Dodaj do ulubionych

Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca

19.07.07, 09:10
Witam, wróciłam z Lukullusa z Kemer. Odpowiem na pytania
Byłam z GTI
Obserwuj wątek
    • Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 09:48
      Ja mam pytanie odnosnie położenia hotelu - jak daleko do deptaka,do stacji
      dolmuszy i do mariny
      • zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 10:38
        Do deptaka blisko, wzdłuz głownej ulicy jakies 250 metrów od hotelu.
        Do mariny kawałek bo trrzeba przejsc cała promenadę.
        W Kemer nie korzysałam z dolbusy bo połozenie hotelu jest tak fjne ze na
        nóżkach wszędzie blisko - czasem to spory spacer ale warto Wiem ze są taxówki i
        jak zawsze najpierw pytaj o cenę a potem wsiadaj
        • Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 11:09
          dzięki - rozumiem ,że nie masz zastrzeżeń co do hotelu.
          • zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 11:45
            Nie nie mam jak na 3 gwiazdki jest super. Obsluga, jedzonko wszystkow porządku
            • Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 12:00
              dzięki
    • Gość: mala.j. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.bph.pl 19.07.07, 14:04
      Bardzo Cię proszę o dokładną lokalizację hotelu, np. jak blisko do morza i np.
      do poczty. Mam dziwne wrażenie ,że ten hotel jest gdzieś blisko hotelu Park,
      ale niestety go nie znalazłam
      • pariss1 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 14:18
        Witaj Zuzka! Widzę, ze juz wrocilas :)

Wyglada na to, ze hotel jest naprawdę w porzadku. CZy sa tam glownie Polacy czy
        inne nacje? Zrobilas moze jakies zdjecia?

Pozdrówka :)
        Pariss
        • zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 14:51
          Hi
          Wróciła i jestem bardzo zadowolona !!!!
          W hotelu głownie Rosjanie i Niemcy trochę Turków i mała grupka Polaków
          mam zdjecia ale musże je pozrzucać z aparatu i poobrabiac a to troszkę potrwa
          ale w nastepnym tygodniu przeslę nie ma problemu podaj maila to wyslę
          hotel ładniejszy niz w katalogu
      • zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 14:30
        Witaj.
        Ciezko mi powiedziec bo nie widziałam hotelu Park. Ale od morza jakies 1- 1,5 km
        Raczej w centrum , do promenady jakies 300 m , hotel położony jest w kameralnej
        uliczce wiec jest miarę spokojnie i otaczają go raczej kameralne hotele niz
        wielkie molochy
        • Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 14:34
          czy hotel zapewnia ransport na plażę ,czy trzeba piechotką
          • zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 14:49
            Jezdzi darmowy busik na plaże 9.30 i 10.30 wraca pod hotel o 12.00 a potem
            14.30 i 15.30 na plażę a wraca o 18.00
            Piechotą tez da radę zwłaszza po 19 wtedy słonce mniej praży
            • pariss1 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 14:52
              Zuzka, a ogólnie jak wrażenia z samego Kemer? Byłas na jakiś wycieczkach?

Ania, widzę, ze jestes z Gdyni. Czy jedziesz do Lukullusa sama?

• zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 14:57
                Parris
                Kemer super fajne miejsce na wakacje. piekne ogromne góry i lazurowa woda a do
                tego super pogoda
                Ja jechałam tylko na tydzien wiec z góry nie zakładałam wycieczek ale znajomi z
                hotelu pojechali na rafting i jeepy i byli zadowoleni
                Podobno warto zobaczyc Kapadocję (ale to wycieczka 2 dniowa) wiec jak sie
                jedzie na 14 dni to ok jak na 7 to szkoda
                Miasteczko Kemer to dosyc nowoczesny kurort (cik) z racji tego ze wielkie to
                ono nie jest
                masa sklepików mnie najbardziej podobał sie Park Moonlight z setkami knajpek i
                dyskoteką Arena
                Ciągnie sie od promenady równolegle do morza zresztą plaża z której korzystają
                goscie Lukullusa jest w tym parku
                polecam naprawde
                • pariss1 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 15:11
                  To super, że się Tobie podobało. Ja byłam w Kemer teraz w maju przejazdem.
                  Przeszłam się właśnie promenadą, blsiko portu i do Parku moonlight. DLatego
                  wlasnie to miasteczko mnie urzekło i mam w planach pojechac tam we wrzesniu.
                  Kapadocję tez juz widzialam 2 razy, ale myslałam nad Myrą i Kekovą, w Phaselis
                  tez bylam wlasnie w maju.

A powiedz czy jakies prywatne zdjecia do przeslania, z hotelu i pokoju masz
                  moze?

:)

• zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 15:13
                    tak mam robiłam je dla Ciebie ale wydlę je w przyszłym tygodniu bo aparta
                    zostawiłam u siostry wiec pojadę na weekend zeby zrzucic zdjęcia
                    ok
              • Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 15:10
                W tym roku byłam już w Turcji 2 razy (Alanya i Marmaris) myślę że już nie
                pojadę (ale kto wie) ale tak na wszelki wypadek muszę się dopytać o hotele.
                Wrzesień lub pażdziernik planuję Egipt (nikt ze mną nie chce jechać :( (mąż
                mówi,że nie będzie płacił za zemstę faraona hihi- może jesteś chętna)
                • zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 15:12
                  Ania ja tez byłam w marmaris i w porównaniu do Kemer wypada baldo , moze
                  dlatego ze trafiłam na niezbyt fajny hotel (choc zamawiałam inny) i plaza w
                  Marmaris o jejku szkoda gadac
                  • Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 15:15
                    ja byłam w Icmeler koło Marmaris- nigdzie w Turcji nie spędzałam tyle czasu na
                    plaży wśród palm na hamaku i poduchach - rewelka
                    • Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 15:16
                      W Kemerze byłam 3 lata temu - myslę,że jeszcze tam wrócę
                      • zuzka1975 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 15:19
                        Ja bedąc w Marmaris tez korzystałam z plazy w Icmeler
                        wolę jednak Kemer
                • pariss1 Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca 19.07.07, 15:19
                  W Egipcie juz tez bylam ale chyba wolę Turcję :) Wybierzcie się na rejs,
                  wspaniala sprawa i zemsty nie ma.
                  Ja tez bylam w maju w Alanii, ale na wrzesien uparłam sie na Kemer. Te skały,
                  gory wpdające do morza i kameralnośc miejsca w porównaniu z Alanią i okolicami
                  to chyba to. NIe nastawiam sie na wieksze zwiedzanie, bo w strone wschodnia az
                  poAntakie widzialam juz wiele, ale jakies krotkie rejsy czy wypady moglabym
                  zaliczyc w tej czesci Turcji. Patrzylam na mapę i nie jest za daleko do Fethiye
                  i to mi chodzi po glowie :)
                  • Gość: ania w. Re: Lukullus Kemer- wróciłam i słuze pomoca IP: *.gdynia.mm.pl 19.07.07, 15:25
                    do Fethye i Oludeniz to trzeba się wybrac na odrębne wczasy - za daleko (kręte
                    drogi)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka