Dodaj do ulubionych

Hotel Escape Beach, Torba, Bodrum

IP: *.wroclaw.css.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.06, 14:48
Cześć. Czy ktoś z Was był w tym hotelu? Chcemy jechać z 5 letnim dzieckiem,
ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji od byłych uczestników wycieczki. Może
tam jest jakiś problem? Na fotosach wygląda naprawdę nieźle... Może ktoś z
Was tam był? Będę wdzięczny za jakiekolwiek info...
Obserwuj wątek
    • Gość: Alina Re: Hotel Escape Beach, Torba, Bodrum IP: *.torun.mm.pl 22.05.06, 19:49
      Ja tez jade do tego hotelu i tez mało wiem bo jest o nim bardzo malo
      informacji Jade 2 czerwca jesli jedziecie pozniej to dam znac po powrocie
      • Gość: Arek Re: Hotel Escape Beach, Torba, Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 21:49
        Super! Info z pierwszej ręki! Będę bardzo wdzięczny - daj znać proszę na
        GG#2768671.
        • Gość: Alina Re: Hotel Escape Beach, Torba, Bodrum IP: *.torun.mm.pl 24.05.06, 18:50
          ok dam znac Pozdrawiam
          • Gość: Arek Re: Hotel Escape Beach, Torba, Bodrum IP: *.wroclaw.css.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.06, 15:57
            Baw się dobrze - to już za chwilkę wyjazd! :) Ale masz fajnie... Na tydzień?
            Dwa tygodnie? 15 jadę na 10 dni na Mazury, więc mogę być lekko off-line...
      • Gość: Arek Re: Hotel Escape Beach, Torba, Bodrum IP: *.wroclaw.css.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.06, 11:21
        Cześć Alina. Juz może wróciłaś? Możesz się podzielić wrażeniami?
    • Gość: Alicja Re: Hotel Escape Beach, Torba, Bodrum IP: *.rudnik.sdi.tpnet.pl 26.05.06, 13:36
      Wyjeżdżam dokładnie tam gdzie wy 09.06.06 z mężem i 2-córkami.
      Gdzieś w internecie nie pamiętam już gdzie szukając tak jak wy informacji
      spotkałam się z bardzo pozytywną opinią na temat miejscowości i tego hotelu.
      Zobaczymy to się przekonamy
      • Gość: Monaa Re: Hotel Escape Beach, Torba, Bodrum IP: 213.77.9.* 26.05.06, 15:41
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka