agentkaj30 29.06.06, 16:21 czy ktos wie jakie biuro organizuje wycieczki nad morze czarne i czy w ogóle organizowany jest tam wypoczynek???jak tam najłatwiej sie dostac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janan2 Re: turcja nad morzem czarnym 29.06.06, 19:01 agentkaj30 napisała: > czy ktos wie jakie biuro organizuje wycieczki nad morze czarne i czy w ogóle > organizowany jest tam wypoczynek???jak tam najłatwiej sie dostac?? Nie słyszałem o takim biurze,choć indywidualnie tam byłem.Po co tam jechać,prawie ciągle leje,to zagłębie herbaciane i mieszkańcy Ulani są przedmiotem drwin samych Turków jak u nas Wąchock.Góry pontyjskie,nieciekawę i jeszcze na dokładkę bazy wojskowe o takiej tajności,że można zginąć bezpowrotnie.Ja dostałem się tam promem z Odessy,ale można i od strony Stambułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentkaj30 Re: turcja nad morzem czarnym IP: *.chello.pl 05.07.06, 18:07 dzieki interesuje mnie okolica-Ordu,Giresun myslisz,ze 2 kobiety poradza sobie,moga czuc sie bezpiecznie? ze Stambułu promem? Odpowiedz Link Zgłoś