Dodaj do ulubionych

Incekum Beach - który budynek?

21.02.07, 10:17
Witam ponownie, mam pytanko. Jak uważacie który budynek wybrać na pobyt? Tak
żeby nie za głośno i wygodnie...? Czy we wszystkich pokojach jest lodówka?
Pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: EWA Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.bph.pl 21.02.07, 12:41
      a kiedy jedziesz. Ja jade w maju od 16 z Poznania.
      ale słyszałam ze to tak nie można sobie z góry wybrać budynku.
      Owszem tez dałam prośbę ze z balkonem z widokiem na morze itp. ale w Scanie
      powiedzieli mi ze to w jakim budynku dostaniemy pokoj okaze się na miejscu
      • ania123457 Re: Incekum Beach - który budynek? 21.02.07, 13:05
        cześć, ja lecę dopiero 12.09 i też wiem że nie można sobie wybrać budynku. Też
        załączyłam do rezerwacji prośbę , ale wiem już że niewiele one dają ( mam
        wrażenie że chyba jest odwrotny efekt...) Pozdrowionka
        • Gość: EWA Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.bph.pl 21.02.07, 13:14
          słyszałam tylko że nie ma co się przejmować bo w glównym budynku w któym jest
          restauracja nie ma pokoi a hałasów z dyskoteki i tak nie słychać w pozostałych
          budynkach.
          Pokoje podobno sa b.ładne choc ja wzięłam jakis pokój w promocyjnej cenie -
          tańszy i na 100% nie wiem czego mam się spodziewac.Podobno jest na pewno balkon
          łazienka i klimatyzacja więc nie wiem czy się rózni czymś od pozostałych czy
          to była promocyjna cena(ograniczona ilość pokoi.
          Podobno gorzej jest ze standartem i czystością wody w basenie.
          • ania123457 Re: Incekum Beach - który budynek? 21.02.07, 13:48
            no właśnie pokój to pokój byle się w nim przespać. Ilość atrakcji chyba skłania
            do pobytun poza nim (szczególnie że będziemy tam tylko tydzień). A woda w
            basenie mnie trochę przeraża, szczególnie że dotyczy to pobytu wrześniowego .
            Mam nadzieję, że w tym roku tego nie będzie i woda będzie czysta
            • Gość: iwona Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:35
              Ludzie,co wy wypisujecie!!!!!!!!!!
              Jakie problemy z czystością wody,W życiu nie widziałam żeby kttoś pare godzin
              czyścil basen,aż żal tego Turka bo basen wielki.Poczytajcie istniejące wątki.A
              sprzątaczkom nie chcialo się sprzątać pod lózkiem ale jak komuś to bardzo
              przeszkadza może zgłosić to w recepcji.Mnie choć to denerwowalo nie robilam
              afery bo wszystkie ręczniki,pościel i łazienka oraz pokój byly sprzątnięte.!
              sprzątaczka nawet ukladała nam ciuchy w kosteczkę,aż było mi głupio.2 się nie
              wysilała,tyle co musiała i nie zostawialiśmy jej żadnej kasy.Nie szukajcie
              sobie problemów,dostosujcie się do tego co pisali ludzie co tam byli i cieszcie
              się że jedziecie do fajnego hotelu.Pozdrawiam
              • Gość: Iza Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.flashnet.pl 21.02.07, 17:45
                dwa budynki znajdujące sie najbliżej basenu i restauracji mają piękny widok na
                centrum hotelu - ale cicho nie będzie ze względu na tłok na basenie i muzyke,
                która grana jest praktycznie cały dzień (10-17) - jak trwają animacje i
                konkursy. Jednakże te budyni głownie przydzielają Turkom i Niemcom, a jak sa
                wolne pokoje to wtedy takze Polakom - kwestia szczęścia. Nie bierzcie pokoi
                blisko recepcji bo wtedy na basen, plaze i do restauracji będzie najdalej :-)
                Ogólnie cały hotel bardzo przyjemny i ma zabdany teren także cobyśmy dostali to
                powinno byc dobrze.
              • Gość: EWA Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.bph.pl 22.02.07, 11:36
                Może i warto się nie przejmować ale to własnie na forum wyczytałam że dziecii
                nawet dorosli złapali jakies bakterie i mieli zapalenie ucha, a sama jade z
                prawie 2 letnim dzieckiem i chciałabym uniknąc tego typu poroblemów by latac z
                malcem po lekarzach lub go róznymi lekami faszerowac, bo co to wtedy za urlop i
                wypoczynek....
                Ja jestem optymistycznie do tego hotelu nastawiona wiec mam nadzieje ze bedzie
                o.k
                • Gość: iwona Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:25
                  i tak wlaśnie trzeba,Bakteria byla we wrześniu i nie sądzę by to wystąpilo i w
                  tym roku,Ale pomimo tego że moje 2 córki i mąż mieli zapalenie ucha,wszyscy
                  dobrze się bawili.Oczywiście trzeba zabrać leki z Polski,ale to już bylo
                  napisane w tasiemcu.
                  • Gość: ela Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.chello.pl 24.02.07, 13:37
                    Witam!!! Ja niewidziałam tam brudnej wody , było świetnie .......

Mój 7 letni syn obojętnie gdzie by nie pojechał , gdzie znajdują się atrakcje
                    wodne zawsze ma zapalenie ucha......--w tunezji , egipcie itd,,,

wynika to z tego że cały dzień siedzi w wodzie bo tam jest najprzyjemniej w
                    takie gorąco:) i się wścieka , czyli wychodząc z wody w przyspieszonym tępie
                    znajduje się na zjeżdzalni( a tam jest wysoko i powiewa) z zalanymi uszami ,,,,
                    poczym idzie na huśtawke i buja się:))), przez cały dzień ma mokrą głowe , nie
                    idzie go opanować :)))

dlatego zawsze mam przy sobie krople do uszu i na noc mu wpuszczam po trzy
                    kropelki )) i jest spoko...

• Gość: asia Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:18
          witam
          również lecę 12.09 - z moimi dzieciaczkami. ponieważ córcia będzie miała 18 m-cy
          poprosiłam o pokój w cichym zakatku hotelu i na 1 piętrze. zobaczymy co odpowiedzą.
          pozdrawiam
          asia z piły
    • Gość: kasia Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.localnetwork.pl 24.02.07, 09:39
      Witajcie, ja też będe z rdzinką 2+1, oraz znajomi 2+1 w incekum od 13.06, też
      troche się boje tej bakteri w basenie, ale myślę że po zeszłorocznych
      problemech z wodą w basenie w tym roku będą bardzo uważać żeby się to nie
      powtórzyło. Mam nadzieję że będziemy się super bawić, i że dostaniemy dobre
      pokoje przede wszystkim ciche! Mam pytanko czy oprócz terenu hotelu po którym
      można spacerować jest w pobliżu gdzie pójść na spacer z dziećmi?, czy w pobliżu
      można zwiedzić coś fajnego?
      • Gość: jaro Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.limes.com.pl 27.02.07, 22:15
        oproszę. moja żona też zarezerwowała ten termin 2+1, jak wtedy z temperaturami
        tam?
        • Gość: mysia Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.07, 23:58
          My tez ( 2+1) lecimy do Incekum Beach od 13 czerwca. Do zobaczenia :-))))))))))

A może ktoś z Warszawy - w "pojedynkę"- tak jak my - czyli 2+1 - czteroletnia
          dzidzia?
    • Gość: anitarem Re: Incekum Beach - który budynek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 13:46
      pytanko do ANI, bo my tez jedziemy 12.9 z scan holiday z \poznania, czy
      jedziecie z dziecmi bo my mamy 6letnia corke? i na jak dlugo jedziecie ?
      • ania123457 do anityrem 27.03.07, 19:11
        W końcu jest ktoś, kto leci 12,09. My będziemy z naszymi dziewczynami 6-latka i
        roczną. Lecimy z W-wy, niestety tylko na 7 dni. Pozdrowionka
        • Gość: anitarem Re: do anityrem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 09:06
          my lecimy na 2tygodnie ,wylot z Poznania. To mysle ze sie spotkamy, a czy masz
          na imie tak jak podajesz ANIA, bedzie moze mi łatwiej was odnaleść. Ja jestem
          Anita tak jak podaje. Chociaz macie wylot z Warszawy to moze bedzie
          łączony ,tego niewiem.Lub sptokamy sie w autobusie.Fajnie by było, nie bedzie
          tak smutno przynajmniej,a moja córunia tez bedzie miała koleżankę chociaż na
          tydzień.:))) podaje mojego maila kcb2@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka