ludwicd 23.05.07, 13:58 Wyjeżdzam w czerwcu do Incekum , czy ktoś tam był,niech napisze jak tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryba 75 Re: Incekum IP: *.knc.pl 23.05.07, 14:54 do jakiego hotelu jedziesz ? byłam na majówce w alarze star w miejscowości nie ma nic oprócz dwupasmowej drogi, hoteli i paru sklepów,plaża piaszczysta,zejście łagodne,trochę skałek, zależy w którym rejonie będziesz, generalnie hotele zapeniają tyle atrakcji,że nie trzeba się ruszać z miejsca, chyba że gdzieś dalej Odpowiedz Link Zgłoś
ludwicd Re: Incekum 24.05.07, 10:20 Jadę do hotelu Sun Maritim w Avsallar/Incekum. Jeśli widziałaś lub wiesz coś o tym hotelu to proszę napisz mi, ponieważ nie mogę nic znaleźc o nim w internecie jak i na forum. Czy jest to jakaś dziura totalna czy chociaż trochę rozrywkowa mieścina. Wprawdzie jadę z mężem i dzieckiem ale nie chciałabym wynudzić się i nie móc wyjść gdzieś do jakiejś knajpy. Czekam z niecierpliwością na informacje.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaod Re: Incekum 24.05.07, 10:31 Witam :) Bylam w Avsallar w zeszlym roku, w hotelu Alaiye Resort. Plaze sa faktycznie piaszczyste, duzo atrakcji na plazy typu przejazdzka skuterami wodnymi, bananami itp. Natomiast jezeli chodzi o miejscowosc Avsallar to niestety nie ma za bardzo co tam robic - jest oczywiscie centrum ze sklepami, meczet, knajpki. W kazda srode jest bazar miejscowy (jezeli nic sie nie zmienilo)- warto tam sie wybrac na zakupy - odziez, owoce, warzywa itp (placic mozna tez euro i dolarami). Mozna przejechac sie do Alani dolmuszem, to ok. 20 km, tam juz jest wiecej atrakcji :) Zycze milego pobytu i pozdrawiam :) Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ludwicd Re: Incekum 24.05.07, 11:07 Dzieki za odpowiedz,ale jak możesz to napisz ile kosztuje przejazd za jedną osobę do Alanyji tym dolmuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Incekum IP: *.chello.pl 24.05.07, 11:56 Przejazd kosztuje 2euro lub 3dolary.Ja bylam w Incekum,a miejscowosc Avsallar, nie wiem czy dobrze ja napisalam:) jest obok i faktycznie,plaze super,atrakcji malo.Sporty na plazy itp sa.Troche sklepow,ale knajp niewiele.My podczas 2tyg pobytu 3razy jezdzilismy do Alanyi i bylo ok.Zdecydowanie bardziej wole mniejsza miejscowosc niz byc w hotelu w centrum Alanyi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Incekum IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.06.07, 19:49 Pani Magdo bardzo prosimy o informacje na temat hotelu Alaiye Resort. Jedziemy tam na początku lipca. Nie wiemy czego możemy się spodziewać, na forum niemieckim hotel ten ma bardzo dobre opinie, natomiast u nas nie ma żadnych informacji na jego temat. Interesuje nas: czy są parasole i leżaki bezpłatne, czy dają ręczniki plażowe, jak wygląda all, jakie pokoje i jedzenie. Prosimy o szybką odpowiedź nasz meil to : sakso1@wp.pl lub gg1561051 Odpowiedz Link Zgłoś