Gość: zuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:31 Wiem że sporo osób się tam wybiarało, również na początku czerwca, prosiłabym o informacje ja wylatuję 27 czerwca ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wa-wa Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 12:41 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:56 nie bardzo rozumiemiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa-wa Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:05 to znaczy podbijam wątek w górę...moze ktos sie odezwie ,lecę tam 4 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:27 to ja również: up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BelYaal Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 193.194.132.* 22.06.07, 13:35 No to nie bede sam, rowniez 4 lipca z Wawy, ranny lot o 7.20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa-wa Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 13:41 7.20? my lecimy o 6.50...???!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BelYaal Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 193.194.132.* 22.06.07, 14:09 Juz nie :) Zmieniona jest godzina, przynajmniej u mnie byla z 6,50 na 7,20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa-wa Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 18:29 aha.to coś nowego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:47 Naprawdę nikt jeszcze z Sidery nie wrócił, czy już nie zagląda tu większość po powrocie z urlopu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa-wa Re: do beel Yaal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 18:37 własnie dzwoniłam do Itaki.nie ma zmiany w godzinach wylotu.przynajmniej u mnie.tzn dostałam info,ze ten samolot lata o 6.50.być może lecisz innym (??)nr lotu XQ 315. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BelYaal Re: do beel Yaal IP: 193.194.132.* 28.06.07, 09:26 Ja mam ta 7.20 FFP 400 WAW, czy jakos tak, za to powrot mi zmienili jeszcze i scieli praktycznie caly dzien, tzn. jest nadal 14 dni pobytu, ale mialem leciec 15 dnia w nocy, a tak przelozone na rano 14 dnia. Plus taki, ze nie bedzie koczowania na walichach do 12 w nocy, czego ja osobiscie nie lubilem, no i dalo mi to pretekst do wyklocenia sie o dodatkowa oplate lotniskowa, twardy byl facet, ale ja twardszy i wywalczylem, ze nie musze doplacac :) Minus, ze jeden dzien mniej niby, zarcie, napoje, plazowanie i basen odebrano mi to :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BelYaal Re: do beel Yaal IP: 193.194.132.* 03.07.07, 11:05 Wlasnie mialem telefon z Itaki o zmianie godziny lotu, sa to juz drobiazgi, bo z 7.20 na 8.05 zostalo to przelozone, ale i tak radze sprawdzic jesli nikt nie dzwonil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:52 hallooooo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 217.153.214.* 23.06.07, 09:48 Ja wróciłam. Pyłam na przełomie kwietnia i maja. Było naprawde fajnie. Co chcesz wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:06 wszystko kk o hotelu, pokojach jedzeniu komarach a najbardziej o atmosferze, obsłudze itp gdzie najbliżej na zakupy jak sie dostać i co warto zobaczyć / oprócz tych tradycyjnych kierunków/ - ciesze sie , ze się odezwałaś, już myślałam że będę pierwsza i ostatnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 217.153.214.* 23.06.07, 10:22 Prawdą jest że niewielu Polaków odwiedza ten hotel. Polacy stanowili tam miejszosc. Moze akurat w tym czasie kiedy ja byłam. Trudno mi powiedziec. Atmosfera jest super. Fantastyczni animotorzy. Jedzenie znakomite i bardzo urozmaicone. Pokoje w hotelach ładne. Wszedzie czysciutko. jedyny minus to chyba plaża - niestety kamienista ale zawiesze pozostaje basen.No moze jescze to, ze nie ma gdzie pospacerować. Byłysmy tylko 7 dni wiec nie wybierałysmy sie na wycieczki typu kapadocja czy pomukale. Na włąsną reke zwiedzałysmy side i alanyę, manavgat( bardzo łątwo dojechac autobusem) Zdecydowanie polecam SIDE. Komarów jakos nie widzaiłam a jesli juz to nie wiecej ich niz w Polsce. Jęli chodzi o zakupy to lepiej w alanyii - taniej i większy wybór.Bradzo miło wspominam pobyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:35 dzięki za informacje ja tez wykluczam wycieczki dalekie za mało czasu i za drogo by wyszło, w przyszłym roku planuję 7+7 z Jet, a co jest w okolicy najbliższej, skoro brak miejsc spacerowych? pobojowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 217.153.214.* 23.06.07, 11:48 wyglada to tak; plaza, hotele, ulica i w sumie w oddali widac góry. Przy ulicy co kiladziesiat metrów sa jakies stoiska ( nieciekawe) Daletgo spacer wyglada tak ze idzie sie wzdłuż drogi i to dosc ruchliwej i mozna co najwyżej poogladac z zewnątrz sąsiednie hotele. Ale to tez jest tak, że tych hoteli jest kilka no i nie ma nawet chodnika. Dlatego też wiekszosc turystow spedza czas w hotelu albo jedzie do Alanyi lub side ale uprzedzam ze to nie jest tak blisko ( side trzeba liczyc jakąs godzinke drogi a do alanyi jakies 40 min) W kazdym badz razie nie przypomina to naszych nadmorskich kurortów:-) takie dwa światy. W hotelu luksus a wychodzi sie poza hotel i juz inaczej to wszystko wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 12:58 dzięki za info a dolmusze często jeżdża i ile tam kosztuje taki wypad do miast? co ciekawego można tam kupić - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 217.153.214.* 23.06.07, 13:13 jezli chodzi o dolmusze to z tym nie ma problemu, jeżdża prawie co 5-10 minut. Przykładowo cena przejazdu to 2,5 euro do Alanyi. A co mozna kupic, hmmm.....Na bazarach jest bardzo duzo stoisk z ciuchami - tak zwane podróby i to one cieszą się największym powodzeniem wśród turystów :-). Na kazdym kroku sklepy ze złotem i ze skórami bo z tego słynie Turcja. Mi akurat podobały sie skórzane torebki- ale wiekszosc to mimo tego ze dobrze uszyte z dobrej skóry to napisy podrabianych firm na połowe torebki a ja raczej w czymś takim nie gustuje. Jak sie dobrze poszuka to mazna znaleźć cos orginalnego. Poza tym maja piekne reczniki,narzuty ale to juz trzeba znaleźć odpowodni sklep. Ale najwiekszym zaskoczeniem była cena napojów na lotnisku w drodze powrotnej.( 8 euro za mała cole- poza tym ceny są prawie takie jak u nas) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 212.2.99.* 23.06.07, 19:45 Cześć, Ja też byłem na przełomie kwietnia i maja. Pobyt opisałem na innym wątku oraz na stronie www.travelzone.pl - są tam też moje zdjęcia :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:45 dziękuję bardzo Markowi i KK za okazaną mi pomoc w informacjach o hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 217.153.214.* 25.06.07, 08:17 Czesc! To znaczy ze musielismy sie widziec :-) Fajna stronka ta travelzone.pl Odpowiedz Link Zgłoś