Dodaj do ulubionych

Kto wrócił już z SIDERA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:31
Wiem że sporo osób się tam wybiarało, również na początku czerwca, prosiłabym
o informacje ja wylatuję 27 czerwca ze Szczecina
Obserwuj wątek
    • Gość: wa-wa Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 12:41
      up
      • Gość: zuza Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:56
        nie bardzo rozumiemiem
        • Gość: wa-wa Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:05
          to znaczy podbijam wątek w górę...moze ktos sie odezwie ,lecę tam 4 lipca
          • Gość: zuza Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:27
            to ja również: up
            • Gość: BelYaal Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 193.194.132.* 22.06.07, 13:35
              No to nie bede sam, rowniez 4 lipca z Wawy, ranny lot o 7.20
              • Gość: wa-wa Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 13:41
                7.20? my lecimy o 6.50...???!!
                • Gość: BelYaal Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 193.194.132.* 22.06.07, 14:09
                  Juz nie :)
                  Zmieniona jest godzina, przynajmniej u mnie byla z 6,50 na 7,20
                  • Gość: wa-wa Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 18:29
                    aha.to coś nowego....
            • Gość: zuza Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:47
              Naprawdę nikt jeszcze z Sidery nie wrócił, czy już nie zagląda tu większość po
              powrocie z urlopu?
    • Gość: wa-wa Re: do beel Yaal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 18:37
      własnie dzwoniłam do Itaki.nie ma zmiany w godzinach wylotu.przynajmniej u
      mnie.tzn dostałam info,ze ten samolot lata o 6.50.być może lecisz innym (??)nr
      lotu XQ 315.
      • Gość: BelYaal Re: do beel Yaal IP: 193.194.132.* 28.06.07, 09:26
        Ja mam ta 7.20 FFP 400 WAW, czy jakos tak, za to powrot mi zmienili jeszcze i
        scieli praktycznie caly dzien, tzn. jest nadal 14 dni pobytu, ale mialem leciec
        15 dnia w nocy, a tak przelozone na rano 14 dnia. Plus taki, ze nie bedzie
        koczowania na walichach do 12 w nocy, czego ja osobiscie nie lubilem, no i dalo
        mi to pretekst do wyklocenia sie o dodatkowa oplate lotniskowa, twardy byl
        facet, ale ja twardszy i wywalczylem, ze nie musze doplacac :) Minus, ze jeden
        dzien mniej niby, zarcie, napoje, plazowanie i basen odebrano mi to :).
        • Gość: BelYaal Re: do beel Yaal IP: 193.194.132.* 03.07.07, 11:05
          Wlasnie mialem telefon z Itaki o zmianie godziny lotu, sa to juz drobiazgi, bo
          z 7.20 na 8.05 zostalo to przelozone, ale i tak radze sprawdzic jesli nikt nie
          dzwonil.
    • Gość: mika Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:52
      hallooooo???
      • Gość: kk Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 217.153.214.* 23.06.07, 09:48
        Ja wróciłam. Pyłam na przełomie kwietnia i maja. Było naprawde fajnie. Co
        chcesz wiedziec?
        • Gość: zuza Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 10:06
          wszystko kk o hotelu, pokojach jedzeniu komarach a najbardziej o atmosferze,
          obsłudze itp gdzie najbliżej na zakupy jak sie dostać i co warto zobaczyć /
          oprócz tych tradycyjnych kierunków/ - ciesze sie , ze się odezwałaś, już
          myślałam że będę pierwsza i ostatnia...
          • Gość: kk Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 217.153.214.* 23.06.07, 10:22
            Prawdą jest że niewielu Polaków odwiedza ten hotel. Polacy stanowili tam
            miejszosc. Moze akurat w tym czasie kiedy ja byłam. Trudno mi powiedziec.
            Atmosfera jest super. Fantastyczni animotorzy. Jedzenie znakomite i bardzo
            urozmaicone. Pokoje w hotelach ładne. Wszedzie czysciutko. jedyny minus to
            chyba plaża - niestety kamienista ale zawiesze pozostaje basen.No moze jescze
            to, ze nie ma gdzie pospacerować. Byłysmy tylko 7 dni wiec nie wybierałysmy
            sie na wycieczki typu kapadocja czy pomukale. Na włąsną reke zwiedzałysmy side
            i alanyę, manavgat( bardzo łątwo dojechac autobusem) Zdecydowanie polecam SIDE.
            Komarów jakos nie widzaiłam a jesli juz to nie wiecej ich niz w Polsce. Jęli
            chodzi o zakupy to lepiej w alanyii - taniej i większy wybór.Bradzo miło
            wspominam pobyt.
            • Gość: zuza Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:35
              dzięki za informacje ja tez wykluczam wycieczki dalekie za mało czasu i za
              drogo by wyszło, w przyszłym roku planuję 7+7 z Jet, a co jest w okolicy
              najbliższej, skoro brak miejsc spacerowych? pobojowisko?
              • Gość: kk Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 217.153.214.* 23.06.07, 11:48
                wyglada to tak; plaza, hotele, ulica i w sumie w oddali widac góry. Przy ulicy
                co kiladziesiat metrów sa jakies stoiska ( nieciekawe) Daletgo spacer wyglada
                tak ze idzie sie wzdłuż drogi i to dosc ruchliwej i mozna co najwyżej poogladac
                z zewnątrz sąsiednie hotele. Ale to tez jest tak, że tych hoteli jest kilka no
                i nie ma nawet chodnika. Dlatego też wiekszosc turystow spedza czas w hotelu
                albo jedzie do Alanyi lub side ale uprzedzam ze to nie jest tak blisko ( side
                trzeba liczyc jakąs godzinke drogi a do alanyi jakies 40 min) W kazdym badz
                razie nie przypomina to naszych nadmorskich kurortów:-) takie dwa światy. W
                hotelu luksus a wychodzi sie poza hotel i juz inaczej to wszystko wyglada.
                • Gość: zuza Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 12:58
                  dzięki za info a dolmusze często jeżdża i ile tam kosztuje taki wypad do miast?
                  co ciekawego można tam kupić -
                  • Gość: kk Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 217.153.214.* 23.06.07, 13:13
                    jezli chodzi o dolmusze to z tym nie ma problemu, jeżdża prawie co 5-10 minut.
                    Przykładowo cena przejazdu to 2,5 euro do Alanyi. A co mozna kupic, hmmm.....Na
                    bazarach jest bardzo duzo stoisk z ciuchami - tak zwane podróby i to one cieszą
                    się największym powodzeniem wśród turystów :-). Na kazdym kroku sklepy ze
                    złotem i ze skórami bo z tego słynie Turcja. Mi akurat podobały sie skórzane
                    torebki- ale wiekszosc to mimo tego ze dobrze uszyte z dobrej skóry to napisy
                    podrabianych firm na połowe torebki a ja raczej w czymś takim nie gustuje. Jak
                    sie dobrze poszuka to mazna znaleźć cos orginalnego. Poza tym maja piekne
                    reczniki,narzuty ale to juz trzeba znaleźć odpowodni sklep. Ale najwiekszym
                    zaskoczeniem była cena napojów na lotnisku w drodze powrotnej.( 8 euro za mała
                    cole- poza tym ceny są prawie takie jak u nas)
                    • Gość: Marek Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 212.2.99.* 23.06.07, 19:45
                      Cześć,
                      Ja też byłem na przełomie kwietnia i maja. Pobyt opisałem na innym wątku oraz
                      na stronie www.travelzone.pl - są tam też moje zdjęcia :-)
                      Pozdrawiam
                      • Gość: zuza Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:45
                        dziękuję bardzo Markowi i KK za okazaną mi pomoc w informacjach o hotelu
                      • Gość: kk Re: Kto wrócił już z SIDERA IP: 217.153.214.* 25.06.07, 08:17
                        Czesc!
                        To znaczy ze musielismy sie widziec :-) Fajna stronka ta travelzone.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka