aronja 29.01.07, 21:58 Czy ktoś ma jakiekolwiek informacje o hotelu Lyra Resort w Turcji bardzo mi zależy jaka plaża,wyzywienie itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta LYRA RESORT Side Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 11:48 Witaj. Ja tez poszukuję wiadomości na temat tego hotelu. W necie sa 3 opinie. Ludzie piszą, że hotel dla wymagających, że świetna plaża, jedzenie super ale pełno Ruskich. Już 2 razy byłam w Egipcie i trafiałam na takie hotele i szczerze mówiąc mam dość naszych sąsiadów, którzy rzucają się łapczywie na jedzenie:)))i uważają, że są pępkiem świata i , że wszystko im się nalezy:)) My z mężem lecimy do Turcji 20.06.2007 na 14 dni, wylot z Wrocławia z bp ITAKA, chcemy zwiedzić Kapadocję, Pamukale i trochę poleniuchować. Może orientujesz się jak jest pogoda na przełomie czerwca i lipca? A Ty kiedy lecisz? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta LYRA RESORT Side Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:08 Puk puk, nikt nie leci w czerwcu do Turcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość LYRA RESORT Side Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 07:52 puk puk, wie ktoś coś na temat tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta LYRA RESORT Side Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 16:49 puk puk Odpowiedz Link Zgłoś
aronja Re: LYRA RESORT 05.03.07, 21:28 Też słyszałam że jest fajnie ale jakoś mało konkretów.Nikt nie pisze jakie pokoje,jedzenie itp.My jedziemy dopiero w sierpniu.W czerwcu powinno być jakieś 25-28 stopni,w nocy z 18 a woda 23-24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: LYRA RESORT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 14:19 My w końcu zdecydowaliśmy się na 7+7. Pierwszy tydzień mamy objazdówkę po Turcji: Pammukale, Bursa, Istambuł, Ankara, Kapadocja, a drugi tydzień leniuchujemy w Lyra Resort. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aronja Re: LYRA RESORT 12.07.07, 21:57 Ludzie zlitujcie sie,czy naprawdę po powrocie z wakacji już nikt nie zagląda na forum?Czy ja sie nigdy nic nie dowiem o tym hotelu??? Odpowiedz Link Zgłoś