ania123457 21.02.07, 10:17 Witam ponownie, mam pytanko. Jak uważacie który budynek wybrać na pobyt? Tak żeby nie za głośno i wygodnie...? Czy we wszystkich pokojach jest lodówka? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EWA Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.bph.pl 21.02.07, 12:41 a kiedy jedziesz. Ja jade w maju od 16 z Poznania. ale słyszałam ze to tak nie można sobie z góry wybrać budynku. Owszem tez dałam prośbę ze z balkonem z widokiem na morze itp. ale w Scanie powiedzieli mi ze to w jakim budynku dostaniemy pokoj okaze się na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
ania123457 Re: Incekum Beach - który budynek? 21.02.07, 13:05 cześć, ja lecę dopiero 12.09 i też wiem że nie można sobie wybrać budynku. Też załączyłam do rezerwacji prośbę , ale wiem już że niewiele one dają ( mam wrażenie że chyba jest odwrotny efekt...) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.bph.pl 21.02.07, 13:14 słyszałam tylko że nie ma co się przejmować bo w glównym budynku w któym jest restauracja nie ma pokoi a hałasów z dyskoteki i tak nie słychać w pozostałych budynkach. Pokoje podobno sa b.ładne choc ja wzięłam jakis pokój w promocyjnej cenie - tańszy i na 100% nie wiem czego mam się spodziewac.Podobno jest na pewno balkon łazienka i klimatyzacja więc nie wiem czy się rózni czymś od pozostałych czy to była promocyjna cena(ograniczona ilość pokoi. Podobno gorzej jest ze standartem i czystością wody w basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania123457 Re: Incekum Beach - który budynek? 21.02.07, 13:48 no właśnie pokój to pokój byle się w nim przespać. Ilość atrakcji chyba skłania do pobytun poza nim (szczególnie że będziemy tam tylko tydzień). A woda w basenie mnie trochę przeraża, szczególnie że dotyczy to pobytu wrześniowego . Mam nadzieję, że w tym roku tego nie będzie i woda będzie czysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:35 Ludzie,co wy wypisujecie!!!!!!!!!! Jakie problemy z czystością wody,W życiu nie widziałam żeby kttoś pare godzin czyścil basen,aż żal tego Turka bo basen wielki.Poczytajcie istniejące wątki.A sprzątaczkom nie chcialo się sprzątać pod lózkiem ale jak komuś to bardzo przeszkadza może zgłosić to w recepcji.Mnie choć to denerwowalo nie robilam afery bo wszystkie ręczniki,pościel i łazienka oraz pokój byly sprzątnięte.! sprzątaczka nawet ukladała nam ciuchy w kosteczkę,aż było mi głupio.2 się nie wysilała,tyle co musiała i nie zostawialiśmy jej żadnej kasy.Nie szukajcie sobie problemów,dostosujcie się do tego co pisali ludzie co tam byli i cieszcie się że jedziecie do fajnego hotelu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.flashnet.pl 21.02.07, 17:45 dwa budynki znajdujące sie najbliżej basenu i restauracji mają piękny widok na centrum hotelu - ale cicho nie będzie ze względu na tłok na basenie i muzyke, która grana jest praktycznie cały dzień (10-17) - jak trwają animacje i konkursy. Jednakże te budyni głownie przydzielają Turkom i Niemcom, a jak sa wolne pokoje to wtedy takze Polakom - kwestia szczęścia. Nie bierzcie pokoi blisko recepcji bo wtedy na basen, plaze i do restauracji będzie najdalej :-) Ogólnie cały hotel bardzo przyjemny i ma zabdany teren także cobyśmy dostali to powinno byc dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.bph.pl 22.02.07, 11:36 Może i warto się nie przejmować ale to własnie na forum wyczytałam że dziecii nawet dorosli złapali jakies bakterie i mieli zapalenie ucha, a sama jade z prawie 2 letnim dzieckiem i chciałabym uniknąc tego typu poroblemów by latac z malcem po lekarzach lub go róznymi lekami faszerowac, bo co to wtedy za urlop i wypoczynek.... Ja jestem optymistycznie do tego hotelu nastawiona wiec mam nadzieje ze bedzie o.k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:25 i tak wlaśnie trzeba,Bakteria byla we wrześniu i nie sądzę by to wystąpilo i w tym roku,Ale pomimo tego że moje 2 córki i mąż mieli zapalenie ucha,wszyscy dobrze się bawili.Oczywiście trzeba zabrać leki z Polski,ale to już bylo napisane w tasiemcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.chello.pl 24.02.07, 13:37 Witam!!! Ja niewidziałam tam brudnej wody , było świetnie ....... Mój 7 letni syn obojętnie gdzie by nie pojechał , gdzie znajdują się atrakcje wodne zawsze ma zapalenie ucha......--w tunezji , egipcie itd,,, wynika to z tego że cały dzień siedzi w wodzie bo tam jest najprzyjemniej w takie gorąco:) i się wścieka , czyli wychodząc z wody w przyspieszonym tępie znajduje się na zjeżdzalni( a tam jest wysoko i powiewa) z zalanymi uszami ,,,, poczym idzie na huśtawke i buja się:))), przez cały dzień ma mokrą głowe , nie idzie go opanować :))) dlatego zawsze mam przy sobie krople do uszu i na noc mu wpuszczam po trzy kropelki )) i jest spoko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:18 witam również lecę 12.09 - z moimi dzieciaczkami. ponieważ córcia będzie miała 18 m-cy poprosiłam o pokój w cichym zakatku hotelu i na 1 piętrze. zobaczymy co odpowiedzą. pozdrawiam asia z piły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.localnetwork.pl 24.02.07, 09:39 Witajcie, ja też będe z rdzinką 2+1, oraz znajomi 2+1 w incekum od 13.06, też troche się boje tej bakteri w basenie, ale myślę że po zeszłorocznych problemech z wodą w basenie w tym roku będą bardzo uważać żeby się to nie powtórzyło. Mam nadzieję że będziemy się super bawić, i że dostaniemy dobre pokoje przede wszystkim ciche! Mam pytanko czy oprócz terenu hotelu po którym można spacerować jest w pobliżu gdzie pójść na spacer z dziećmi?, czy w pobliżu można zwiedzić coś fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.limes.com.pl 27.02.07, 22:15 oproszę. moja żona też zarezerwowała ten termin 2+1, jak wtedy z temperaturami tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.07, 23:58 My tez ( 2+1) lecimy do Incekum Beach od 13 czerwca. Do zobaczenia :-)))))))))) A może ktoś z Warszawy - w "pojedynkę"- tak jak my - czyli 2+1 - czteroletnia dzidzia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anitarem Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 13:46 pytanko do ANI, bo my tez jedziemy 12.9 z scan holiday z \poznania, czy jedziecie z dziecmi bo my mamy 6letnia corke? i na jak dlugo jedziecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ania123457 do anityrem 27.03.07, 19:11 W końcu jest ktoś, kto leci 12,09. My będziemy z naszymi dziewczynami 6-latka i roczną. Lecimy z W-wy, niestety tylko na 7 dni. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anitarem Re: do anityrem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 09:06 my lecimy na 2tygodnie ,wylot z Poznania. To mysle ze sie spotkamy, a czy masz na imie tak jak podajesz ANIA, bedzie moze mi łatwiej was odnaleść. Ja jestem Anita tak jak podaje. Chociaz macie wylot z Warszawy to moze bedzie łączony ,tego niewiem.Lub sptokamy sie w autobusie.Fajnie by było, nie bedzie tak smutno przynajmniej,a moja córunia tez bedzie miała koleżankę chociaż na tydzień.:))) podaje mojego maila kcb2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś