Gość: przekula IP: *.toya.net.pl 15.06.06, 21:21 Mam do Was pytanie.Czy na wycieczce w Pammakule warto skorzystać z dodatkowo płatnej kąpieli w basenie Kleopatry??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janan2 Re: basen Kleopatry?? 15.06.06, 21:31 Gość portalu: przekula napisał(a): > Mam do Was pytanie.Czy na wycieczce w Pammakule warto skorzystać z dodatkowo > płatnej kąpieli w basenie Kleopatry??? Warto choć drogo.Trzeba bardzo uważać na kolumny i płyty pozostałe celowo w basenie po trzęsieniu.Można nie tylko nagi ale i zęby połamać o czym się przekonałem na palcach nóg bo woda zmienia odległości. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: basen Kleopatry?? 16.06.06, 22:10 zdecydowanie warto ! Po pierwsze basen ma bardzo fajny nieregularny kształt, a w środku kawałki antycznych kolumn itp. Po drugie woda jest bardzo ciepła i lekko musująca. W zasadzie bardziej podobał mi się basen niż tarasy w Pamukkale. Co do ubrania - zostawia się je w szafce (wrzut monety za kaucją), a kluczyk ma gumkę na nadgarstek. Sandały zostały na brzegu i nikt ich nie ukradł ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: basen Kleopatry?? IP: *.elb.vectranet.pl 17.06.06, 16:10 tak jak pisze Janan2...fajna sprawa i trzeba uważać bo slisko.....ale Pamukkale tez super sprawa bardzo ładne Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: basen Kleopatry?? 17.06.06, 17:39 Gość portalu: matti napisał(a): > tak jak pisze Janan2...fajna sprawa i trzeba uważać bo slisko.....ale Pamukkale > tez super sprawa bardzo ładne Jak było?Wróciłeś widzę zadowolony z humorkiem i dowcipem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rer Warto choć przesadnie droga impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:16 Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Warto choć przesadnie droga impreza 17.06.06, 17:37 Chyba nie jedzie się tam po to żeby oszczędzać ale coś zobaczyć to tak na marginesie.Ale ceny niekiedy mają przesadne pod złotoklamkowców,Jak zapłaciłem za bilet do teatru w Aspendos to myślałem że na spektakl.Ale warto było ładniejszy od w Pamukale i stale użytkowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekula Re: Warto choć przesadnie droga impreza IP: *.toya.net.pl 18.06.06, 20:14 Dziękuje wszystkim za pomoc. Chyba skorzystamy z tego basenu,mam nadzieję że nie jest on zbyt głęboki:) Odpowiedz Link Zgłoś