Gość: zuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcena Re: czy ktoś wrócił juz z Clubu SIDERA ? jak było IP: *.piaseczno.robbo.pl 28.05.07, 22:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=62683361pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: czy ktoś wrócił juz z Clubu SIDERA ? jak było IP: 212.2.99.* 29.05.07, 16:02 Ja wróciłem :-) Zajrzyj na www.travelzone.pl - tam znajdziesz moją opinię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcena Re: czy ktoś wrócił juz z Clubu SIDERA ? jak było IP: *.piaseczno.robbo.pl 29.05.07, 19:41 Powiedz mi co to za basen z tym mostkiem? To jakis dodatkowy w Sidera Club? Jak to twoje zdjecie oczywiscie :) Pozdr. marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: czy ktoś wrócił juz z Clubu SIDERA ? jak było IP: 212.2.99.* 30.05.07, 09:29 Tak, to moje zdjęcie, które zostało zrobione z balkonu - basen z mostkiem należy do sąsiedniego hotelu Holiday Garden Resort :) Sidera ma jeden duży basen z fontanną, brodzik dla dzieci i basenik ze zjeżdżalniami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka30 Re: czy ktoś wrócił juz z Clubu SIDERA ? jak było IP: *.icpnet.pl 29.05.07, 18:23 ja wylatuje 13 czerwca jak wroce napisze kilka slow.A moze wybiera sie ktos jeszcze w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: czy ktoś wrócił juz z Clubu SIDERA ? jak było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 11:39 lecimy z dziecmi 4 lipca.duzo nas bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga811 Re: czy ktoś wrócił juz z Clubu SIDERA ? jak było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 12:52 ja też lecę 13 czerwca z W-wy na dwa tygodnie :) To już niedługo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka30 do olgi IP: *.icpnet.pl 30.05.07, 15:41 to milo ze ktos wybiera sie tez w tym terminie. Z kim lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
olga811 Re: do olgi 31.05.07, 09:38 tylko z mężem :) Ale słyszałam, że tam mało Polaków, więc miło będzie Was tam widzieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka30 Re: do olgi IP: *.icpnet.pl 31.05.07, 09:42 to juz niedlugo ,pomalu zaczynam wyciagac walizki, mam nadzieje ze urlop sie uda a hotel nie rozczaruje nas. My mamy ja30 a maz35 lat.Pozdrawiamy i do milego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga811 Re: do olgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 13:43 a planujecie jakieś wycieczki? Bo my chcemy zaliczyć Kapodocję i Pamukale. Chcieliśmy jeszcze Efez, ale za duża męczarnia, może uda się z jakiejś greckiej wyspy w przyszłości wyskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: do olgi IP: 212.2.101.* 31.05.07, 16:48 Polaków jest tam wręcz sporo, bo Siderę ma w ofercie nie tylko Itaka ale i Pegas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka30 Re: do olgi IP: *.icpnet.pl 31.05.07, 17:11 lecimy z 5 latkiem wiec dluzszych wycieczek nie planujemy, ale chcemy zaliczyc Kapadocje ,raffting,jeep safari,manavgat.Wszystko okarze sie na miejscu jak maly bedzie znosil pobyt, ja chcialabym pojechac na lot paralotnia. pozdrawiam Monika. My lecimy z Poznania a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka30 Re: do marka IP: *.icpnet.pl 31.05.07, 17:19 czytalam Twoj opis , z tego co piszesz bedzie fajnie, jesli mozesz napisz jak jest z lodami dla dzieci, czy sa w ofercie all, czy na miejscu kupie dla dziecka jakies zabawki do plywania np. rekawki ,pilki itp. I najwazniejsze czy okolica to naprawde jest straszna dziura? Jak daleko jest do najblizszego miasta i czy mozna dolmuszem dojechac do Alanyi i Side? Bede wdzieczna za odpowiedzi, wylot juz niebawem(13 czerwca) wiec troche sie denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: do marka IP: 212.2.100.* 31.05.07, 18:55 Lodów w all incl. nie ma wogóle, ale można je kupić w barze przy basenie - ceny od ok. 1 Euro wzwyż ( są to odpowiedniki naszej Algidy, ale nie pamiętam dokładnie nazwy firmy ). Akcesoria do pływania kupisz w sklepiku hotelowym - zupełnie przystępne ceny i można nawet co nieco utargować :) Po drugiej stronie szosy jest coś w rodzaju małego bazarku - spożywczy, jubiler, torby/skóry, wypożyczalnia samochodów i sklep z ciuchami. Okolica jest naprawdę nieciekawa, nie ma tam nic poza hotelami i 4-pasmową szosą przelotową. Dolmuszami spokojnie dojedziecie i do Side i do Alanyi, koszt. ok. 2 Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka30 Re: do marka IP: *.icpnet.pl 31.05.07, 20:31 dzieki za odpowiedz ,bo nigdzie takich informacji nie bylo teraz wiem mniej wiecej na co liczyc.Nastawilismy sie na leniuchowanie,.wiec to ubocze tak namnie przeszkadza ,a do miasta mozna podjechac. Jeszcze jedno pytanko o pokoje ,czy wszystkie maja widok na morze i czy sa moze ktores lepsze lub gorsze i czy taki pokoj trzeba sobie zalatwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga811 Re: do marka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:24 Ja mam jeszcze pytanie, czy można na terenie hotelu kupić obuwie do wody i jakie są ceny? Mężowi bardzo zależy. Monika, my lecimy z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka30 Re: czy ktoś wrócił juz z Clubu SIDERA ? jak było IP: *.icpnet.pl 01.06.07, 18:28 moze ktos jeszcze wrocil i ma jakies porady, my odliczamy dni do wylotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka30 Re: czy ktoś wrócił juz z Clubu SIDERA ? jak było IP: *.icpnet.pl 01.06.07, 18:28 moze ktos jeszcze wrocil i ma jakies porady, my odliczamy dni do wylotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka30 Re: czy ktoś wrócił juz z Clubu SIDERA ? jak było IP: *.icpnet.pl 02.06.07, 18:24 ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka30 Re: czy ktoś wrócił juz z Clubu SIDERA ? jak było IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 18:57 to juz niebawem, moze ktos dolaczy do nas na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga811 Re: czy ktoś wrócił juz z Clubu SIDERA ? jak było IP: *.cable.wsm.wielun.pl 08.06.07, 10:20 hej mikka, nie wiesz czy w siderze ręczniki plażowe wydawają i czy są płatne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: czy ktoś wrócił juz z Clubu SIDERA ? jak było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 12:13 za kaucją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikka30 Re: czy ktoś wrócił juz z Clubu SIDERA ? jak było IP: *.icpnet.pl 08.06.07, 18:14 ja nie wiem, ale widze ze emma chyba tam byla,wiec moze ma jeszcze jakies informacje przydatne,ktorymi moze sie z nami podzielic, bede wdzieczna. Ja juz pomalu zaczynam odliczanie,jeszcze pare dni i zasluzony odpoczynek. do milego na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: czy ktoś wrócił juz z Clubu SIDERA ? jak było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 14:22 nie byłam,ale byli znajomi z Niemiec (w 2006),wrócili zadowoleni.lecę 4 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś