Dodaj do ulubionych

Ultra All Inclusive ?

IP: 80.51.229.* 16.05.06, 11:54
Kto mi wyjaśni czym różni się Ultra All Inclusive od All Inclusive? Będę
wdzięczna za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • siamlady Re: Ultra All Inclusive ? 16.05.06, 12:05
      W zalezności od toroperatora i hotelu ( kierunki takie jak Turcja, Karaiby,
      touroperatorzy sieci Riva, Magic Life, Sandals) oznacza rozszerzony serwis
      opcji all inclusive - wszystko w cenie, czyli : mnogosc restauracji, barów z
      napojami alhoholowymi lokalnymi ale też markowymi, importowanymi, uzupełniany
      minibar w pokoju, sauna, hammam, sporty zmotoryzowane ( narty wodne), czasem
      może to byc nawet nurkowanie z butla - 1 zejscie dziennie , albo inne dowolne,
      dodatkowe atrakcje .
      • Gość: Beata Re: Ultra All Inclusive ? IP: 80.51.229.* 16.05.06, 12:47
        Dziękuję :-)
    • Gość: Ania Re: Ultra All Inclusive ? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 16.05.06, 13:25
      Opcja ultra All pojawiła się dlatego, że tradycyjne all, często jest aktualnie w
      bardzo okrojonej formie i ogranicza się do kilku posiłków dziennie i lokalnych
      napojów alkoholowych. Opcja ultra all to już "pełen wypas", jednak trzeba
      dokładnie przeczytać, co zawiera, bo oferta hoteli jest bardzo różna.
    • Gość: ika Re: Ultra All Inclusive ? IP: *.class147.petrotel.pl 16.05.06, 13:36
      a jak jest w Orient Palace?
      • 11ss Re: Ultra All Inclusive ? 16.05.06, 18:52
        obecnie nadużuwa się nazwy ALL INCLUSIVE dla przyciągnięcia klientów - daje się
        im trzy posiłki, lody, kawę i alkohol raz dziennie, do tego napoje do posiłków i
        już jest wielkie ALL INCLUSIVE w Turcji w sezonie za 2500 zł od osoby -
        strasznie to naciągane
    • Gość: B.B Re: Ultra All Inclusive ? IP: *.elsat.net.pl 16.05.06, 22:46
      Polecam hotel Delphin de lux i tam jest PRAWDZIWY ULTRA ALL INCLUSIVE wiem bo
      byłam w tym hotelu z całą rodziną, a w tym roku jadę do Delphina Palace( ten
      sam właściciel hotelu ) i wiem że będzie super ultra all.
      • Gość: kuku Re: Ultra All Inclusive ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.05.06, 07:30
        w Orient Palace w opcju Ultra al inklusive masz napoje importowane w cenie i
        sejf w pokoju gratis.
        • Gość: ika Re: Ultra All Inclusive ? IP: *.class147.petrotel.pl 17.05.06, 07:31
          dzięki, czyli na dobrą sprawę nie potrzebuje ultra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka