Gość: dod IP: *.crowley.pl 13.10.06, 14:53 Cześć. W środe wróciłam z turcji, byłam z Triadą na 7+7 w hotelu Club Big blue. Jeśli macie pytania - chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: Turcja 7+7 13.10.06, 17:22 Pytań to nie mam bo byłem ale za to gorąco polecam tym co to chcą do Turcji .... nawet mimo przeciwnego zdania tuffy .... a na stacjonarce .. koniecznie Quady i ten hammam ...warto i oczywiście o ile to w Alanii to rejs wokół Alanii ... jest jeszcze rafting ... nie byłem zabrakło czasu a ... ten lot na spadochronie za motorówka na plaży ... troche mało rajcuje ... to opinia syna ... w końcu on lecial nie ja .... ale na quadach to już ja sam ... pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Turcja 7+7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:30 witam najbardziej interesuje mnie jak wygladala objazdowka. I jeszcze jaka jest cena takiej imprezy? Wychodzi sporo drozej niz pobyt stacjonarny? antenka Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Turcja 7+7 15.10.06, 23:13 hej ... objazdówkę troche poniżej opisał bardzo dokładnie nick - - spoczko - przeczytaj nic dodac nic ując ... koszt chyba normalnie 2300 pln w ofercie super last minute 1700 pln + 85 Euro ale może byc więcej lub mniej - to zalezy od aktualnego kursu lira , który jest dośc płynny .. dalej fakulet na trasie jeden 28 euro a drugi 18 chyba .../ wieczór turecki w Kapadocji i rejs po Bosforze / ewntualnie 150 Euro lot balonem ...... i to tyle dalej to ewntualne fakultety w trakcie pobytu średnio 15 -20 Euro ...oprócz Quadów które są droższe .... najlepiej kupowac w lokalnych biurach bo taniej ... Quady kosztowały mnie 38 $ dolara za pojedynczego i 55 $ za podwójnego ... pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoczko Re: Turcja 7+7 IP: *.chello.pl 17.10.06, 00:43 Mój opis objazdówki jest tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=50178995 Pozdrawiam, Spoczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoczko Re: Turcja 7+7 IP: *.chello.pl 17.10.06, 00:48 A cena za wszystko w Triadzie, bez wejściówek do obiektów i kieszonkowego to ok 2100pln + 15USD lub 10 Euro za wize. Wejściówki kolo 100 euro a reszta na jedzonko np lunch-obiad za 5 euro+napoje (ale nie wszędzie się da) + oczywiście Twoje przyjemności i drobne zakupy. Generalnie; jeśli weźmiesz ze sobą ok 1000zł w walucie i nie masz wymagań zbyt dużych to załatwisz te wycieczke tak, aby cos zjeść dodatkowo i jeszcze przywieźć dobiazgi ale naprawdę drobiazgi. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dod Re: Turcja 7+7 IP: *.crowley.pl 17.10.06, 14:01 Koszt wycieczki to 2100, później było taniej - 1800zł. Musisz doliczyć wejścia do obiektów około 400 zł (polecam fakultet - rejs po Bosforze), na objeździe masz tylko śniadania i obiadokolacje więc dodatkowo wychodzi lunch (około 5 Euro + napoje), czasem jest to w formie bufetu czasami sa to dania gotowe (kebaby, nalesniki ze słonym serem). Imprezę oceniam na 5+, powiem jedno: gdybym mogła to wróciłabym tam zaraz!!! Turcja jest piękna i polecam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TUFA2 Re: Turcja 7+7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 15:59 A ja oceniam na 3+ i to wlasciwie glownie dzieki pobytowi w hotelu Big Blue, objazd wlasciwie byl beznadziejny i bedziemy reklamowac w triadzie, nie chodzi mi o to co widzialam bo oczywiscie Kapadocja piekna i inne miejsca, ale organizacja, pilotka, pseudoprzewodnik i niektore hotele to poprostu koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dod Re: Turcja 7+7 IP: *.crowley.pl 24.10.06, 08:45 tak, uroki niezaprzeczalne, ale ostatni hotel w Hierapolis trgedia... (jednak jedzenie było znośne).. pozostałe hotele (w czasie naszego objazdu) bez zarzutu, a jak było u Was? (my mielismy swietny hotel w Istambule, po remoncie w centrum miasta, a w Kapodocji - pokój, z tarasem i widokiem na "skalne domostwa" - cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoczko Re: Turcja 7+7 IP: *.chello.pl 24.10.06, 20:49 Tufa: napisz proszę, jeśli znajdziesz czas i ochotę, co będziesz reklamować? Nie jestem złośliwy, tylko bardzo ciekawy co Triada tak schrzaniła, bo ja naprawdę jestem bardzo zadowolony prawie ze wszystkiego. Przewodnik to jak rozumiem Fuat - on nic nie mówił, wzięli go ze względu na lokalne przepisy, ale u nas był miły i z czasem nawet kontaktowy. Hotele w czasie objazdu na średnim poziomie - dla mnie wyłącznie jeden - ten pod Pammukale to masakra. Naprawdę chętnie poczytam. Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
danziger Re: Turcja 7+7 28.10.06, 10:00 Moje Szanowne Spoczko, Niestety, forum GW czytają także pracownicy triady więc nie chcę tu umieszczać tego co wysłałem w reklamacji. Oczywiście w momencie załatwienia sprawy przez triadę, pozytywnie lub negatywnie podzielę się nie tylko treścią mojego listu do nich, ale także odpowiedzią. z wyrazami szacunku Tufa ps. powinno być właściwie TUF, ale Lilka mówiła Tufa, Tufa, nawet tego nie wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoczko Re: Turcja 7+7 IP: *.chello.pl 01.11.06, 00:26 Oczywiście nie naduszam, ale moge podac maila. Tak na marginesie z całą stanowczościa zaznaczam, że z Triadą mam tyle wspólnego, że kupiłem, podobnie jak Ty, u nich wycieczkę do Turcji. Jeśli nie chcesz to poczekam na rozpatrzenie reklamacji. Pozdrawiam Gdańszczanko (jeśli oczywiscie w sposób czysto męsko-linearny pokleiłem nicka z lokalizacją) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoczko Re: Turcja 7+7 IP: *.chello.pl 01.11.06, 00:27 Sorry - Gdańszczaninie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tufa Re: Turcja 7+7 IP: *.chello.pl 14.11.06, 19:26 Spoczko, od trzech tygodni te kartofle z triady nie odpowiedzieli na moją reklamację. Widzisz co za profesjonalna firma? Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Kilkanaście opinii na temat Turcja 7+7 01.11.06, 12:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=15230997&a=15230997 Kilkanaście opinii na temat Turcja 7+7 Odpowiedz Link Zgłoś