Dodaj do ulubionych

Alany - Hotel Royal Rose

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.06, 23:07
Heja! Wylatuję z Rodziną 18.08. do Turcji - Alany - Hotel Royal Rose. Czy
ktoś już tam był, lub ewentualnie się wybiera w tym samym terminie????
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: AGA Re: Alany - Hotel Royal Rose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 16:31
      WŁAŚNIE WRÓCILIŚMY Z TURCJ I BYLIŚMY W HOTELU ROYAL ROSE BYŁO OK.HOTEL CZYSTY
      BASEN OK. I MORZE ZARAZ ZA HOTELEM CO PRAWDA PLAŻA NIEZBYT CZYSTA ALE MOŻE BYĆ
      A I WIECZOREM JEST GDZIE POCHODZIĆ.
      • Gość: koyotka1977 Re: Alany - Hotel Royal Rose IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.07.06, 23:06
        Super! dziękuję bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam.
      • Gość: koyotka1977 Re: Alany - Hotel Royal Rose IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.07.06, 23:07
        A mogę prosić o jakieś szczegóły? Jak obsługa, jakie jedzenie. Czy dobre sa tam
        warunki dla 3-letniego dziecka? A i z jakim biurem byłaś? Pozdrawiam.
        • Gość: AGA Re: Alany - Hotel Royal Rose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:40
          co do jedzenia to zależy kto co lubi dorośli mieli w czym wybierać gożej z
          dziećmi ale z głodu nie umarły ja byłam z dwójką 7i2,5 i dla dzieciaów super
          całe dnie w basenie , obsługa w hotelu jest ok. bez problemu dogadasz się po
          rusku bo ruskich tam jak mrówek ale całkiem mili ludzie
          • Gość: AGA Re: Alany - Hotel Royal Rose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:08
            jeśli chodzi o bioro to bylismy z WEZYREM nie zapomnijcie o kremach do
            opalania zwłaszcza dla dziecka .pozdrawiam i miłego odpoczynku.
            • Gość: koyotka1977 Re: Alany - Hotel Royal Rose IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.06, 22:22
              Ooo my też lecimy z Wezyrem ;-)) dziękujemy ;-))
              • Gość: AGA Re: Alany - Hotel Royal Rose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:11
                jeśli chodzi o rezydenta to widzieliśmy go tylko raz w pierwszy dzień apotem
                przez przypadek bo przyjechali nowi polacy iprzyszedł na spotkanie z nimi a co
                do dyżurów to nie był na żadnym jeśli chodzio lekarza to numer do pani która
                pomaga w załatwieniu wizyty jest na tablicy cały czas ale jak to działa trudno
                powiedzieć bo nie kożystałam <na szczęście> więc lepiej idz do lekarza u nas i
                poproś o jakies środki zwłaszcza dla dziecka
                • Gość: koyotka1977 Re: Alany - Hotel Royal Rose IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.06, 22:28
                  Czyli jak widać każdy zdany jest na siebie - niestety. Mam nadzieję, że nie
                  będę musiała poznawać jak to działa. Leki potrzebne naszczęscie już mam
                  wykupione. Przeraża mnie tylko ewentualne ostre zatrucie z silnymi wymiotami u
                  dziecka bo wtedy leki nic nie pomogą. No ale mam nadzieję że nic nam się nie
                  przytrafi przez ten tydzień. Pozdrawiam serdecznie.
            • Gość: koyotka1977 Re: Alany - Hotel Royal Rose IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.06, 15:43
              Aha i ma jeszcze pytanko jezeli chodzi o opiekę lekarską. Czy np. w każdej
              chwili w hotelu jest dostepny rezydent który pomoże w takiej sytuacji czy
              ewentualnie inna pomoc w razie choroby (silnego zatrucia) (głównie chodzi mi o
              dziecko). Będę wdzięczna za informację. ;-))
          • Gość: koyotka1977 Re: Alany - Hotel Royal Rose IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.06, 22:21
            Dziękuję bardzo za odpowiedź. Miło jest przeczystać recenzje od ososby która
            też była tam z dziećmi. Oczywiście o kremach nie zapomnę a co do jedzenia to
            podejrzewam że nawet córa za dużo nie zje przez te upały. najwyżej ździebko
            schudnie ihihih. Pozdrawiam serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka