Gość: ania IP: *.lublin.mm.pl 11.03.07, 18:17 czy ktos wie, czy jakies biuro ma oferte do turcji za okolo 1400zł/os we wrześniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nata Re: najtańsza turcja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.07, 21:17 itaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasolka Re: najtańsza turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 22:26 Jettouristic we wrzesniu mial turcje 1 tydz, all incl. za 950zl (skorzystalam):) Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: najtańsza turcja 13.03.07, 19:56 słyszałm o jet touristic nie bardzo pochlebne opinie. Korzystałas z tego biura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eko Re: najtańsza turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 21:28 Korzystałam raz i wszystko było o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eko Re: najtańsza turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 09:43 Byłam w Santana Club w Mahmular koło Alanyi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektra212 Re: najtańsza turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 10:55 Ja mam pytanie, właśnie wykupiłam tydzień w Turcji z tym biurem 25.04- 02.05, z mieszanymi uczuciami po tylu negatywnych komentarzach, czy można liczyć na to, że będzie dobrze?? Odpowiedz Link Zgłoś
ana_pe Re: najtańsza turcja 14.03.07, 13:50 Polecam opinie osob, na portalu wakacje.pl. Np. Triada generalnie nie cieszy sie dobra opinia, choc sa zwolennicy. Biuro jest w Izbie Turystyki i nawet chyba sa laureatami jakiejs nagrody. Faktycznie ceny maja bardzo przystepne i super oferty, az dziwne ze takie tanie.. no wlasnie.. Ja lece do Turcji na wybrzeze Likijskie z Itaka pod koniec sierpnia za 2 tys. na 2 tygodnie. Znam dziewczyne, która byla rezydentka w jednym z hoteli tam i chwali to biuro, ktore równiez ma korzystne oferty cenowe. Co do hotelu to jak pisalam wczesniej na stronie wakacje.pl - hotele mozna sprawdzic co i jak, pisza tam osoby, ktore byly juz w danym hoteliku. Mysle ze to kwestia fuksa (w negatywnym znaczeniu tego słowa) bo nawet najbardziej renomowanym biurom zdarzaja sie wpadki, albo ktos sie otruł jedzonkiem albo brak klimy w autokarze czy w pokoju. Takze ryzyk fizyk ;) Niemniej jednak udanych wakacji nam zycze i pozdrawiam ciepło. ana Odpowiedz Link Zgłoś
yalnizim Re: najtańsza turcja 14.03.07, 22:00 Zgadzam się z Tobą - tak właśnie jest dokładnie. A co do Jet touritic - byłam z nimi 2 tyg. w Turcji i nie mam im nic do zarzucenie - wszystko było o key z ich strony i to jak nahbardziej -transery,wycieczki,dyżury rezydentów kontakt z nimi ich przewodnicy ( Turek mówiący super po polsku) - to Polacy nie potrafią się zachować - pycha,buta,wywyższanie się ,grymaszenie na wszystko to my aż przykro patrzeć! Trochę skromności ,wyrozumiałości,dostrzeżenia tego co mają na najwyższym poziomie - uprzejmość i uśmiech dla turystów a nie jeżdżenie palcem po szafkach czy kurz wytarty. pozdrawiam gorąco wszystkich miłośników Turcji - ja jadę 4 raz do tego pięknego kraju i już się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasolka Re: najtańsza turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:48 No ja tez bylam w zeszlym sezonie z Jetem i nie mam nic do zarzucenia! Wszystko bylo w najlepszym porzadku. I to prawda, ze polacy przysadzaja... Nieraz slyszalam takie teksty, ze naprawde wstydzilam sie odezwac w swoim ojczystym jezyku! W tym roku tez jade z Jetem. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy zaufali Jetowi! Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
ela123456 Re: najtańsza turcja 20.03.07, 14:53 witam wystrzegajcie sie yeta mam bardzo złe doswiadczenie z tym biurem na 7 dni pobytu 2 dni nerwówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: najtańsza turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 10:43 to prawda, że TRIADA nie cieszy się dobrą opinią i w pełni na taką opinię zasługuje. Jak ktoś chce mieć zmarnowane wczasy i pieniądze to polecam właśnie to biuro. Byłam z nimi w Hiszpanii i więcej z ich usług nie skorzystam. Od czasu tych wakacji bardzo wnikliwie sprawdzam oferty biur. (nie oczekuję od hotelu np. codziennej zmiany pościeli czy rarytasów na posiłkach, ale schludnych warunków i zgodnych z ofertą katalogową)Ze swoich doświadczeń polecam Orbis i Scan Holliday - bezstresowo i zgodnie z ofertą. W tym roku jadę do Bodrum ze Scanem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: najtańsza turcja IP: *.c31.msk.pl 18.03.07, 18:18 A ja byłam 2x z Triadą w Alanii i Fethyie.I nie mogę narzekać.Zwłaszcza hotel Harman w Fethyie jest super i wycieczki tez brałam z Triady choć są droższe,ale oszczędziłam na pobycie.Triada dała mi duzą zniżkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: najtańsza turcja IP: *.szczecin.mm.pl 19.03.07, 08:35 A jak Axel? Mają tanie oferty, ale czy niska cena =jakość? Kiedyś było o nich w Uwadze w tvn- co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: najtańsza turcja 22.03.07, 17:38 Ja też korzystałam i byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: najtańsza turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:27 GTI ma bardzo dobra oferte i jest tansze od Jet'a :) Obydwa biura sa tureckie wiec wiedza co i jak. Bierz jednak pod uwage to ze w tych krajach jest zanizona kat. hotelu, pozatym za 1000 zl samolotem z pelnym wyz. ... wiadomo ze luksusow nie bedzie. Dlatego dziwie sie osobom ktore placa 1000 zl za wycieczke samolotowa do turcji i wyobrazaja sobie ze beda mieli satynowa posciel etc... Ludzie sama ropa wiecej kosztuje!!! w turcji min 4 * badz mocne 3 * i tylko gti badz jet. Odpowiedz Link Zgłoś