iit2 29.05.07, 19:29 Proszę pomóżcie, czy ktoś ostatnio wrócił z tego hotelu??? Napiszcie coś o nim proszę !!!! Nie ma nigdzie o tym hotelu informacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamia68 Re: Golden Beach Bodrum POMOCY !!! 30.05.07, 09:59 Zobacz na www.holidaycheck.de - po niemiecku Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: Golden Beach Bodrum POMOCY !!! 30.05.07, 16:11 Dzięki dobre i to, chociaż po niemiecku nie kumam, naprawdę nikt nie był w tym hotelu, ani okolicy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Golden Beach Bodrum POMOCY !!! IP: *.aster.pl 23.06.07, 17:20 masz to w katalogu wezyr holidays po zdjęciaoki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominique24 Re: Golden Beach Bodrum POMOCY !!! IP: 80.51.240.* 23.06.07, 18:52 ja bylam i swietnie sie bawilam,polecam,hotel w spokojnej okolicy,bardzo mila obsluga,dobre jedzenie,malo tam polakow,czyli super;)wiecej info pod nr gadu 6190711 Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: Golden Beach Bodrum POMOCY !!! 24.06.07, 18:37 Bardzo ci dziękuję za te informacje, jest ich co prawda niewiele, ale zawsze coś, jeżeli możesz napisz coś na temat plaży, bo ze zdjęć wygląda na bardzo malutką, czy wobec tego będzie problem z zajmowaniem leżaków, a jaki jest basen, czy tam też jest problem z leżakami, pytam , bo wszędzie gdzie byliśmy, trzeba było wstawać wczesnym rankiem i zajmować leżaki. Nie jesteś dostępna na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominique24 Re: Golden Beach Bodrum POMOCY !!! IP: *.intersc.com.pl 25.06.07, 09:33 Plaża rzeczywiście nieciekawa,wąska i mało przytualna,ale z tego co widziałam nie było problemow z leżakami.Basen bardzo fajny,dużo leżaków wokół niego i nie było problemu,zawsze były wolne miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: Golden Beach Bodrum POMOCY !!! 26.06.07, 19:03 dzięki za odpowiedź, napisz proszę co zwiedzaliście, czy byliście w Turgutreis , czy Bodrum, jaki ewentualnie dojazd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Golden Beach Bodrum POMOCY !!! IP: *.metrolink.pl 26.06.07, 19:44 dolmusze z pod hotelu do turgutreis w prawo -1,5 YTL CZAS-10min. , DO BODRUM w lewo-3,6 YTL,czas-45 min. 1 YTL = 2.3 PLN TURGUTREIS I BODRUM-OK Odpowiedz Link Zgłoś