zakupów chałwy na drugiej, przeciąganie postojów a potem tylko czas na zdięcia widoczków bez żadnego omówienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 195.238.227.* 25.08.06, 15:42 Jadę 06.09 do Alanii i też bym prosił o przesłanie cennika i mapki na wsac@o2.pl Z góry dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasıa Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 88.229.77.* 29.08.06, 19:41 Jestesmy w Karaburun w Hotelu Parc Contı pokoj 2306 nıe mamy namıarow a chemy jechac na jedna z wycıeczek prosımy o kontakt poznym wıeczorem lub w godzınach okolo 18,00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:00 Witam, również poproszę o przesłanie cennik i adres biura, mój adres: aga1-1977@o2.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:55 Witam serdecznie, bardzo prosze o przesłanie cennika i adresu jak do was trafić w Alanyi. Lecę 20 września i napewno skorzystam:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:56 Acha... mój e-mail to eve-e2@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANEK Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.chello.pl 10.12.07, 00:26 a ja mam pytanko czy pracuje jeszcze w Pacho przewodnik Under K.??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feelx Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.kalisz.mm.pl 30.08.06, 11:00 Również poproszę o mapkę i cennik na adres dituticapi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 21:50 Lecę do alany w srode czymoge prosic o cenik wycieczek na roann@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andzia9951 Re: Do Leny z PACHO TOUR 07.09.06, 08:04 Bardzo proszę o mapkę i cennik Waszego biura. Będę w Alanya w Club Sidar. Wylot 13.09.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 217.153.161.* 05.09.08, 12:17 Witam...ja również poproszę o cennik i wszelkie info na temat wycieczek fakult. oraz jak trafic do Was.Pzdr sobolewski@eia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andzia9951 Re: Do Leny z PACHO TOUR 07.09.06, 08:09 Lena to mój adres e-mail : andzia_68@op.pl. Bardzo proszę o mapkę i cennik. Wylot 13.09 do Alanya Club Sidar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.chello.pl 07.09.06, 08:53 Ja tez poprosze o cennik, bede w Alanyi od 13 wrzesnia w hotelu Alara West telcell.k@gazeta.pl, mapke dojazdu do was juz dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawmir Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:23 Proszę o aktualny cennik /tylko imprezy miejscowe bo na objeżdzie byłem już dwa razy/ szczególnie hamam, Side + Manavgat, rejs. No i jeśli możesz to plan Alanya. Mój adres : gawmir@neostrada.pl. Przylatuje 20.09.2006. Pozdrawiam i dziękuję za realizację prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:25 Czy moge także prosić o mapke i cennik imprez lokalnych na benykl@interia.pl - alanya hotel klas od 10.09 z góry dizeki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niusi Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:38 Ja również proszę o cennik i mapkę. Z góry dziękuje:-) moj adres: niusi83@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galanz Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 09:13 witam, jadę z małżonką 20.09 do Incekum Beach, również uprzejmie proszę o przesłanie cennika ( adres : tomaszak@op.pl) wycieczek i dokładnych namiarów na biuro. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.09, 13:08 Bardzo proszę o cennik i niezbędne informacje, a.wolski@gmail.com - 23.09.2009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 11:33 Witam Wrocilismy wlasnie z Alanyi, z hotelu Kosdere..wszsytko super..oprocz biura Lena Pacho Tours...wyjezdzajac czytalem zle opinie ale nie dalem im wiary...obiecalem sobie ze po powrocie podziele sie z Wami naszymi przezyciami - oby nikt nie byl juz tak naiwny jak my bylismy. Lena w czasie naszego pobytu oszukala kilkanascie osob...oczywiscie bylo pare osob zadowolonych jednak to jak zostaly potraktowanie niektore osoby i w tym my dyskwalifikuje to nędzne biuro. Wykupilismy wycieczke Green Canyon koszt 35euro, w programie wycieczka od 8:30 do 18:30 w tym dwa rejsy statkiem po dwie godziny i obiad...mielismy okazje przeplynac sie dokladnie 1h i 10 minut i zjesc zdechlego pstraga a na pytanie jakie zadalem przewodnikowi dlaczego wracamy powiedzial it is the end:) ciekawe...dzwonilismy do leny stwierdzila ze rano byly problemy z ludzmi ktorzy spoznili sie na autokar i dlatego wycieczke skrocono (KLAMSTWO) wszytsko bylo o czasie a w hotel zamiast 18:30 bylisnmy przed 14, Lena napisala ze zmienil sie program wycieczki i przeprasza:))) oczywiscie o zwrocie kosztow chociazby polowy czy 1/3 nie bylo mowy..bo ona rzekomo na nas zarobila po 3 euro...Kolejne pary oszukane przez Lene - wykupili kilka wycieczek od razu..przy rezygnacji z jednej nie otrzymali zwrotu bo ona juz niby zaplacila za nich...kolejni ludzie zapisali sie na wycieczke do Kapadocji z polskim przeowdnikiem i hotelem 4*...okazalo sie ze dokopotowano ich do malego busika z kilkoma angolami i niemcami i mieli tylko angielski jezyk na wycieczce..nic z niej nie wyniesli bo go nie znali na odp.poziomie...na miejscu nocowali w przydroznym obskornym motelu. Byly inne sytuacje..jesli jestescie zainteresowani pytajcie..przeszlismy z Lena sporo..na dowod mam maile i smsy przez nia pisane..moge udostepnic. NIE KORZYSTAJCIE Z TEGO BIURA...wolalbymm zaplacic pare groszy wiecej w Itace lub w innych biurach mmoze ta Jolcia&Adams niz skorzystac z jej uslug...ale herbatke oczywiscie podala i jaka milutka byla....do czasu az cos nam sie nie spodobalo wtedy zmienila sie o 180 stopni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 213.17.162.* 08.09.06, 18:20 Bardzo proszę o przesłanie cennika i mapki z lokalizacją biura na adres: magg_les@wp.pl . Będziemy w Alanyi od 15 września, chcemy skorzystać z kilku wycieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
olka12342 Re: Do Leny z PACHO TOUR 21.09.06, 08:22 Dzień dobry, czy ja rownież mogę prosić o cennik i o jakiś kontakt na miejscu, oraz mapkę dojazdu do waszego biura: olka12342@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.iFiber.telenet-ops.be 21.09.06, 14:06 Wybieram się do Fethiye, czy macie tam filię? Jeżeli tak, to proszę o info na adres: szymanb@vfc.com Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.abp.pl 22.09.06, 17:24 bede w side od 1.10.2006 prosze o cennik i kontakt. na jakich rzekach organizujecie Państwo rafting targpol@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 85.96.76.* 22.09.06, 18:08 Przepraszam ale nie mamy biura w Fethiye. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamerza Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.tktelekom.pl 06.12.06, 21:48 Poproszę o cennik wycieczek i namiary na biuro tamerza@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.06, 13:51 czy podobne lokalne biuro znajdę w Side , bo będę tam w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.pl 09.05.07, 04:54 Wybieramy sie na początku czerwca do Side proszę o ofertę wycieczek , cennik i kontakt z góry dziękuję .Mój mail dorota_kania@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamill Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 80.54.200.* 24.05.07, 17:51 czy znajdę Wasze biuro w Kemer? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
heniu4889 Re: Do Leny z PACHO TOUR 24.12.06, 15:39 Bardzo proszę o przesłanie cennika i mapki z lokalizacją biura na adres: heniu4889@o2.pl. Będziemy w Alanyi w maju, chcemy skorzystać z kilku wycieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
rafi1015 Re: Do Leny z PACHO TOUR 25.12.06, 09:44 Ja również proszę Lenę o cennik wycieczek na 2007 rok. Na przełomie czerwca i lipca będę wraz zrodziną w Incekum i zamierzam skorzystać z kilku wycieczek fakultatywnych. Pozdrawiam. Mój mail: mrszymanscy@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSIA Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.06, 16:18 PROSZę O PODANIE CENNIKA I KONTAKTU DO WASZEGO BIURA BęDę W SIDE OD 27.06 mik_p@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.crowley.pl 27.12.06, 08:51 Prosze o podanie cennika wycieczek oraz namiaru na biuro bede w miejscowosci Belek pod koniec sierpnia moj mail: kopytniak3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 15:06 Również chciałbym poprosić o cennik i mapkę. Mój email marmal93@poczta.fm Z góry dziękuję. Będę w Belek w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Ad. Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 83.238.233.* 04.01.07, 19:34 Lecimy do SIDE 04-07-2007r, będzie nas 17 osób. Poprosze o przeslanie oferty wraz z cenami wycieczek, oraz mapka dojazdową. e-mail:gocha-ad@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dumal Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 16:59 Proszę o podanie cennika z Badrum Bitez dumal@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:40 Ja też proszę o przesłanie cennika na sierpień, hotel Venus Side. tswiniarski@integrakom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena z Pacho tours Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 85.110.245.* 07.06.08, 15:12 Witam. Chcialam wyslac do Was maila z oferta wycieczek ale niestety maile nie przechodza. Macie moze drugi adres mailowy? Pozdrawiam Lena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danielle Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:42 Iwtam. 15-29 sierpien, Side. Prosze o przeslanie cennika i programu wycieczek na adres: somatoterapia@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek651 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:32 11 07 do 25.07 SIDE Poproszę o mapki i cennik na adres phu-rosada@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaW Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 19:59 Ja również proszę o mapki i cennik na adres t.woje@op.pl Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
romanstep Re: Do Leny z PACHO TOUR 06.01.07, 14:52 proszę o cennik wycieczek na 2007rok , wybieram się z rodziną w sierpniu do Bodrum mój mail romanstep@gazeta.pl Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:42 gdzie lecisz? też lecimy w tym terminie do club side coast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin1980 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.gdynia.mm.pl 11.12.07, 15:19 www.jolcia-adams-tour.com/index.Tu jest wszystko,wprawdzie nie Lena ale bardzo polecam,byliśmy nie raz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 22:13 Czy i ja mogłabym prosić o mapkę i cennik wycieczek? Będę w lipcu w Incekum. Mój adres : kuba.krzys@wp.pl Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:29 Witam Będę od 30 maja z rodzinką w Incekum i chciałabym także skorzystać z jakieś wycieczki fakultatywnej, dlatego bardzo proszę o mapki i cennik na 2007r. oraz kontakt do waszego biura. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:31 Zapomniałam o emailu. Oto on majka80@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebazax Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 14:01 Witam Od 1 sierpnia bedziemy z ekipą w Side. Prosimy o jakis pogladowy cennik itp. sebazax@go2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 14:27 I Ja będę w Turcji w mają.Poprosze równiez o potzrebne materiały na adres: biuro68@op.pl Dziekuje z góry i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Do Leny z PACHO TOUR IP: *.acn.waw.pl 05.04.07, 17:33 Witam serdecznie prosze o przesłanie mapki i oferty cenowej na adres mizielska@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:36 i ja , i ja , i ja ..... też poprosze o cennik i into jak sie z wami skontaktować na miejcu... będę w hotelu palm garden (side) i mam nadzieję ,że obsługujecie ten region . mrukwa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.gaz.zabrze.pl 12.01.07, 10:20 poproszę o cennik będę w Side-hotel Club Side Coast od 01.08. grzegorzmonika@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorkap2 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:28 również proszę o dane kontaktowe i cennik będę w sierpniu prawdopodobnie w Club Side Coast dorkap@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 13:32 Jestem ciekawa czy ktokolwiek dostał namiary, bo ja nie, choć prosiłam o nie dobrych kilka dni temu. Jeśli ktoś z Was ma, to może prześle mi na adres kuba.krzys@wp.pl ? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miuk Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 217.197.79.* 13.01.07, 15:59 My też prosimy o ofertę wycieczek i namiary. Będziemy w Manavgat 6 - 20 czerwca. weremiuk@post.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zofia1975 Re: Do Leny z PACHO TOUR 14.03.07, 13:10 Lena czy ja też mogłabym prosić o cennik i mapkę jak trafić do Twojego biura ,z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
diania Re: Do Leny z PACHO TOUR 15.05.07, 12:12 Mam pytanie o wycieczke do delfinarium ile kosztuje i czy macie taka oferte bo w cenniku nie znalazłam,Dianaros@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.promax.media.pl 07.01.07, 13:54 Witam!!Wybieramy sie z mezem i dwojka dzieci do Turcji 13 czerwca!!bedziemy w hotelu Incekum Beach!!bardzo bym prosila o przeslanie mi aktualnych propozycji wycieczek i ich cen !Aha no i w jaki sposob skontaktowac sie z panstwem juz tam na miejscu ,w Turcji bedziemy pierwszy raz!Prosze wszystko przeslac mi na adres- gracwiki@o2.pl !!Dziekuje!!i pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 21:09 Od 13 czerwca jestem w Kumkoy koło Side.Proszę o oferty oraz cennik. Dziękuję i pozdrawiam.Adres poczty:kank@wiw.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.wro-com.net 24.05.07, 13:04 Wiele słyszałam o Lenie. Wybieram się do Alanyi 18 lipca. Bardzo prosze o informację gdzie znajduje się biuro Pacho Tour oraz jesli moge prosić o przesłanie aktualnego cennika wycieczek. Będę w hotelu Kleopatra Beach. Jak Cię leno znaleźć. Mój mail:haneczka40tka@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:22 Proszę o przesłanie aktualnego cennika, nr telefonu mapki jak dotrzeć do Państwa biura. W Turcji będę 0d 25-07 do 06-08 hotel Water Planet Mój adres markbie@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izolda Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.4web.pl 13.08.07, 22:58 Witam, Będę w Alanayi 22-08-07 05-09-07 również poproszę cennik i mapkę na adres izolda_ko@wp.pl. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOO Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 13:24 Proszę o ofertę wycieczek i ceny na 2007.Mój adres biuro@kreo.com.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorfi Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.175-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 12.06.07, 12:59 ja rowniez poprosze o cennik i mapke.moj adres sorfi@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 13:10 Również Leno bardzo proszę o propozycję dla rodziny 4 osobowej (2 dzieci 3,5 roku i 11 lat). Wraz z cenami. Będziemy w Club Santana od 8 sierpnia. Mój mail: tom_wie@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochaj_beti Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.07, 18:37 Czy moge prosic o aktualny cennik ? :) bede bardzo wdzieczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochaj_beti Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.07, 18:39 oczywiscie maila zapomnialam podac beti_666@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.sm-rozstaje.pl 07.01.07, 19:59 Lecę do Turcji do m.Belek w czercu 2007 r. Mam zamiar pojechać do Pamukale i Kapadocji. Jeżeli nie sprawi to problemu proszę o aktualne ceny wycieczek z biura oraz program w/w wycieczek.Jak odnoszą się ceny do dzieci i jakie są ewentualne zniżki.Pozdrawiam i z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.sm-rozstaje.pl 07.01.07, 20:01 zapomnialem o mailu adamgd@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.sm-rozstaje.pl 09.01.07, 22:23 Ja również proszę o cennik lato 2007.Jak ze zniżkami dla dzieci - wiekowo. Mój email: adamgd@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek2213 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 08:12 my też byśmy chcieli jakiś cennik i mapki w Alany jesteśmy od 04/07 pozdrawiam dw13@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rynio Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 212.160.236.* 10.01.07, 08:31 Będę wdzięczny za cenniki i mapki. Będę od 27.06. pozdrawiam. ryszyw@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
romanstep Re: Do Leny z PACHO TOUR 10.01.07, 10:02 Ponawiam prośbę o cennik wycieczek na sierpień 2007 z Bodrum mój kontakt to: romanstep@gazeta.pl pozdrawiam i dziękuję Elżbieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.wroclaw.mm.pl 10.01.07, 17:31 Bęziemy w Turcji-Side w Cesars Resort w sierpniu.Bardzo proszę o cenniki i program wycieczek.Szczególnie interesuje nas Efez. asiunia203@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izab_a Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 212.244.6.* 11.01.07, 00:21 proszę o przesłanie aktualnego cennika i oferty wycieczek, izab_a@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:17 Czy z Kemer też macie fajne wycieczki.Jeżeli tak to proszę o cennik i ofertę. aniws@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:42 jak wszyscy ; cennik i info jak sie z wami na miejscu skontaaktować . hotel palm garden okolice side . tylko nie piszcie ,że nie obsługujecie w tym rajonie.... mrukwa@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.07, 17:19 ja także proszę o info i ceny będę w side od 04.07.07 2 tyg mik_p@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamelka Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.mofnet.gov.pl 12.01.07, 09:16 również proszę o info, mapkę i cennik na adres kamelka100@op.pl. bede w alanii od 12.09. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.gaz.zabrze.pl 12.01.07, 10:17 będę od 01.08.2007 w Side-Club Side Coast proszę o ofertę wycieczek wraz z cennikiem grzegorzmonika@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grecja2006 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 10:07 Będę w Side od 01.08.07. w Sun Club Side.Bardzo proszę o ofertę wycieczek wraz z cennikiem.W jaki sposób mamy się skontaktować na miejscu? Mój adres beataklos1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElaP Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 15:16 Witam Będę od 14 czerwca z rodzinką w SIDE w Sun Club Side i chciałabym także skorzystać z jakieś wycieczki fakultatywnej, dlatego bardzo proszę o mapki i cennik oraz kontakt do waszego biura. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam!!! ela.porwol@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skaza10 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:34 ja będę w Grida Village w Belek od 20.06.07 - prosze też o program waszych wycieczek wraz z cennikiem :) adres: skaza10@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś