Dodaj do ulubionych

Katakumba - Alanya

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 13:39
Witam wszystkich po wspanialym urlopie w Sun Timie w Alanyi.
Pozdrawiam wszystkich miłośników dyskoteki KATAKUMBA. Jeżeli tez tam byliscie
to wpisujcie się, my tam daliśmy niezlego czadu !!! Podro dla Zuzy,
Gosi,Rafaela, Asi, Izy ... M&M
Obserwuj wątek
    • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 15.09.06, 14:27
      Witam Cię/Was, jeszcze nie rozpakowaliśmy walizek a juz oglądaliśmy nasze
      wyczyny w KATAKUMBIE - najlepszym klubie pod słońcem. Powiem tak - jest czad.
      Już nie mogę się doczekać kiedy tam wrócę a dopiero dziaj przyleciałem. Pozdro
      wielkie dla: M&M, Zuzy, Gosi, Asi, Izy, Boss-a, Szwedów, Duńczyków, Turków,
      Niemców i wszytskich których nie wymieniłem :))))
      • Gość: Zuza&Gosia Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 15.09.06, 17:33
        Witamy naszych ukochanych współtowarzyszy z wakacji. Właśnie sluchamy hitu
        szwedzkiego Anna Boten. Szykujemy zestawy na wieczór tradycyjnie w Katakumbie;)
        Standardowo po kolacji spotkajmy się w barze;):):):):) Pozdrawiamy wszystkich
        NASZYCH NARZECZONYCH z różnych zakątków świata. Tęsknimy za Bossem, Loshem,
        Peterem, Michaelem, Dołkenem, Arbuzem, Chaczim, Przegiętym;), Mortenem. Have a
        nice evening: Madzia, Marcin, Rafał, Asia, Iza, Karolina, 2 x Ania, Adam,
        Maria, Agata, łukasz, Elcia, Jurek, Sebastian, Iza, Sylwia z rodziną i całej
        reszcie, która przyczyniła się do the best holiday:)))))))))) See you later in
        KATAKUMBA
        • Gość: M&M Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:07
          Cóż, zaraz trzeba jesc kolacje i szykować się do wyjscia, dziś w barze pewnie
          znowu gin z tonikiem i piwo leją się, ale myśle że jednak mniejszym
          strumieniem :( Po wyjeździe Arbuza to pewnie wogóle spożycie spadnie o połowe.
          Życzę wszystkim, którzy bedą dziś w Katakumbie super zabawy, wypijcie za nas
          kochani kolejke. SHEREFE ! :)
          • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 16.09.06, 11:09
            Witajcie Katakumbowicze. Pora wstać ogarnąć się i pójść na śniadanie do baru
            oczywiście. Właśnie przyjechała nowa dostawa H2O z % :). Potem plaża, zakupy i
            inne nasze tam takie......

A wieczorem widzimy się wszyscy w Katakumbie, troszkę innej, mniejszej ale z tą
            samą muzą i napewno zrobimy wszystko, żeby klimat był ten sam :))))).
            • Gość: Gonia Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 16.09.06, 11:35
              Właśnie się ogarniamy. Brak alkoholu w organiźmie powoduje pewne problemy i
              dekoncentruje, ale sama myśl o wiczorze podnosi adrenaline ...

Oby nie okazało się, że wieczorna impreza spowoduje raftung z naszych
              łóżek :)))))

Pozdro:))
              • Gość: M&M Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 13:13
                Witajcie, po porannym sniadaniu czas na małe ogarnięcie się i trochę
                sprzątania, myśl o wieczorze w mniejszej "Katakumbie" nie daje się skupić na
                innych czynnościach :) Będziemy jak zawsze, po wypiciu paru głębszy około 23 :)
                Pozdro dla całej drużyny Bulluta !
                • Gość: Zuza&Gosia Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 16.09.06, 13:31
                  Niestety juz nie wytrzymałysmy i co prawda nie EFES ale polskie puszkowane
                  wyladowało w naszych gardełkach:-))))) niestety trzeba podtrzymac stan aż
                  lepiej.Sprzatanie w szybkim tempie zaraz do MIGROSA i cos trezba przygotowac:-)
                  Pozdrawiamy, czekamy i spotykamy sie w kameralnym gronie gdyz część gosci sie
                  wyłamało ale co to dla nas zawsze bawimy sie super:-)))) mamy dla Was troszkę
                  tureckich rytmow i slodkosci, obiecujemy shishe nastepnym razem:-))))))))buzi z
                  czułum przytulaniem dla naszych przyjaciół
                  • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 16.09.06, 15:54
                    Wróciliśmy z Migrosa. Zakupy zrobione. Ja zabieram się u siebie za
                    przygotowywanie "......" (nispodzianka) a dziwczyny ogarniją inne smakołyki.
                    Będzie cudnie, musi of kors ju noł.....
                    • Gość: M&M Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 16:59
                      My do MIGROSA zaraz się wybieramy, musimy zakupić jakieś souveniry na
                      jutrzejsze polish traditional baptist party. Oczywiście nie zapomnimy przy tym
                      o EFESIE, trzeba przeciez zrobić jakieś SHEREFE z przyjaciółmi z KATAKUMBY. See
                      You my Friends :)
      • Gość: Mario Re: Katakumba - Alanya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 20:57
        Witam i pozdrawiam wszystkich znajomych z Sun Time-a. Wakacje były naprawde
        zajebiste tylko szkoda ze poznałem Was na sam koniec urlopu :(( Pzdr Marian
        (Gliwice)
    • Gość: Zuza&Gosia Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 16.09.06, 17:53
      Cooking in the kichten finish, teraz tylko pozostaje przygotować zestawy na
      wieczorną imprę w Katakumbie - czyli sukienki w groszki:)))))

No i oczywiście relaks with beer musi być;)))
      Czekamy na ukochanych pozostałych katakumbowiczów
      Do zobczenia Kochani:)))
      • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 16.09.06, 19:04
        Dzień spędzony błogo, co prawda bez ulubionego baru ale za to w jakim
        towarzystwie, teraz żelazka, mydła i wody czas. Dobrze, że podobnie jak w
        Turcji do Katkumby nie mam daleko :))))

Do zobaczenia kochani........;)
        • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 17.09.06, 04:41
          video.google.pl/videoplay?docid=-1499033929918607215&q=BassHunter+-+Botten+Anna

To taka mała niespodzianka :))))
          • Gość: Zuza Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 17.09.06, 11:18
            MOI KOCHANI M&M dzis trzeźwym okiem zajrzałam do pink bag THIS IS BEAUTIFUL -
            poprostu śliczne rzeczy, piękne , słodkie i różowe.Z ramki będzie usmiechał sie
            do mnie Peter a kapciuszki beda mi przypominac o Was. BARDZO BARDZO dziękuję:-
            ))))
            • Gość: Gonia Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 17.09.06, 22:16
              Witam wszystkich friendsów już z Sosnowca. Dotarłam wreszcie do domu, choć nie
              bardzo mi się to podoba. Powrót do szarej rzeczywistości nastapiła dość
              brutalnie, ale damy radę. Brak katakumbowskiej muzy daje sie we znaki:( Ale
              nie traćmy optymizmu:)))) ZUZA, RAFAŁ - DZIĘKUJĘ WAM:)))))

Pozdrawiam gorąco Madzie, Marcina, Asie, Ize i całą reszte:)))
              • Gość: Marcin Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 08:57
                Witam wszystkich Katakumbowiczów w szarej rzeczywistości. Niestety nadzszedł
                czas pracy i stresów, tylko myśl o Was, moi przyjaciele, dodaje mi otuchy i
                podtrzymuje na duchu. Musimy jakoś przetrwać razem ciężkie dni powrotu.
                Serdecznie wszystkich pozdrawiam !
                • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 18.09.06, 10:39
                  Ja także wszystkich witam, wszystkich bez wyjątku. Pierwszy dzień w pracy jest
                  koszmarem..... Mam nadzieję, że damy rade, musimy.

GOSIA - to ja Ci dziękuję.

Mam nadzieję do szybkiego zobaczenia. Zyczę wszystkim miłego i słonecznego dnia.
                  • Gość: Marcin Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 09:29
                    Witam wszystkich Katakumbowiczów. Dziś znów trzeba było wstać do pracy, może z
                    trochę mniejszym stresem ale i tak się nie chciało. Miejmy nadzieje, że ten
                    tydzień pracy przeleci wyjątkowo szybko i zaraz będzie piątek. Pozdro dla całej
                    drużyny :)
                    • Gość: Magda Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 19.09.06, 12:40
                      Hello Katakumba's Friend's
                      jak ciężko jest wrócić do szarej warszawskiej rzeczywistości, całe szczęście
                      sobotni wieczór trochę przedłużył tureckie wakacje, a teraz trzeba niestety
                      zabrać się do pracy, dla pocieszenia przed nami jeszcze turecki wieczór z
                      schichą, zdjęciami, filmami i muzyką oczywiście, już co prawda nie w katakumbie
                      ale prawie ...
                      • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 19.09.06, 13:54
                        Odkopałem się trochę w pracy i zaraz biegną do Was. Chcę Wam napisać, że drugi
                        dzień w firmie pomimo nawału zajęć nie boli już tak jak wczorajszy. Nawet
                        wstałem bez większych bóli.

Cały czas zatanawiam się gdzie reszta załogi, co się z nimi dzieje, czyżby nie
                        tęsknili........:(((

Miłej reszty dnia życzę i przesyłam buziaki, wszystkim bez wyjątku ;)
                        • Gość: pimkie Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 14:45
                          Lecę jutro do Alanyi i czytam wasze opisy dot. Katakumby, napewno sie tam
                          wybiorę ale prosze o krótki opis gdzie ona dokładnie jest (centrum?) Jaka muza
                          leci? itd.
                          Pozdrawiam!
                          • Gość: Marcin Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 15:27
                            Drogi Pimkie, Katakumba to klub przy plaży jakieś 700 m od pomnika Ataturka, w
                            przeciwnym kierunku niż Altanya, dokładnie na przeciwko jest Supermarket
                            MIGROS, napewno trafisz. Klub jest jak dla nas najlepszy w całej Alanyi, super
                            muza, super ludzie i gwiazdy zamiast sufitu :))) Jak tam już będziesz pozdrów
                            od nas Bossa (szef Katakumby) z którym się zaprzyjaźniliśmy i który żegnał nas
                            do samego autokaru, już Ci zazdroszczę. Jak już wrócisz to napisz coś w tym
                            temacie, napewno również zarazisz się Katakumbą !
                            Pozdrowiam wszystkich Katakumbowiczów obecnych i przyszłych :)
                            • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 19.09.06, 15:39
                              Pimkie - Katakumba - samo słowo już wywołuje ciarki na mym ciele, to najlepsze
                              miejsce do zabawy w całej Alany. Nie ma lepszego. Poznaliśmy tam tylu miłych i
                              przyjaznych nam ludzi.
                              Jak tam trafić i jaka jest muza napisał Ci mój kompan wyprawy do Turcji. Razem
                              z nim i z naszymi przyjaciółmi ścieraliśmy buty do rana (o ile nie tańczyliśmy
                              boso), piliśmy piwo (tylko 5 lirów) i zajefajnie się bawiliśmy.

Tak jak napisał Marcin pozdrów Boss-a i samo miejsce od nas (ekipy san time
                              hotel).

I cóż pozostaje mi/nam tylko życzyć Ci abyś przywiózł takie same wrażenia jak
                              my. Powodzenia :)
                              • Gość: Gonia Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 19.09.06, 21:29
                                Buziaki dla wszystkich katakumbowiczów:)))))))

JA CHCĘ DO KATAKUMBY!!!

Właśnie obejrzałam sobie ponownie rafting i już mi się chce płakać. Ta muza,
                                ten klimat, ta radość ... brak słów ...

Pimkie - pozdrów gorąco ode mnie Bossa:) i powiedz, że przesyłam całusy:-)

Buziaki:)))))))))))))))))))))
                                • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:40
                                  Goniu moja kochana a kto nie chce do Katakumby..... Kto raz tam był, pokocha ją
                                  tak jak my i tęsknić będzie zawsze.......

Ja siedzę tylko przy zdjęciach i wspominam..... to były niezapomniane chwile.
                                  Ale nie ma co płakać ważne że mamy siebie

Spokojnej nocy wszystkim , których znam.....

Do jutra :)
                                  • Gość: Marcin Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:02
                                    Witajcie kochani Katakumbowicze. Dziś dzień przywitał nas szrością, niestety
                                    brak branzoletki nie pozwala na wzięcie rozweselacza z baru. My z Magdą też
                                    wczoraj spędzaliśmy wieczór przy zdjęciach, wgraliśmy je wreszcie do kompa. No
                                    i oczywiście stwierdziliśmy , że musimy do Katakumby wrócić. Jak nie za rok, to
                                    za dwa albo trzy, ale napewno wrócimy.

Gonia mam nadzieje, że jakoś się trzymasz w Sosnowcu, pamiętaj że zawsze
                                    służymy pomocą w każdej sprawie :)

Pozdrawiam serdecznie Katakumba's Friends i życzę miłego dnia for all of You !
                                    • Gość: Susi Re: Katakumba - Alanya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:21
                                      Witajcie MOI KOCHANI, niestety z braku czasu nie pojawiłam sie tu wczoraj ale
                                      mysle o Was czule. Na dzien dobry zostałam tak zawalona robotą ze ledwo daje
                                      radę.Ale przynajmniej w drodze do pracy słucham muzy z Turcji zamykam oczy i
                                      wszystko sobie przypomninam:-)))))) choc pewnych rzeczy niestety nie pamietam z
                                      wiadomych względów. Ale wszytko pod kontrolą:-)))) Wieczór turecki musi byc i
                                      juz mam pewne plany. Nawet udało mi sie namowic kolege z pracy na wyjazd i
                                      jedzie 24 wrzesnia do naszego hotelu i obiecał ze bedzie chodził do KATAKUMBY:-
                                      )))) Zycze miłego dnia, słoneczka,i duzo usmiechu.Wasza SUSI:-)))
                                      • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 20.09.06, 09:31
                                        Witajcie, witajcie, witajcie. Ja także jestem w pracy i także jestem zawalony
                                        (siwieję). Wejscie na gazete.pl jest mocniejsze jednak ode mnie. Suzi już
                                        cieszę/ymy się na samą myśl o wieczorze tureckim. Do tego czasu mam nadzieję,
                                        że "pozałatwiamy" już naszą muzykę.

W piątek po pracy jadę do rodziców, będę się widział więc z Gosią, pewnie też
                                        wsadzimy nos w komputer i będziemy wspominać.

Tymczasem życzę wsztystkim miłego, uśmiechniętego dnia i do usłyszenia.
                                        • Gość: Magda Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 20.09.06, 13:07
                                          Aaach ten wieczór turecki ... chyba wszyscy (katakumbowicze) nie możemy sie już
                                          doczekać, trzeba zakupić tylko tytoń (tu ukłony do Marcina), wypalić płytki i
                                          czekać na termin dogodny dla wszystkich. Gosia mam nadzieję, że dasz radę i się
                                          spotkamy. Rafael przekaż oczywiście ucałowania dla Gosi jak już będziesz w domu.
                                          A tymczasem wracamy do ciężkiej pracy. Pocieszające jest to że mamy to forum.

Życzę miłego i słonecznego popołudnia :))
                                          • Gość: Gonia Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 20.09.06, 19:10
                                            Kochani:))))
                                            Waśnie wróciłam z pracy, niestety tam nie dysponuję internetem:(((, ale
                                            pierwsze co zrobiłam po powrocie do domku, to weszłam od razu na neta.
                                            Dziękuję Wam wszystkim Kochani za pamięć o mnie i słowa otuchy. Trzymam się
                                            jakoś, muszę.
                                            Już się cieszę na spotkanie z Wami na wieczorze tureckim:))))
                                            Rafał - masz rację, pewnie będziemy oglądać zdjęcia i wspominać:)))

Uściski dla Was i do usłyszenia jutro:))) papa
                                            • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 20.09.06, 21:55
                                              Gonia, Gonia - zdjęcia, zdjęciami. Będziemy musieli też napić się tradycyjnie
                                              piwka, jednego, drugiego, trzeciego....... Pamiętasz: "pij, nie bo jestem
                                              pijany, no to co pij" :)))))

Jak tylko przypomnę sobię tą sytuację to od razu mam uśmiech na twarzy :)

Spokojnej nocy wszystkim katakumbowiczą i do jutra.
    • Gość: Marcin Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:28
      Halo kochani Katakumbowicze, dziś na szczęście ładna pogoda, więc jest w nas,
      mam nadzieje trochę optymizmu :)
      Co do wieczoru tureckiego to również nie mogę się już doczekać, na rozgrzewke
      słucham sobie w aucie tureckich przebojów. Mamy nadzieje Rafaelu, że z jedno
      piwko to wypijecie z Gosią i za nasze zdrowie, ja jak będe coś pij weekend to
      napewno o Was nie zapomne i oczywiście powiem SHEREFE !
      Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie.
      • Gość: Gonia Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 21.09.06, 21:15
        Witajcie, witajcie MOI KOCHANI:)

Marcin oczywiscie, że wypijemy z Rafałem za Wasze zdrowie, macie to jak w
        banku:) SHEREFE!
        Jutro wreszcie piątek;), bo przecież po tym urlopie należy się troszke
        wolnego , hahaha. Ależ jakie to miłe zmęczenie urlopowe ...
        Madzia - dzięki wielkie za fotki, już zapomniałam, że była trąba powietrzna
        na"dzień dobry" dla nas.
        To czekam na Ciebie Rafał:)

Pozdrowionka i uściski dla wszystkich katakumbowiczów:))))))

Miłego wieczorku
        • Gość: Susi Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 21.09.06, 23:02
          Kochani a ja dopiero teraz moge tu zawitac od dwoch dni nie wchodziłam ale
          nadrabiam:-)))jade rano metrem przygladam sie ludziom tym otempiałym facetom w
          polarach i pytam co ja tu robię??? taka sama mina przykleja sie na moją buxke
          coz trzeba sie wpasowac w ten światek, a usmiechnąc sie do kogos to trochę
          strach bo nie wiem jaka reakcja sama sie gubie w tych zachowaniach:-)))))))))
          wiem ze to były wakacje i tam panuje inny klimat i atmosfera i człowiek stresy
          zostawia na miejscu ale mimo wszytko jakaz to wielka roznica jest miedzy
          codziennoscia a ....czekam na nastepny wyjazd a narazie czekam na Was na
          wieczorze tureckim :-)))))M&M nie mieliscie wieczorku tureckiego w Kapadocjii
          to zobaczycie to na Kowalczyka:-)))) buzi dla wszystkich
          • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 22.09.06, 08:56
            Witajcie kochani.
            Dzień jak co dzień w Polscem :( Suzi, zgadzam się z Tobą w 100%, faceci w
            polarch do tego naburmuszeni wiodą prym.... niestety....
            Dzisiaj jadę do do domu do moich rodziców. Oczywiście odwiedzę Gonię naszą
            kochaną i oczywiście za Was wszystkich wypijemy SHEREFE, bo jak mogłoby być
            inaczej.
            Także czekam na wieczór Turecki w Polsce. Szykuje się wiele atrakcji i
            niespodzianek, my już z Suzi o to zadbamy.......... :)

Oczywiście nie będzie się mogło obejść bez tańca derwiszów, także nie tylko
            panowie szykujcie nóżki do zabawy....

Zyczę wszystkim Katakumbowiczom miłego dnia i ponieważ nie będzie mnie w sieci
            przez weekend, także miłego, spokojnego i relaksującego weekendu.

Buzi.
          • Gość: Marcin Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 09:07
            Tradycyjnie, jak co rano, witam moich braci i siostry (i nie tylko :))
            Katakumbowiczów. Widzę, że wy raczej nocne Marki jesteście (z resztą przecież
            to wiem, bo to zawsze ja z Magdą wracaliśmy pierwsi z Katakumby :) i wpisujecie
            się dopiero "późnym popołudniem". Gosia - pijcie jak najwięcej tego polskiego
            EFESA, a jak będziecie pijani, to co, pijcie ! :))) Susi - myśle, że w sumie
            dobrze zrobiliśmy nie biorąc wieczoru tureckiego w Kapadocji, na Kowalczyka
            będzie bankowo ciekawiej :)))

Co do szarych polskich twarzy, to niestety, taki kraj , 6 miesięcy zimy i braku
            słońca robi swoje. Ludzie są niemili i ciągle smutni, noszą ciężkie buty, grube
            kurtki i bez przerwy są na "nie". Na szczęście mamy nasze kółko Katakumbowe, w
            którym zawsze świeci słońce i gra turecka muzyka :) Trzymajmy się tego, a życie
            napewno będzie weselsze.

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę dużo uśmiechu na całą resztę dnia i tygodnia.

PS. Rafaelu, uważaj dziś w tym pociągu, szerokich torów !
            • Gość: Marcin Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 09:09
              Byłbym zapomniał, dziś przecież mija pierwszy tydzień od naszego lądowania w
              Polsce i trzeci od lądowania w pięknej Alanyi. Ale ten czas leci ...

Jeszcze raz buziaki
              • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 22.09.06, 09:26
                Faktycznie mija 7 dni aż albo dopiero, sam nie wiem jak to zinterpretować :)

Marcinie, oczywiście, że będę uważał na siebie w pociągu, będę się rozglądał
                dookoła - może jakić na...cz..ny wreszcie się trafi :) a i tobołeczków będę
                pilnował pilnie :)

ściskasy.
                • Gość: Susi Re: Katakumba - Alanya IP: 195.187.47.* 22.09.06, 10:04
                  Witajcie moi Najukochańsi:-)))nareszcie weekend musze wszystko nadrobic bo w
                  domu juz nie ma przejscia, wracam z pracy szybki mail do ukochanego i prosto do
                  łózeczka:-)))Moze sie uda w weekend napisac kilka maili do reszty naszych
                  znajomych ktorzy gdzies na chwilę zginęli w wirze pracy ale z pewnością nie
                  zapomnieli tej atmosfery krorą wszyscy stworzylismy:-)Moi drodzy wysyłajmy dzis
                  totka jest kumulacja moze ktos wygra i kupimy dom w Alanii:-))) otworzymy
                  knajpe, kupimy skuterki i bedzie super:-)))) buzi dla wszystkich
    • Gość: Gonia Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 22.09.06, 22:38
      Witajcie Kochani katakumbowicze:)))

Od dziś zaczynam relaksik. Własnie wróciłam z basenu - 2 godzinki pływania i w
      tym odrobina tureckiego klimatu , czyli sauna ...:)
      I tak będzie co wtorek i piątek, oczywiście bez następnego piątku, bo wtedy już
      będę mgnąć do Was:)
      Nareszcie weekend!
      Jejku Zuza, jak ja zazdroszczę temu Twojemu koledze, że przed nim 2 tygodnie w
      Alanyi ...

ok, dobranoc Moi Mili, do usłyszenia i zobaczenia:)
      bajecznych snów
      buźka
      • Gość: Susi Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 23.09.06, 08:30
        DZIEN DOBRY:-)jak wiecie ja nie potrzebuję dużo snu na regeneracje ostatnia
        wracałam pierwsza wstawałam:-)))) Ja też mu zazdroszczę ale opowie nam wszytko
        dokładnie ciesze sie że podązy naszym szlakiem:-)i przywiezie trochę newsów z
        Alanii:-) i oczywiście dla Bossa niespodzianka z pewnością sie ucieszy bo to
        chyba miły gest z Polski:-) Przyjaciół trzeba mieć na całym świecie:-))) Miłego
        weekendu a ja zabieram się do prac domowych na ktore kompletnie nie miałam
        czasu w tym tygodniu:-)paaaaaaaaa do usłyszenia buzi
        • Gość: Gonia&rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 23.09.06, 22:25
          Hello. How are you everybody??? We are in home in Sosnowiec. We drink beer
          (EFES:))) SHEREFE!!!
          We would go to Katakumba, but we will be satisfied Zakręcona. Hard:(((
          We are very happy, because we see next weekend in small Katakumba:)))
          We regret, that does not have you here ...

Have a nice good night and colors dreams:)

KIss, KIss, kiss, kiss, kisssssssssssssss:)
          • Gość: SUSI Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 23.09.06, 22:56
            Nice fun my friends:-)))))))))))))))))))))))))))))))now I go to bed
            • Gość: Gonia&Rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 24.09.06, 04:58
              Witajcie katakumbowicze:)

Jak to zwyczajem tureckim, właśnie wróciliśmy do domu - Rafał i ja:)
              A niedługo wróci Zuza - prosto na śnidanie:)))))

Buziaki dla wszystkich:)
              papa
              • Gość: Marcin Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 13:33
                No Rafael i Gosia, widzę że nieźle żeście dali czadu ! Ja wypiłem trochę ginu
                z tonikiem staropolskim tureckim zwyczajem i grzecznie poszedłm spać.
                Oczywiście wypiliśmy SHEREFE, za wszystkich Katakumbowych przyjaciól. Dzis rano
                obudziłem się z tępym bólem głowy (jakoś w Turcji to się nigdy nie zdażyło :)
                ale mam nadzeije że niedługo przejdzie. Bawcie się dobrze w tą piękną niedziele.

kisses

Marcin
                • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 25.09.06, 00:01
                  Witajcie, witajcie. Wróciłem dzisiaj PKP do Warszawy. Spędziełm miły weeknd w
                  Katowicach z moim rodzicami no i z Gonią. Faktycznie Marcin dlaiśmy czadu,
                  działo się dużo.........My piliśmy tradycyjnym naszym Tureckim zwyczajem piwko.
                  Podobnie ja obudziłem się z tępym bólem głowy ale kawka i nurofen forte pomogło.

Zaczynam już odliczać dni, godziny, minuty kiedy to w najbliższy weekend
                  siądziemy razem jak dawniej przy szklaneczce czegoś SHEREFE :) i powspominamy,
                  niezapomnimy oczywiście o tańcach. Liczę na to, że nikogo nie braknie........
                  Zaproszenia już zostały wysłane do Szwecji, Danii, Norewgii, Belgii i Niemiec,
                  nie zapomnieliśmy także o Turcji.

Do jutra Katakumbowicze, spokojnej nocy... :)
    • Gość: Marcin Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 12:21
      Witam wszystkich Katakumbowiczów

Kolejny weekend mamy za sobą, już powoli wsiąkamy w ponurą atmosferę pracy i
      obowiązków. Nasze wspomnienia, wciąż jednak żywe, wracają do wspaniałych chwil
      spędzonych w śródziemnomorskim raju zwanym Alanya. Jakże tęskno do gorącego
      piasku i lazuru morza, jak bardzo chciałoby się poprostu pójść do Baru i
      zamówić "gin with sprite".
      Przy życiu trzyma jednak myśl o zbliżającym się weekendzie w małej "Katakumbie"
      i wspólnym biesiadowaniu przy tureckich pysznościach z przyjaciółmi, którzy
      tworzyli klimat wspaniałego, kolorowego czasu relaksu i słodkiego lenistwa.
      Pozdrawiam Was kochani i odliczam dni do soboty.

p.s. mam nadzieje, że do tego czasu pokonwersujemy jeszcze troche na naszym
      forum ;)
      • Gość: Gonia Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 25.09.06, 19:48
        Witam Was My Lovely Friend's:)

Wróciłam do domku i pierwsze co zrobiłam to oczywiście odpaliłam kompa,
        hmmm ... to już jak nałóg ...
        Nie chce mi się myślec o pracy, o trudach dnia powszedniego. Ciągle myslę
        jeszcze o wakacjach... Echhhh

Marcin nic się nie martw, ja tez odliczam dni i godziny do naszego wspólnego
        wieczorku tureckiego w małej katakumbie:)
        W czwartek będę miała jeszcze gościa z Łodzi, ale może własnie w piątek załapię
        się z nim do Łodzi, a potem do Warszawy, zobaczymy jeszcze.
        Póki co, to do usłyszenia na forum:)

Buziaki ogromniaste:)))))))))))))))))))))))))))))))

Kiss, kiss
        • Gość: Susi Re: Katakumba - Alanya IP: 195.187.47.* 25.09.06, 20:11
          Moi Kochani - a ja ciągle w pracy:-)))) jeju o tej porze szykowalismy sie juz
          do baru i wieczny problem jaki zestaw na wieczór:-) i mam znów rok czekac na 2
          tygodnie relaksu to straszne!!!!Miłego wieczorku Wam życzę i do zobaczonka ja
          juz tylko żyję naszą sobotą:-))) Buziiiiiii
    • Gość: M&M Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:56
      Witam was my Friends

Doszliśmy już do magicznej liczby 50 postów na naszym szacownym forum, ale jak
      tu nie pisać gdy wciąż szum morza w uszach i wspomnienia tak żywe jeszcze.
      Czekamy z utęsknieniem na sobotę, by zobaczyć filmy z naszych wesołych przygód
      i znów wypić Sherefe z naszymi przyjaciółmi.
      Całujemy i pozdrawiamy !
    • Gość: Gonia Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 26.09.06, 23:04
      Witajcie Kochani everybody:)

Ja jak zwykle późno, ale jak to mówią - lepiej późno niż wcale.
      Dziś był relaksik, czyli basenik.
      Już nie mogę się doczekać do piątku, kiedy to wsiądę do pociągu byle jakiego i
      zawiezie mnie prosto do Was.

To tyle na dobranoc:)
      Bajecznych snów MOI MILI:)))))))))
      • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 27.09.06, 20:32
        Witojcie.
        Ostatni dni spowodowały trochę zamieszania w moim życiu, dlatego nie miałem
        czasu tutaj nawet nic napisać do Was, ale czytałem cały czas żeby być w
        temacie. Podobnie jak wszyscy bardzo się cieszę, że w sobotę zobaczę Wasze
        uśmiechnięte mordki :), że napijemy się małego drinka, powspominamy i po
        śmiejemy się trochę.

Madziu, nie pójdziesz wcześnie spać - obiecaj :))))

Buziale dla wszystkich bez wyjątku.
        • Gość: Marcin Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:35
          Witam Was Kochani !

W związku przykrymi okolicznościami zaistniałymi w mojej rodzinie (śmierć
          dziadka), jesteśmy z Magdą zmuszeni do rezygnacji z imprezy w małej Katakumbie.
          Myślę, że zrozumiecie i uda się zorganizować nasze spotkanie w innym terminie.
          Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia niedługo.

• Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 28.09.06, 16:34
            Marcin, wszyscy rozumiemy i jesteśmy z Tobą, wiesz, że masz w nas przyjaciół i
            możesz na nas liczyć, jeśli czegoś potrzebujesz.... znasz nasze telefony.
            Mała Katakumba bez Was to nie to samo miejsce i nie ten sam klimat.
            Nasze spotkanie zostało przełożone w terminie dla Was dogodnym. To nie jest
            zresztą teraz najważniejsze.

Marcin jesteśmy z Tobą. Trzymaj się dzielnie i do usłyszenia.

Pozdrawiamy Was serdecznie.
            • Gość: rafael&Susi&Gonia Re: Katakumba - Alanya IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 28.09.06, 16:37
              ['] ['] [']
              • Gość: Marcin Re: Katakumba - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:36
                Dziękuje Wam przyjaciele za wsparcie i serdecznie pozdrawiam.
                • Gość: Gonia Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 28.09.06, 20:13
                  Marcin kondolencje

Pamiętaj, że masz w nas oparcie.

• Gość: Gonia Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 30.09.06, 18:57
                    Witajcie KOchani:)))))

Dzisiaj jesteśmy z Marcinem - możemy nie fizycznie, ale duchowo napewno.

Wieczór spędzam w domku, trzeba troszkę w nim pomieszkać:)

Całusy dla wszystkich Katakumbowiczów:)
                    Madzia uściskaj od nas Marcina.
                    • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 30.09.06, 19:19
                      Witajcie.

Dzisiaj jest faktycznie szczególny dzień dla Marcina i jego rodziny.... tak jak
                      napisała Gonia jesteśmy z Tobą i czekamy tutaj wszysce na to aż się
                      odezwiesz/ecie (z Madzią).

Ja także pozostaje w domu dzisiejszego wieczoru, bo i z kim gdzieś iść jak
                      wszyscy narzeczeni poobrażani lub kłamliwi. Zaraz zapodam jakiś film na DVD i
                      będzie dobrze.

Kochani wszystkim życzę spokojnego wieczoru i do zestukania i zobaczenia.

Buziaki

• Gość: Susi Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 30.09.06, 20:00
                        Ja się dołączam do poprzedników.Trochę chora - sobota super weekend po cieżkiej
                        pracy:-( mam wstręt do facetów wiec nawet mnie nie ciągnie na żadne
                        party.Wszyscy narzyczeni o mnie zapomnieli.Peter naobiecywał ticket to Poland
                        miał juz prawie w rączce i nagle cisza................................chyba
                        trzeba go spisać na straty i niestety czekać aż tak długo na kolejne wakacje:-
                        (buzi dla wszystkich Madziu Marcinie do zobaczenia bez Was mi smutno,
                        tolerowaliście z uśmiechem na twarzy wszystkie moje....Płytę z hitami znam już
                        na pamięć, chałwa zjedzoma, efes nigdzie w Polsce nie jest do kupienia - BARAK
                        mi przyjemności zostaja tylko wspomnienia......
                        • Gość: Gonia Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 30.09.06, 21:53
                          Zuza, o mnie narzeczeni też zapomnieli. Jedyny Boss jeszcze pisze (obym nie
                          powiedziała w złą godzinę:)) Bo z narzeczonymi tak jest - teraz są a za chwilę
                          ich nie ma. A ja pieprze taki interes.
                          Zaczynam nie znosić facetów. Ile można próbować?????????????
                          Dobrze, że mam Ciebie i Rafała.
                          Pamiętaj jeszcze o Irlandii, to jedyna jakaś zmiana otoczenia.
                          A Asia teraz pisze, że idzie do koleżanki na urodziny, założyła kozaki na
                          szpilce:) i ledwo idzie, hahaha. A z potencjalnym narzeczonym umówiła się na
                          telefon w połowie października, czy jedzie czy nie i kiedy.

Buziaki na dobranoc Kochani - Zuza, Rafał, Madzia, Marcin, Asia, Iza i wszyscy
                          współtowarzysze cudownych wakacji:))))))
                          • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.devs.futuro.pl 01.10.06, 04:04
                            .............własnie wróciłem z "KATAKUMBY", co prawda z nie prawdziwej ale za
                            to z pełnym telefonem numerów......... takiego wysypu jeszcze nie miałem.
                            Jeszcze nie zdąrzyłem dojechać do domu a tu już sms-y :))))

Jak dobrze, że nie siedziałem w domu. Dziewczyny jedno jest pewne - szczęsciu
                            trzeba wyjść na przeciew, tylko ile ja razy jeszcze będę
                            wychodził......... ?????????

Dobranoc, pchły na noc i tam coś jeszcze........ Ble, ble, ble

Ide spać :)
                            • Gość: Gonia Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 04.10.06, 23:34
                              Moi Kochani:)

Jest późno wiem, ale nie chce mi się jeszcze spać. Znikamy w otchłani
                              rzeczywistości, więc może troszkę jeszcze utrzymamy się na powierzchni. Dziś
                              mam strasznego doła ... i może stąd te dziwaczne zwroty.

Aby optymistycznie zakończyć tego posta - BĘDZIE DOBRZE, A JUTRO TEZ JEST DZIEŃ
                              lub moje ulubione: co mnie nie zabije to mnie wzmocni (pomaga mi od lat)

Bajecznych snów Kochani:)))))
                              • Gość: Marcin Re: Katakumba - Alanya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 09:28
                                Witam Was my Friends !

Bardzo Wam dziękuje za wsparcie. Ostatnie dni nie były dla mnie zbyt łaskawe,
                                ale już jest dużo lepiej, również dzięki Wam. Jak już Susi będzie mogła bez
                                zachamowań próbować wszelkich używek, to musimy się spotkać i powspominać
                                szalone wieczory w Katakumbie.

Gosia nie przejmuj się, każdy ma takie dni. Jestem z tobą.

Pozdrawiam Was kochani
                                • Gość: Gonia Re: Katakumba - Alanya IP: *.crowley.pl 05.10.06, 21:22
                                  Cześć Kochani

Marcin, dzięki za ciepłe słowa.
                                  Życie jest bardzo zaskakujące i czasami przykre. Dziś jestem z moją koleżanką.
                                  Dokładnie miesiąc przed porodem straciła dziecko, tak bardzo cieszyli się z
                                  mężem z jej narodzin (wiedzieli, że to będzie córeczka). Dziś musi urodzić ją
                                  martwą:((((( Ja nie mogę uwierzyć w to co się stało, a co dopiero ona. Smutne:(
                                  Dziwnie się czuje, bo o takich przeżyciach opowiadała mi moja mama - moja
                                  siostra miała 5 miesięcy kiedy zmarła (urodziła się rok przede mną).

Jednak myślę, że wszystko będzie OK:) musi być!

Dobranoc Kochani
                                  • Gość: Susi Re: Katakumba - Alanya IP: 195.187.47.* 06.10.06, 15:46
                                    Moi Drodzy nie było mnie tu kilka dni w zwiazku z natłokiem pracy ale jestem i
                                    ciesze sie Marcin że Ty tez bo przeciez to forum bez Ciebie juz prawie
                                    zanikało:-)))))tak wiec wszystko wraca do normy bo takie jest życie.A my musimy
                                    sie z tym wszystkim pogodzic.Na szczescie pojawila sie perspektywa spotkania w
                                    niedługim czasie mysle ze kazdemu z nas to dobrze zrobi:-))) Buzi dla
                                    Wszystkich i milego weekendu
                                    • Gość: Marcin Re: Katakumba - Alanya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 15:42
                                      Chcąc trochę reaktywować zapomniany temat, zwołuje na sobotę zbiórke w małej
                                      Katakumbie ! Obecność obowiązkowa :)))

Pozdrawiam Was Kochani !
                                      • Gość: rafael Re: Katakumba - Alanya IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 20.10.06, 11:23
                                        Witam, witam. Ostatnio, miałem małe zawirowanie w życiu zawodowym, ogarnąłem
                                        się już troszkę.

Przyjmuje zaproszenie na sobotę w małej Katakumbie i czekam tam na wszystkich
                                        dawno nie widzianych mi ludzi :)

Dzisiaj przyjeżdza Gosia :)

Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka