Gość: Ania IP: *.com 15.05.07, 14:46 Witam, czy może ktoś podzielić się swoimi opiniami z pobytu z tego holetelu? Wybieram się tam w sierpniu i chciałabym poznać Wasze zdanie. Dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania 2 Re: hotel first class okolica Alanya IP: *.com 18.05.07, 09:13 Witam ponownie - czy nikt z Państwa nie był? Taki duży hotel... Prosze o opinie :) pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniutek Re: hotel first class okolica Alanya IP: *.centertel.pl 17.08.07, 23:00 Ja również czekam na opinie, pls!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonas Re: hotel first class okolica Alanya IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.07, 17:02 Cóż nigdy nie słyszałam o takim hotelu ani w biurach ani na żadnym forum. Wróciłam z Alanyi i przesledziłam setki ofert ale takiego hotelu nie znalazłam. Może to jest coś w rodzaju oferty traf czy fortuna. Jesteś pewna , jakie biuro niby ma w ofercie hotel o takiej nazwie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniutek bez jaj Iwwonasku.. IP: *.centertel.pl 19.08.07, 22:20 a to to niby co jest: www.wakacje.pl/hotele/turcja/hotel-first-class-8043.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: hotel first class okolica Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 09:17 www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=2056;name=First%20Class Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eros byłem tam! IP: 87.204.7.* 12.09.07, 16:28 Cóż, nie jest źle. Nie jest to rozłożysty resort, ale można się przyzwyczaić. Jedzonko 4, pokój 4, all 4, obsługa 4, codziennie disco! Ruskich bardzo dużo, ale skoro ich co roku wypoczywa w Turcji ok. 2 mln. to muszą gdzieś spać. Odpowiedz Link Zgłoś