Dodaj do ulubionych

Okolice Bodrum

20.01.07, 08:34
W tym roku chcemy wybrać się do Turcji, i myślimy o miejscowości Yalikavak
niedaleko Bodrum. Czy ktoś może mi coś powiedzieć o tym regionie Turcji.
Jakie są tam plaże i okolice? I czy warto?
Za wszystkie rady z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • f.renata Re: Okolice Bodrum 22.01.07, 13:58
      czy nikt naprawdę nie zna tego miejsca w Turcji?
      • yooreck Re: Okolice Bodrum 22.01.07, 20:11
        Yalikavak oddalony od Bodrum o jakies 15km. Miejscowosc mala, bardzo
        sympatyczna. Kilka barów, sklepow. Jezeli chodzi o plaze to w calym regionie sa
        waskie, zwirowo-piaszczyste. Napisz jaki hotel cie interesuje to opisze w
        szczegolach.pozd
        • plawski Re: Okolice Bodrum 23.01.07, 13:26
          yooreck napisał:

> Yalikavak oddalony od Bodrum o jakies 15km. Miejscowosc mala, bardzo
          > sympatyczna. Kilka barów, sklepow. Jezeli chodzi o plaze to w calym regionie sa
          > waskie, zwirowo-piaszczyste. Napisz jaki hotel cie interesuje to opisze w
          > szczegolach.pozd

Witam. Ja też szukam info na temat Yalikavak. Interesuje mnie Hotel Cactus
          Mirage Family Club. A także hotel, który chyba jest obok -Cactus Fleur Beach.
          Czy masz jakieś doświadczenia z tymi hotelami? Czy zatoki w Yalikavak są czyste?
          Będę wdzięczny za każde info. Pozdrawiam.
        • f.renata Re: Okolice Bodrum 23.01.07, 20:05
          yooreck napisał:

(..) Napisz jaki hotel cie interesuje to opisze w
          > szczegolach.pozd

Witam, szczególnie interesuje mnie hotel, który w swojej ofercie ma TUI. Jest to
          Cactus Mirage Family Club. Jeśli znasz ten hotel lub jakieś sąsiednie to będę
          bardzo wdzięczna za informacje.
          Pozdrawiam,
          Renata.
        • Gość: Baśka Re: Okolice Bodrum IP: *.mikolow.net 22.06.07, 12:50
          Interesuje mnie hotel Cactus Mirage, w miejscowości Yalikavak? Wystepuje w
          ofercie TUi i Wezyr. Proszę o opinię!!!
    • Gość: Grazka Re: Okolice Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 19:12
      Hej, bylam tam w ubieglym roku we wrześniu, Hotel Club Flipper.....doskonale
      miejsce do wypoczynku, spokój, ciszA.... plaże piaszczysto-
      zwirowe...roślinnnośc jest sliczna, i nie znajdziesz takiej poza miastem!!!!!do
      miasteczka trzeba wziaść dolmusz...ok, 1,5 lira tureckiego, lub na nogach ok 30
      min...w centrum miasteczka, mini dowrzecz skąd mozna jechac do Bodrum i nie
      tylko.....OK 20 MIN DROOGI
      Polecam oferty biuta turystycznego TTA TURGUTREIS TRAVEL AGENCY(sąsiadujacego
      kolo sklepu z plytami CD),ceny bardzo dogone,tansze od polskich
      ofert!!!!!!!!!!!!nie ma rzadnych przekrentów, mozna zaufać...kontakt EROL iLHAN-
      WSPANIALY CZLOWIEK.....polecam wycieczke Palmukalle-Efez na 2 dni, inaczej sie
      nie oplaca.. za daleko.....na dwa razy

jezeli chcesz jakies inne info, moje GG 657-49-83

Grażka
      • plawski I nic? 01.02.07, 13:26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka