zuzka1975 19.07.07, 09:10 Witam, wróciłam z Lukullusa z Kemer. Odpowiem na pytania Byłam z GTI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 09:48 Ja mam pytanie odnosnie położenia hotelu - jak daleko do deptaka,do stacji dolmuszy i do mariny Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 10:38 Do deptaka blisko, wzdłuz głownej ulicy jakies 250 metrów od hotelu. Do mariny kawałek bo trrzeba przejsc cała promenadę. W Kemer nie korzysałam z dolbusy bo połozenie hotelu jest tak fjne ze na nóżkach wszędzie blisko - czasem to spory spacer ale warto Wiem ze są taxówki i jak zawsze najpierw pytaj o cenę a potem wsiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 11:09 dzięki - rozumiem ,że nie masz zastrzeżeń co do hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 11:45 Nie nie mam jak na 3 gwiazdki jest super. Obsluga, jedzonko wszystkow porządku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 12:00 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala.j. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.bph.pl 19.07.07, 14:04 Bardzo Cię proszę o dokładną lokalizację hotelu, np. jak blisko do morza i np. do poczty. Mam dziwne wrażenie ,że ten hotel jest gdzieś blisko hotelu Park, ale niestety go nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 14:18 Witaj Zuzka! Widzę, ze juz wrocilas :) Wyglada na to, ze hotel jest naprawdę w porzadku. CZy sa tam glownie Polacy czy inne nacje? Zrobilas moze jakies zdjecia? Pozdrówka :) Pariss Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 14:51 Hi Wróciła i jestem bardzo zadowolona !!!! W hotelu głownie Rosjanie i Niemcy trochę Turków i mała grupka Polaków mam zdjecia ale musże je pozrzucać z aparatu i poobrabiac a to troszkę potrwa ale w nastepnym tygodniu przeslę nie ma problemu podaj maila to wyslę hotel ładniejszy niz w katalogu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 14:30 Witaj. Ciezko mi powiedziec bo nie widziałam hotelu Park. Ale od morza jakies 1- 1,5 km Raczej w centrum , do promenady jakies 300 m , hotel położony jest w kameralnej uliczce wiec jest miarę spokojnie i otaczają go raczej kameralne hotele niz wielkie molochy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 14:34 czy hotel zapewnia ransport na plażę ,czy trzeba piechotką Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 14:49 Jezdzi darmowy busik na plaże 9.30 i 10.30 wraca pod hotel o 12.00 a potem 14.30 i 15.30 na plażę a wraca o 18.00 Piechotą tez da radę zwłaszza po 19 wtedy słonce mniej praży Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 14:52 Zuzka, a ogólnie jak wrażenia z samego Kemer? Byłas na jakiś wycieczkach? Ania, widzę, ze jestes z Gdyni. Czy jedziesz do Lukullusa sama? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 14:57 Parris Kemer super fajne miejsce na wakacje. piekne ogromne góry i lazurowa woda a do tego super pogoda Ja jechałam tylko na tydzien wiec z góry nie zakładałam wycieczek ale znajomi z hotelu pojechali na rafting i jeepy i byli zadowoleni Podobno warto zobaczyc Kapadocję (ale to wycieczka 2 dniowa) wiec jak sie jedzie na 14 dni to ok jak na 7 to szkoda Miasteczko Kemer to dosyc nowoczesny kurort (cik) z racji tego ze wielkie to ono nie jest masa sklepików mnie najbardziej podobał sie Park Moonlight z setkami knajpek i dyskoteką Arena Ciągnie sie od promenady równolegle do morza zresztą plaża z której korzystają goscie Lukullusa jest w tym parku polecam naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 15:11 To super, że się Tobie podobało. Ja byłam w Kemer teraz w maju przejazdem. Przeszłam się właśnie promenadą, blsiko portu i do Parku moonlight. DLatego wlasnie to miasteczko mnie urzekło i mam w planach pojechac tam we wrzesniu. Kapadocję tez juz widzialam 2 razy, ale myslałam nad Myrą i Kekovą, w Phaselis tez bylam wlasnie w maju. A powiedz czy jakies prywatne zdjecia do przeslania, z hotelu i pokoju masz moze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 15:13 tak mam robiłam je dla Ciebie ale wydlę je w przyszłym tygodniu bo aparta zostawiłam u siostry wiec pojadę na weekend zeby zrzucic zdjęcia ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 15:10 W tym roku byłam już w Turcji 2 razy (Alanya i Marmaris) myślę że już nie pojadę (ale kto wie) ale tak na wszelki wypadek muszę się dopytać o hotele. Wrzesień lub pażdziernik planuję Egipt (nikt ze mną nie chce jechać :( (mąż mówi,że nie będzie płacił za zemstę faraona hihi- może jesteś chętna) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 15:12 Ania ja tez byłam w marmaris i w porównaniu do Kemer wypada baldo , moze dlatego ze trafiłam na niezbyt fajny hotel (choc zamawiałam inny) i plaza w Marmaris o jejku szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 15:15 ja byłam w Icmeler koło Marmaris- nigdzie w Turcji nie spędzałam tyle czasu na plaży wśród palm na hamaku i poduchach - rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 15:16 W Kemerze byłam 3 lata temu - myslę,że jeszcze tam wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 15:19 Ja bedąc w Marmaris tez korzystałam z plazy w Icmeler wolę jednak Kemer Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 15:19 W Egipcie juz tez bylam ale chyba wolę Turcję :) Wybierzcie się na rejs, wspaniala sprawa i zemsty nie ma. Ja tez bylam w maju w Alanii, ale na wrzesien uparłam sie na Kemer. Te skały, gory wpdające do morza i kameralnośc miejsca w porównaniu z Alanią i okolicami to chyba to. NIe nastawiam sie na wieksze zwiedzanie, bo w strone wschodnia az poAntakie widzialam juz wiele, ale jakies krotkie rejsy czy wypady moglabym zaliczyc w tej czesci Turcji. Patrzylam na mapę i nie jest za daleko do Fethiye i to mi chodzi po glowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 15:25 do Fethye i Oludeniz to trzeba się wybrac na odrębne wczasy - za daleko (kręte drogi) Odpowiedz Link Zgłoś