Gość: makare1 IP: *.cskmswia.pl 20.06.07, 18:19 Z jakich przewiźników korzysta Itaka? Który lata z Katowic? Na forum czytałam, że z dawnym Fisherem, czy z jakimś jeszcze? Jakieś opinie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justyna Re: Itaka -przewoźnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 21:01 my lecimy z Katowic Sun Express-tureckie linie ponoć lepsze od polskich Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Itaka -przewoźnicy 21.06.07, 22:00 ja również leciałam z katowic sun expressem. i o ile do lini lotniczych nie mam zastrzezen to do samego lotniska w katowicach owszem. po prostu PORAZKA!!! pozdrawiam. Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDYTA Re: Itaka -przewoźnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 22:25 to lataj z warszawki tam ścisk i krzyzowanie się dróg. W pyrzowicach jest o wiele lepiej. Zresztą trochę lotnisk w tym kraju jest masz w czym wybierać Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Itaka -przewoźnicy 22.06.07, 07:31 Gość portalu: EDYTA napisał(a): > to lataj z warszawki tam ścisk i krzyzowanie się dróg dziekuje za rade ale raczej nie skorzystam! > W pyrzowicach jest o wiele lepiej. rzeczywiscie lotnisko rewelacyjne!!! - małe, niedostosowane na taka liczbe lotów, duchota, scisk, OGROMNE kolejki do odpraw nawet czarterowych. ja stwierdzam obiektywnie - lotnisko jest BEZNADZIEJNE i tyle. a sam dojazd na nie - PORAŻKA TOTALNA!!!!!!!! > Zresztą trochę lotnisk w tym kraju jest masz w czym wybierać prosze cie :)) az takiego wyboru to my wcale nie mamy. a poza tym jakbym miała wybór to lotniska w katowicach wcale nie wybrałabym!! bo do lepszego mam o 200 km blizej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDYTA Re: Itaka -przewoźnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:08 lepsze i co bez wylotów do popularnej turcji? no prosze cię a niby które? bo może sie zastanowię i zrezygnuję z pyrzowic. kolejki sa wszędzie jak zaczyna się ruch a ten właściwie hmm nie kończysię ostatnio. co do jednej sprawy przyznaję rację dojazd do pyrzowic ale gierek nie śnił o powszechnym lataniu z pewnością gdyby tak było była by autostrada do lotniska Odpowiedz Link Zgłoś
yooreck Re: Itaka -przewoźnicy 21.06.07, 22:27 sun express jest spółką Lufthansy z Turkish Airlines. A już słyszałem o maksymalnym obłożeniu w te wakacje. Nie będzie lekko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Itaka -przewoźnicy IP: *.rkt.am.lodz.pl 22.06.07, 08:27 Sun Express - trochę ciasno w samolocie, nie ma nic wliczonego. Za wszystko płacisz, lunch, napoje. Ja miałam problem z wyprostowaniem nóg pod siedzeniem, musiałam wstać i troche się przejść. Obsługa miła, nie interesuje jej, co pijesz, co jesz. Pijesz swoje piwo, jesz swoje kanapki i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Itaka -przewoźnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 08:27 dzisiaj wróciłem z wakacji z Itaką . 5 godzin koczowania w Turcji na lotnisku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~sebazax Re: Itaka -przewoźnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 14:03 może troszkę więcej informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Itaka -przewoźnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:52 ja koczowalam na Korfu i na Krecie. I latalam centralwings, z Neckermannem. to ostatnio norma, czekanie... Odpowiedz Link Zgłoś