Dodaj do ulubionych

blue star alanya

IP: *.as.kn.pl 22.07.07, 04:05
mam pytanko jak wyglada tam opcja all:)
chodzi o trunki wyskokowe:)
i czy na plazy mozna sie napic zimnego browarka:)
prosze o opinie!
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: blue star alanya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 12:05
      Tak na plaży jest piwo w wersji all a wódka Turecka nie coekawa weź swoja na
      bezcłowym litr bolsa 29 zł
      • Gość: dd blue star alanya - all na plaży i sejfy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:26
        witam!
        proszę o informację czy sejf w hotelu blue star jest płatny, czy mieści się do niego np . kamera oraz czy na plaży w wersji all są jakieś napoje bezalkoholowe
        z góry dziękuję za odpowiedz,
        pozdrawiam
        • Gość: karol Re: blue star alanya - all na plaży i sejfy IP: *.icpnet.pl 21.08.07, 11:27
          Sejf (metalowa skrzynka w pokoju) jest płatny - 10 EUR za tydzień (plus 10 EUR
          kaucji, którą na koniec zwracają). NIe wiem, czy zmieści się do niego twoja
          kamera, ale wydaje mi się, że spokojnie wejdzie.

Co do napojów, to oczywiście, że wszystko jest na plaży :) Piwo (bardzo smaczne,
          zdecydowanie w typie niemieckim niż polskim), woda, napoje owocowe, kawa...
          Napoje są darmowe do godz. 17.30. Jedzenie na plaży jest za darmo między
          12.00-14.00. Zawsze można sobie tez kupić wodę mineralną - z reguły wszędzie
          jest porządnie schłodzona i kosztuje czasem mniej niż w Polsce (około 2 zł za
          1,5 litra).

Aaaa, przygotuj się na wyżerkę życia ;-) Ja straciłem w tym hotelu głowę, po
          prostu wszystko było tak cudownie pyszne a dodatkowo wybór był tak masakryczny,
          że nie potrafiłem w żaden sposób opanować żądzy ;-) No, może trochę
          ograniczyłem, bo od drugiego dnia przestałem w ogóle jeść lunch i pozostałem
          przy śniadaniu i kolacji :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka