Dodaj do ulubionych

wycieczki fakultatywne z Triady

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 08:37
Bardzo dużo opinii na forum o wycieczkach z firm lokalnych, proszę o trochę
wrażeń z wycieczek triadowskich, bo pewnie ktoś z nich jednak korzysta!
Jaka jakość obsługi, jacy przewodnicy, hotele na dwudniowych, jakie autokary,
no i ile sklepów zalicza się po drodze?
Wiem, że droższe, ale nie wiem czy warto?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Wanda Re: wycieczki fakultatywne z Triady IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.06, 20:56
      No kochani, przeciez tez jeździcie z Triady na wycieczki fakultatywne,
      napiszcie jak to biuro sie sprawuje w tym względzie!
      • Gość: grzech Re: wycieczki fakultatywne z Triady IP: *.gdynia.mm.pl 18.07.06, 08:33
        Bylem na jednej;) - pierwszej, zaraz po przybyciu do Alanii.
        Byla to laznia turecka. Sama laznia ladna, z dobra i rzetelna obsluga,
        ale rezydetka byla zakrecona jak ruski termos, nie wiedziala co, gdzie i jak!!!
        Totalny 40 osobowy sped, przez ktory i oczywiscie za sprawa rezydetki, czesc
        osob nie poszla po pilingu na masarz pianowy!!!
        Poza tym, spotkalismy wycieczke triadowa z 7/7 w Kapadocji na wieczorze Tureckim,
        nie dosc ze zostali usadowieni gdzies z tylu sceny to jeszcze kelnerzy raczej
        nieczesto tam zagladali. "Triadowcy" wyszli jako jedni z pierwszych. A Pacho,
        dzieki znajomosci naszego przewodnika (Ati) z personelem siedzialo dokladnie na
        wprost sceny (piekne fotki:)) i kelnerzy biegali kolo nas chyba najgorliwiej.
        Poza tym wyszlismy godzine po wszystkich - zabawa byla iscie przednia:)
        • Gość: Wanda Re: wycieczki fakultatywne z Triady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 07:29
          Dzięki za informacje, może ktoś był z Triadą w Kapadocji i Pammukele i
          podrzucxi trochę wrażeń.
          • Gość: Neo Re: wycieczki fakultatywne z Triady IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.06, 11:55
            Fakt, Triada nie ma najtanszych wycieczek, ale! Przed wyjazdem na wycieczke z
            biurem lokalnym sprawdzcie czy napewno jestescie ubezpieczeni, czy pilot bedzie
            mowil po polsku albo przynajmniej w miare dobrze po angielsku.Oni co prawda
            twierdza, ze zapewniaja wszystko. Juz byli tacy, ktorzy pammukale zakupili za 15
            usd i nie mieli czym wrocic.
            Pzdr
            • Gość: Wanda Re: wycieczki fakultatywne z Triady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 07:32
              Wciąż ponawiam prośbę o wrażenia z Triadowskich wycieczek, zwłaszcza do
              kapadocji i Pammukale.
              CZy ktoś był na łącznej z Efezem?
              • Gość: Wanda Re: wycieczki fakultatywne z Triady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 07:39
                Przecież jeździcie na triadowskie wycieczki fakultatywne, więc skrobnijcie pare
                słów, będę wdzięczna i inni pewnie też.
                • amoniaaa ale po co z Triady ??? 27.07.06, 09:52
                  wczoraj wróciłam z Alanii i byliśmy na jeep safari, Manavgat i Kapadocja z
                  lokalnym biurem. Po co jechać z Triadą??? Oni Kapadocję mają za 97 euro a my
                  kupiliśmy za 45 euro i przewodnik był super, mówił rewelacyjnie po polsku
                  (wcześniej to sprawdzaliśmy). Nie widzę sensu wydawać tyle kasy...
                  Słyszałam od ludzi że jedni pojechali do Pammukale z Triadą i przewodniczka
                  przez całą drogę powiedziała im: "tu po lewej stronie jest (coś tam)" a jak juz
                  dojechali na miejsce to drugim zdaniem było "a tu są Pammukale"...
                  Wiec zastanów się bo serio szkoda kasy.
                  Warto dodać że wycieczki z Triady i innych biur są organizowane przez tureckie
                  biura tylko ze Triada daje przewodnika polskiego. Ichnie biura też mają
                  polskich przewodników bo tam jest najwięcej Polaków wiec zaczaili że mogą na
                  tym zarobić i zarabiają, a Triada niech se te wycieczki wsadzi w d.... ;)
                  pozdrawiam
                  • Gość: marcin Re: ale po co z Triady ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:34
                    Byłem z Triadą dwa razy w Egipcie rok temu i w turcji na przełomie czerwca i
                    lipca. Korzystałem wyłącznie z lokalnych biur. Egipt do 65% taniej niż u
                    rezydenta, Turcja do 55% taniej. Nie słuchaj wywodów ze nie jesteś
                    ubezpiczenona, że wrócisz sama to kompletne bzdury. Te biura maja ze soba
                    ścisły kontakt i uzupełniają się. Nie ma znaczenia czy to Lena, Bogusia i
                    Gosia, Jolcia & Adam. Żeby działać na rynku muszą być ubezpieczeni.

Dla przykładu kupiłem w lokalnym biurze ( 50m od hotelu)wycieczkę do Pamukalle.
                    Jak sie okazało przyjechali po mnie z Jolcia7adam z polskim ( polką)
                    przewodnikiem.
                    Jak jest was większa grupa jest jeszcze taniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka