Dodaj do ulubionych

Triada, Alfastar można im zaufać?

25.07.06, 13:44
Wiele negatywnych opinii słyszałam na temat tych biur ale też jest wiele
pozytywnych. Nie wiem czy mogę im zaufać? Mają najtańsze oferty ale czy warto
zaryzykować?
Obserwuj wątek
    • Gość: Karina Re: Triada, Alfastar można im zaufać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:46
    • Gość: Karina Re: Triada, Alfastar można im zaufać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:22
      Jeśli do Turcji to polecam biuro GTI. Np. Alanya Hotel Blue Stare
    • nananana1 Re: Triada, Alfastar można im zaufać? 25.07.06, 19:26
      Byłam już klika razy z Triadą na wakacjach i wg mnie można im zaufać. Tak
      naprawdę żadne biuro niczym się nie różni poza cenami. Najczęściej ludzie
      narzekają na rezydentów, ale cóż na to poradzić, to też tylko ludzie. Co do
      hoteli, to wiele ich powtarza się w każdym biurze podróży. Jeśli odrazu
      nastawisz się, że będzie źle, posłuchasz negatywnych opini to właśnie taki
      będzie Twój urlop. I tak naprawde to nie biuro podróży to nie rezydent jest
      winny, że ktoś się źle bawi na urlopie. Tylko same sobie są winne te osoby.
      Nastawiają się na niewiadomo na co. Hotel 3* to 3* a 5* to 5*. A co poniektórzy
      oczekują kokosów. Każdy wie za co płaci i nie powinnien wymagać nic ponad to.
      Ja jestem zadowolona z Triady, o Alfastar też słyszałam wiele dobrego. Więc
      wybór należy do Ciebie:)
      Miłych wakacji:)
      • Gość: Marcin Re: Triada, Alfastar można im zaufać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:08
        Potwierdzam to co napisała nananana1. Również byłem kilka razy z Triadą i nic
        złego nie mogę powiedzieć. Rezydentów nie słuchałem a wycieczki kupowałem w
        lokalnych biurach jest ich pełno wszędzie i nawet ponad połowę taniej np.Egipt,
        Turcja. Co do hoteli to juz kwestia ceny im droższy tym lepszy ( chociaż nie
        zawsze).W takich przypadkach wiedza z róznych forum turystycznych ułatwi wybór.
    • amoniaaa Właśnie dziś wróciłam w Triadą 26.07.06, 13:01
      nie mam żadnych zastrzeżeń, było bosko, choć rola biura ograniczyła się do
      załatwienia hotelu i przelotu i kilka spotkań z rezydentką, to nie mam żadnych
      ale... polecam triadę.
    • petr82 Re: Triada, Alfastar można im zaufać? 26.07.06, 13:05
      2 lata temu byłe w Egipcie z Alfą i było ok!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka