Dodaj do ulubionych

Do Leny z PACHO TOUR

• stefan99125 Re: Do Leny z PACHO TOUR 21.08.06, 11:51
      Proszę o cenniki na adres: smelektros@interia.pl
      Będe 11 09.w myaytap
      Pozdrawiam Stefan
    • Gość: magda Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:23
      Wybiaram sie do Alanyi we wrześniu. Również poprosze o cennik i mapkę. Z góry
      dziękuję. Mój e-mail magdalena-81@wp.pl
      Zgóry dziękuję i pozdrawiam.

• Gość: Kate Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:21
        Ja tez poprosze mapke i cennik!telcell.k@gazeta.pl!jakie wycieczki najbardziej
        polecacie?
        • Gość: dorota Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 195.250.37.* 24.08.06, 08:40
          I ja poproszę o wyżej wspomniany cennik...ruuuda@wp.pl. pozdrawiam
          • Gość: bubu Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 10:15
            Witam ja również poproszę o przesłanie cennika wycieczek jakie organizujecie ,
            będe w Alany 13września na adres capretto@poczta.onet.pl
            Dziękuje i pozdrawiam
    • lablab Re: Do Leny z PACHO TOUR 24.08.06, 16:16
      Ja również poproszę cennik i mapkę.
      wasiek@interia.pl

Pozdrawiam
      • lablab Re: Do Leny z PACHO TOUR 24.08.06, 16:27
        Dziękuję doszło.
        Pozdrawiam
        • Gość: madziarka84 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 17:09
          ja tez bym prosiła o mapke i cennik!! mbmkm@wp.pl
    • nixon3 Re: Do Leny z PACHO TOUR 24.08.06, 16:37
      Witajcie! Byłem w Side 09.08.-23.08. i korzystałem z usług Leny z Pacho Tours
      dwa razy (Kapadocja + rafting), na które zostaliśmy odebrani z hotelu w Side.
      Obydwie wycieczki zdecydowanie polecam!
      Kapadocja super, tam każdy MUSI jechać, przewdnik Atilla (Turek mówiący po
      polsku) - super gość, można z nim ciekawie pogadać, zabiera w parę miejsc,
      które są trochę mniej uczęszczane turystycznie. Dla lubiących długie i obszerne
      opowieści w busie o historii itp. - może trochę mało o tym mówi, ale dla
      zainteresowanych - można osobiście go wypytać w autobusie. W drodze powrotnej
      mieliśmy małą awarię autobusu i ok. 1,5 h postój na stacji ale po usunięciu
      awarii pojechaliśmy dalej.Pozdrowienia dla ekipy z tyłu autokaru!
      Rafting - super zabawa! Była fajna ekipa i nasza polska łódka rywalizująca z
      rosyjską i innymi. Walki, wrzucanie do wody, pływanie w zimnej wodzie, polecam
      wszystkim!
      K & S
      • Gość: madziarka84 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 17:09
        ja takze prosze o mapke i cennik mbmkm@wp.pl
      • Gość: mm Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 194.19.33.* 25.08.06, 09:40
        proszę o przesłanie cennika na adres monika_sitnik@poczta.onet.pl, dzięki
      • Gość: biba Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 85.106.216.* 29.08.06, 18:53
        ja tez znam to biuro, niestety od innej strony, atilla zabiera w miejsca mniej
        uczeszczane turystycznie poniewaz tam jest mniejsze ryzyko ze go zlapia za brak
        uprawnien do oprowadzania (na pewno zauwazyliscie ze nie nosi licencji a kazdy
        przewodnik z uprawnieniami wydanymi przez ministerstwo kultury i turystyki ma
        obowiazek nosic ja w widocznym miejscu). po drugie te mniej uczeszczane
        turystycznie miejsca to po prostu bezplatne albo tansze zamienniki. jesli
        jedziecie do kapadocji to nie dajcie sie nabrac na wycieczke bez tego co warto
        zobaczyc, w koncu zrobicie ok 1300km w dwie strony. TRZEBA zobaczyc dwa miejsca-
        bez nich nie macie po co jechac do kapadocji.powinno byc miasto podziemne
        KAYMAKLI albo DERINKUYU, inne miasta to malenstwa z zaledwie kilkoma poziomami
        ktore kosztuja 3 razy mniej, drugi zelazny punkt programu to GOREME, ale nie
        panorama na goreme bo ona jest bezplatna ale powinno to byc Open Air Museum
        Goreme gdzie sie wchodzi do kosciolow wykutych w skale tzn wchodzi sie do
        srodka i przewodnik opowiada co jest w srodku w kosciolach. kazde porzadne
        biuro powinno to miec w swoim programie. cena moze byc nizsza ale nie kosztem
        zwiedzania. zastanowcie sie czy warto placic kilkadziesiat euro i jechac 1300km
        tylko po to zeby nie zobaczyc tego co warto zobaczyc i nie uslyszec tego co
        powinniscie uslyszec. a tak w ogole to turcja jest piekna, milego pobytu
        • Gość: marta Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.08, 21:16
          całkowicie podzielam opinie "biba" własnie wróciliśmy z Turcji i
          mieliśmy "przyjemnośc" odbycia wycieczki z biurem Leny do Kapadocji,
          jeżeli ktoś chce naprawdę zobaczyć to co opisują przewodniki to
          niech przed wyborem dokładnie wypyta o program, bo na "zwiedzanie"
          hurtowni skór szkoda czasu i energi, potem nie ma czasu na nic
          oprócz "tradycyjnego" obiadu w stacji paliw i "unikatowych" zakupów
          chałwy na drugiej, przeciąganie postojów a potem tylko czas na
          zdięcia widoczków bez żadnego omówienia
    • Gość: waldi Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 195.238.227.* 25.08.06, 15:42
      Jadę 06.09 do Alanii i też bym prosił o przesłanie cennika i mapki na wsac@o2.pl

Z góry dzieki.
    • Gość: Kasıa Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 88.229.77.* 29.08.06, 19:41
      Jestesmy w Karaburun w Hotelu Parc Contı pokoj 2306 nıe mamy namıarow a chemy
      jechac na jedna z wycıeczek prosımy o kontakt poznym wıeczorem lub w godzınach
      okolo 18,00.
    • Gość: aga Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:00
      Witam,
      również poproszę o przesłanie cennik i adres biura, mój adres: aga1-1977@o2.pl
      pozdrawiam
      • Gość: beti Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:55
        Witam serdecznie, bardzo prosze o przesłanie cennika i adresu jak do was trafić
        w Alanyi. Lecę 20 września i napewno skorzystam:) Pozdrawiam!
      • Gość: beti Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:56
        Acha... mój e-mail to eve-e2@o2.pl
        • Gość: ANEK Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.chello.pl 10.12.07, 00:26
          a ja mam pytanko czy pracuje jeszcze w Pacho przewodnik Under K.???
    • Gość: Feelx Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.kalisz.mm.pl 30.08.06, 11:00
      Również poproszę o mapkę i cennik na adres dituticapi@wp.pl
      • Gość: ania Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 21:50
        Lecę do alany w srode czymoge prosic o cenik wycieczek na roann@o2.pl
        • andzia9951 Re: Do Leny z PACHO TOUR 07.09.06, 08:04
          Bardzo proszę o mapkę i cennik Waszego biura. Będę w Alanya w Club Sidar. Wylot
          13.09.Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: daro Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 217.153.161.* 05.09.08, 12:17
            Witam...ja również poproszę o cennik i wszelkie info na temat wycieczek fakult.
            oraz jak trafic do Was.Pzdr
            sobolewski@eia.pl
        • andzia9951 Re: Do Leny z PACHO TOUR 07.09.06, 08:09
          Lena to mój adres e-mail : andzia_68@op.pl. Bardzo proszę o mapkę i cennik.
          Wylot 13.09 do Alanya Club Sidar.
          • Gość: Kasia Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.chello.pl 07.09.06, 08:53
            Ja tez poprosze o cennik, bede w Alanyi od 13 wrzesnia w hotelu Alara West
            telcell.k@gazeta.pl, mapke dojazdu do was juz dostalam
    • Gość: gawmir Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:23
      Proszę o aktualny cennik /tylko imprezy miejscowe bo na objeżdzie byłem już dwa
      razy/ szczególnie hamam, Side + Manavgat, rejs. No i jeśli możesz to plan
      Alanya. Mój adres : gawmir@neostrada.pl. Przylatuje 20.09.2006. Pozdrawiam i
      dziękuję za realizację prośby.
      • Gość: ben Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:25
        Czy moge także prosić o mapke i cennik imprez lokalnych na benykl@interia.pl -
        alanya hotel klas od 10.09 z góry dizeki i pozdrawiam
    • Gość: niusi Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 18:38
      Ja również proszę o cennik i mapkę. Z góry dziękuje:-) moj adres:
      niusi83@poczta.fm
    • Gość: galanz Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 09:13
      witam,
      jadę z małżonką 20.09 do Incekum Beach, również uprzejmie proszę o przesłanie
      cennika ( adres : tomaszak@op.pl) wycieczek i dokładnych namiarów na biuro.
      dziękuję.
      • Gość: adam Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.09, 13:08
        Bardzo proszę o cennik i niezbędne informacje, a.wolski@gmail.com - 23.09.2009
      • Gość: Kuba Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 11:33
        Witam
        Wrocilismy wlasnie z Alanyi, z hotelu Kosdere..wszsytko super..oprocz biura Lena
        Pacho Tours...wyjezdzajac czytalem zle opinie ale nie dalem im wiary...obiecalem
        sobie ze po powrocie podziele sie z Wami naszymi przezyciami - oby nikt nie byl
        juz tak naiwny jak my bylismy.
        Lena w czasie naszego pobytu oszukala kilkanascie osob...oczywiscie bylo pare
        osob zadowolonych jednak to jak zostaly potraktowanie niektore osoby i w tym my
        dyskwalifikuje to nędzne biuro. Wykupilismy wycieczke Green Canyon koszt 35euro,
        w programie wycieczka od 8:30 do 18:30 w tym dwa rejsy statkiem po dwie godziny
        i obiad...mielismy okazje przeplynac sie dokladnie 1h i 10 minut i zjesc
        zdechlego pstraga a na pytanie jakie zadalem przewodnikowi dlaczego wracamy
        powiedzial it is the end:) ciekawe...dzwonilismy do leny stwierdzila ze rano
        byly problemy z ludzmi ktorzy spoznili sie na autokar i dlatego wycieczke
        skrocono (KLAMSTWO) wszytsko bylo o czasie a w hotel zamiast 18:30 bylisnmy
        przed 14, Lena napisala ze zmienil sie program wycieczki i przeprasza:)))
        oczywiscie o zwrocie kosztow chociazby polowy czy 1/3 nie bylo mowy..bo ona
        rzekomo na nas zarobila po 3 euro...Kolejne pary oszukane przez Lene - wykupili
        kilka wycieczek od razu..przy rezygnacji z jednej nie otrzymali zwrotu bo ona
        juz niby zaplacila za nich...kolejni ludzie zapisali sie na wycieczke do
        Kapadocji z polskim przeowdnikiem i hotelem 4*...okazalo sie ze dokopotowano ich
        do malego busika z kilkoma angolami i niemcami i mieli tylko angielski jezyk na
        wycieczce..nic z niej nie wyniesli bo go nie znali na odp.poziomie...na miejscu
        nocowali w przydroznym obskornym motelu. Byly inne sytuacje..jesli jestescie
        zainteresowani pytajcie..przeszlismy z Lena sporo..na dowod mam maile i smsy
        przez nia pisane..moge udostepnic. NIE KORZYSTAJCIE Z TEGO BIURA...wolalbymm
        zaplacic pare groszy wiecej w Itace lub w innych biurach mmoze ta Jolcia&Adams
        niz skorzystac z jej uslug...ale herbatke oczywiscie podala i jaka milutka
        byla....do czasu az cos nam sie nie spodobalo wtedy zmienila sie o 180 stopni..
    • Gość: Gosc Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 213.17.162.* 08.09.06, 18:20
      Bardzo proszę o przesłanie cennika i mapki z lokalizacją biura na adres:
      magg_les@wp.pl . Będziemy w Alanyi od 15 września, chcemy skorzystać z kilku
      wycieczek.
      • olka12342 Re: Do Leny z PACHO TOUR 21.09.06, 08:22
        Dzień dobry, czy ja rownież mogę prosić o cennik i o jakiś kontakt na miejscu,
        oraz mapkę dojazdu do waszego biura: olka12342@gazeta.pl
    • Gość: ata Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.iFiber.telenet-ops.be 21.09.06, 14:06
      Wybieram się do Fethiye, czy macie tam filię? Jeżeli tak, to proszę o info na
      adres: szymanb@vfc.com
      Z góry dzięki.
      • Gość: piotr Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.abp.pl 22.09.06, 17:24
        bede w side od 1.10.2006
        prosze o cennik i kontakt.
        na jakich rzekach organizujecie Państwo rafting
        targpol@interia.pl
      • Gość: Lena Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 85.96.76.* 22.09.06, 18:08
        Przepraszam ale nie mamy biura w Fethiye.
        • Gość: tamerza Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.tktelekom.pl 06.12.06, 21:48
          Poproszę o cennik wycieczek i namiary na biuro tamerza@wp.pl

Pozdrawiam
          • Gość: gosia Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.06, 13:51
            czy podobne lokalne biuro znajdę w Side , bo będę tam w czerwcu
            • Gość: Dorota Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.pl 09.05.07, 04:54
              Wybieramy sie na początku czerwca do Side proszę o ofertę wycieczek , cennik i
              kontakt z góry dziękuję .Mój mail dorota_kania@interia.pl
        • Gość: kamill Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 80.54.200.* 24.05.07, 17:51
          czy znajdę Wasze biuro w Kemer?
          pozdrawiam
    • heniu4889 Re: Do Leny z PACHO TOUR 24.12.06, 15:39
      Bardzo proszę o przesłanie cennika i mapki z lokalizacją biura na adres:
      heniu4889@o2.pl. Będziemy w Alanyi w maju, chcemy skorzystać z kilku
      wycieczek.
      • rafi1015 Re: Do Leny z PACHO TOUR 25.12.06, 09:44
        Ja również proszę Lenę o cennik wycieczek na 2007 rok. Na przełomie czerwca i
        lipca będę wraz zrodziną w Incekum i zamierzam skorzystać z kilku wycieczek
        fakultatywnych. Pozdrawiam.
        Mój mail: mrszymanscy@wp.pl
    • Gość: GOSIA Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.06, 16:18
      PROSZę O PODANIE CENNIKA I KONTAKTU DO WASZEGO BIURA BęDę W SIDE OD 27.06
      mik_p@poczta.fm
      • Gość: Zbyszek Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.crowley.pl 27.12.06, 08:51
        Prosze o podanie cennika wycieczek oraz namiaru na biuro bede w miejscowosci Belek pod koniec sierpnia moj mail: kopytniak3@wp.pl
        • Gość: AM Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 15:06
          Również chciałbym poprosić o cennik i mapkę. Mój email marmal93@poczta.fm
          Z góry dziękuję. Będę w Belek w czerwcu.
          • Gość: Gosia Ad. Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 83.238.233.* 04.01.07, 19:34
            Lecimy do SIDE 04-07-2007r, będzie nas 17 osób. Poprosze o przeslanie oferty
            wraz z cenami wycieczek, oraz mapka dojazdową.
            e-mail:gocha-ad@wp.pl
        • Gość: Dumal Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 16:59
          Proszę o podanie cennika z Badrum Bitez dumal@onet.eu
      • Gość: tomek Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:40
        Ja też proszę o przesłanie cennika na sierpień, hotel Venus Side.

tswiniarski@integrakom.pl
        • Gość: Lena z Pacho tours Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 85.110.245.* 07.06.08, 15:12
          Witam.
          Chcialam wyslac do Was maila z oferta wycieczek ale niestety maile
          nie przechodza. Macie moze drugi adres mailowy?
          Pozdrawiam Lena
    • Gość: Danielle Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:42
      Iwtam.
      15-29 sierpien, Side. Prosze o przeslanie cennika i programu wycieczek na
      adres: somatoterapia@interia.pl
      • Gość: wojtek651 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:32
        11 07 do 25.07 SIDE Poproszę o mapki i cennik na adres phu-rosada@o2.pl Pozdrawiam
        • Gość: ewaW Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 19:59
          Ja również proszę o mapki i cennik na adres t.woje@op.pl Z góry dziękuję!
          • romanstep Re: Do Leny z PACHO TOUR 06.01.07, 14:52
            proszę o cennik wycieczek na 2007rok , wybieram się z rodziną w sierpniu do
            Bodrum
            mój mail romanstep@gazeta.pl
            Z góry bardzo dziękuję.
        • Gość: edyta Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:42
          gdzie lecisz? też lecimy w tym terminie do club side coast
      • Gość: olin1980 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.gdynia.mm.pl 11.12.07, 15:19
        www.jolcia-adams-tour.com/index.Tu jest wszystko,wprawdzie
        nie Lena ale bardzo polecam,byliśmy nie raz;)))
    • Gość: Obaś Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 22:13
      Czy i ja mogłabym prosić o mapkę i cennik wycieczek? Będę w lipcu w Incekum.
      Mój adres : kuba.krzys@wp.pl
      Z góry dziękuję.
      • Gość: maja Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:29
        Witam
        Będę od 30 maja z rodzinką w Incekum i chciałabym także skorzystać z jakieś
        wycieczki fakultatywnej, dlatego bardzo proszę o mapki i cennik na 2007r. oraz
        kontakt do waszego biura. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam!!!
        • Gość: maja Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:31
          Zapomniałam o emailu. Oto on majka80@neostrada.pl
          • Gość: sebazax Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 14:01
            Witam
            Od 1 sierpnia bedziemy z ekipą w Side. Prosimy o jakis pogladowy cennik itp.
            sebazax@go2.pl

Pozdrawiam

• Gość: ewcia Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 14:27
              I Ja będę w Turcji w mają.Poprosze równiez o potzrebne materiały
              na adres: biuro68@op.pl
              Dziekuje z góry i pozdrawiam
              • Gość: iza Do Leny z PACHO TOUR IP: *.acn.waw.pl 05.04.07, 17:33
                Witam serdecznie prosze o przesłanie mapki i oferty cenowej na adres
                mizielska@gmail.com
            • Gość: mucha Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:36
              i ja , i ja , i ja .....
              też poprosze o cennik i into jak sie z wami skontaktować na miejcu...
              będę w hotelu palm garden (side) i mam nadzieję ,że obsługujecie ten region .

mrukwa@wp.pl
            • Gość: miki Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.gaz.zabrze.pl 12.01.07, 10:20
              poproszę o cennik
              będę w Side-hotel Club Side Coast od 01.08.
              grzegorzmonika@op.pl
              • Gość: dorkap2 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:28
                również proszę o dane kontaktowe i cennik
                będę w sierpniu prawdopodobnie w Club Side Coast
                dorkap@wp.pl
                • Gość: Obaś Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 13:32
                  Jestem ciekawa czy ktokolwiek dostał namiary, bo ja nie, choć prosiłam o nie
                  dobrych kilka dni temu. Jeśli ktoś z Was ma, to może prześle mi na adres
                  kuba.krzys@wp.pl ? Z góry dziękuję.
            • Gość: miuk Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 217.197.79.* 13.01.07, 15:59
              My też prosimy o ofertę wycieczek i namiary. Będziemy w Manavgat 6 - 20
              czerwca. weremiuk@post.pl
            • zofia1975 Re: Do Leny z PACHO TOUR 14.03.07, 13:10
              Lena czy ja też mogłabym prosić o cennik i mapkę jak trafić do Twojego biura ,z
              góry dziękuję.
            • diania Re: Do Leny z PACHO TOUR 15.05.07, 12:12
              Mam pytanie o wycieczke do delfinarium ile kosztuje i czy macie taka oferte bo
              w cenniku nie znalazłam,Dianaros@wp.pl
          • Gość: Wiki Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.promax.media.pl 07.01.07, 13:54
            Witam!!Wybieramy sie z mezem i dwojka dzieci do Turcji 13 czerwca!!bedziemy w
            hotelu Incekum Beach!!bardzo bym prosila o przeslanie mi aktualnych propozycji
            wycieczek i ich cen !Aha no i w jaki sposob skontaktowac sie z panstwem juz tam
            na miejscu ,w Turcji bedziemy pierwszy raz!Prosze wszystko przeslac mi na adres-
            gracwiki@o2.pl !!Dziekuje!!i pozdrawiam!!
          • Gość: kris Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 21:09
            Od 13 czerwca jestem w Kumkoy koło Side.Proszę o oferty oraz cennik. Dziękuję i
            pozdrawiam.Adres poczty:kank@wiw.krakow.pl
          • Gość: Iwona Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.wro-com.net 24.05.07, 13:04
            Wiele słyszałam o Lenie. Wybieram się do Alanyi 18 lipca. Bardzo prosze o
            informację gdzie znajduje się biuro Pacho Tour oraz jesli moge prosić o
            przesłanie aktualnego cennika wycieczek.
            Będę w hotelu Kleopatra Beach. Jak Cię leno znaleźć.
            Mój mail:haneczka40tka@o2.pl
          • Gość: marcin Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:22
            Proszę o przesłanie aktualnego cennika, nr telefonu mapki jak dotrzeć do Państwa
            biura. W Turcji będę 0d 25-07 do 06-08 hotel Water Planet Mój adres
            markbie@poczta.onet.pl
          • Gość: Izolda Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.4web.pl 13.08.07, 22:58
            Witam,
            Będę w Alanayi 22-08-07 05-09-07 również poproszę cennik i mapkę na adres
            izolda_ko@wp.pl. Z góry dziękuję
        • Gość: JOO Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 13:24
          Proszę o ofertę wycieczek i ceny na 2007.Mój adres biuro@kreo.com.pl
          Pozdrawiam
        • Gość: sorfi Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.175-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 12.06.07, 12:59
          ja rowniez poprosze o cennik i mapke.moj adres sorfi@poczta.onet.pl
        • Gość: Tom Do Leny z PACHO TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 13:10
          Również Leno bardzo proszę o propozycję dla rodziny 4 osobowej (2 dzieci 3,5
          roku i 11 lat). Wraz z cenami.
          Będziemy w Club Santana od 8 sierpnia.
          Mój mail: tom_wie@poczta.onet.pl
    • Gość: kochaj_beti Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.07, 18:37
      Czy moge prosic o aktualny cennik ? :) bede bardzo wdzieczna :)
      • Gość: kochaj_beti Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.07, 18:39
        oczywiscie maila zapomnialam podac beti_666@op.pl
    • Gość: Adam Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.sm-rozstaje.pl 07.01.07, 19:59
      Lecę do Turcji do m.Belek w czercu 2007 r. Mam zamiar pojechać do Pamukale i
      Kapadocji. Jeżeli nie sprawi to problemu proszę o aktualne ceny wycieczek z
      biura oraz program w/w wycieczek.Jak odnoszą się ceny do dzieci i jakie są
      ewentualne zniżki.Pozdrawiam i z góry dziekuję.
    • Gość: Adam Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.sm-rozstaje.pl 07.01.07, 20:01
      zapomnialem o mailu adamgd@op.pl
    • Gość: adam Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.sm-rozstaje.pl 09.01.07, 22:23
      Ja również proszę o cennik lato 2007.Jak ze zniżkami dla dzieci - wiekowo.
      Mój email: adamgd@op.pl
    • Gość: darek2213 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 08:12
      my też byśmy chcieli jakiś cennik i mapki w Alany jesteśmy od 04/07
      pozdrawiam dw13@vp.pl
      • Gość: Rynio Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 212.160.236.* 10.01.07, 08:31
        Będę wdzięczny za cenniki i mapki. Będę od 27.06. pozdrawiam. ryszyw@wp.pl
    • romanstep Re: Do Leny z PACHO TOUR 10.01.07, 10:02
      Ponawiam prośbę o cennik wycieczek na sierpień 2007 z Bodrum
      mój kontakt to: romanstep@gazeta.pl
      pozdrawiam i dziękuję Elżbieta
      • Gość: joasia Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.wroclaw.mm.pl 10.01.07, 17:31
        Bęziemy w Turcji-Side w Cesars Resort w sierpniu.Bardzo proszę o cenniki i
        program wycieczek.Szczególnie interesuje nas Efez.
        asiunia203@vp.pl
        • Gość: izab_a Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: 212.244.6.* 11.01.07, 00:21
          proszę o przesłanie aktualnego cennika i oferty wycieczek, izab_a@gazeta.pl
          • Gość: luiza Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:17
            Czy z Kemer też macie fajne wycieczki.Jeżeli tak to proszę o cennik i ofertę.
            aniws@gazeta.pl
            • Gość: mucha Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:42
              jak wszyscy ; cennik i info jak sie z wami na miejscu skontaaktować .
              hotel palm garden okolice side . tylko nie piszcie ,że nie obsługujecie w tym
              rajonie....

mrukwa@wp.pl
              • Gość: gosia Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.07, 17:19
                ja także proszę o info i ceny będę w side od 04.07.07 2 tyg mik_p@poczta.fm
                • Gość: kamelka Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.mofnet.gov.pl 12.01.07, 09:16
                  również proszę o info, mapkę i cennik na adres kamelka100@op.pl. bede w alanii
                  od 12.09. pozdrawiam
    • Gość: wera Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.gaz.zabrze.pl 12.01.07, 10:17
      będę od 01.08.2007 w Side-Club Side Coast
      proszę o ofertę wycieczek wraz z cennikiem
      grzegorzmonika@op.pl
      • Gość: Grecja2006 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 10:07
        Będę w Side od 01.08.07. w Sun Club Side.Bardzo proszę o ofertę wycieczek wraz
        z cennikiem.W jaki sposób mamy się skontaktować na miejscu?
        Mój adres beataklos1@o2.pl
        • Gość: ElaP Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 15:16
          Witam
          Będę od 14 czerwca z rodzinką w SIDE w Sun Club Side i chciałabym także
          skorzystać z jakieś
          wycieczki fakultatywnej, dlatego bardzo proszę o mapki i cennik oraz
          kontakt do waszego biura. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam!!!
          ela.porwol@interia.pl

• Gość: skaza10 Re: Do Leny z PACHO TOUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:34
      ja będę w Grida Village w Belek od 20.06.07 - prosze też o program waszych
      wycieczek wraz z cennikiem :)
      adres: skaza10@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka