Dodaj do ulubionych

Fethije-biuro Axel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:53
Lecimy z tym biurem 26.07 do Fethije.Wylot mial byc z Wroclawia,a pare dni
temu zmienili na Poznan.Co sadza o tym inni uczestnicy bo nam delikatnie
mowiac to sie nie podoba.Czekam na opinie.
Z gory dziekuje.
PS:
Mysle ze na Szczecin nie zmienia bo jestesmy z Jeleniej Gory hi hi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Fethije-biuro Axel IP: *.gazoprojekt.com.pl 15.07.06, 11:41
      Mysle że to już od początku było wiadomo że Wrocław nie bedzie na liście lotów
      ( sprawdzałem terminy lotów i nigdy nie było godzin odlotu z Wrocławia z
      odróżnieniu od Poznania gdzie był cały czas). Ale zawsze lepiej się sprzedadza
      wczasy z loklanego lotniiska. Ja miałem leceć 19.07 tez do Fethie i tez mnie
      przenieśli do Poznania. Może czas powalczyć o swoje pieniądze - przecież to
      trochę nabijanie w butelkę.
      Pozdrowienia
      • Gość: teodor 24 Re: Fethije-biuro Axel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:16
        Ale lecisz czy zrezygnowales?
        Mysle ze powinnismy zadac od biura jakiegos zadoscuczynienia za zmiane miejsca
        wylotu.To oni powinni nam cos zaproponowac.
        Biuro tez pewnie forum przeglada,wiec szanowny panie wlascicielu co pan nam
        proponuje?
    • Gość: iva Re: Fethije-biuro Axel IP: *.wroclaw.mm.pl 21.07.06, 17:36
      Ja jestem z Wroclawia i tez niestety dowiedzialam sie o zmianie lotniska.Jednak
      mysle pozytywnie i nie mam zamiaru z powodu 2 h dodatkowej drogi podczas ktorej
      mozna poznac fajnych ludzi,denerwowac sie i roscic zadoscuczynienia.
    • Gość: Moly Re: Fethije-biuro Axel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 19:24
      ello :) ja też lecę 26.07. z Poznania, a do jakiego hotelu???
      • Gość: teodor24 Re: Fethije-biuro Axel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 21:44
        Hotel Gul
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka