Dodaj do ulubionych

Plaże w Alanii

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 19:31
Pod koniec września wybieramy się do Alanii.Czy na plaży Kleopatry są
miejsca, gdzie można leżeć na własnych kocach, cz też koniecznie trzeba brać
leżak i parasol?
Obserwuj wątek
    • Gość: madzik1349 Re: Plaże w Alanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 22:15
      rowniez podpisuje sie pod tym pytaniem...
      • Gość: ania w. Re: Plaże w Alanii IP: *.gdynia.mm.pl 03.08.07, 08:45
        mozna na własnym ręczniku,powiem więcej mozna kupic za 6 euro materac dmuchany
        i wtedy jest znacznie wygodniej (oczywiście jeśli hotel nie jest zbyt daleko od
        plaży)
      • Gość: Kazik Re: Plaże w Alanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 10:30
        Jeszcze jedno pytanie. Czy na plaży Kleopatry każdy hotel ma swój wydzielony
        sektor, czy jest to zupełnie bez znaczenia?
        • Gość: ania w. Re: Plaże w Alanii IP: *.gdynia.mm.pl 03.08.07, 10:48
          plaza jest ogólnie dostępna (chocaż niektóre hotele mają własny bar na plaży
          np. Blue Star plaża nr 16 ale korzystać z leżaków na tej plazy chyba też można
          bo i tak są płatne) - najlepsza przy jaskini Damlatas (początkowe numer plaż)
          piękny jasny żwir i brak płyt skalnych po wejściu do wody,które są śliskie i
          wogóle paskudne
          • Gość: ania w. Re: Plaże w Alanii IP: *.gdynia.mm.pl 03.08.07, 10:52
            przeszłam tą plażę w zdłóż i w szerz próbowałam się kapac w róznych
            miejscach,dlatego nie ma co próbowac i od razu idz w kierunku jaskini,chyba,że
            będziesz zbyt daleko (ja w tym roku maszerowałam 1 km plazą Kleopatry żeby tam
            dojść - dałam radę)
    • Gość: Madzik1349 Re: Plaże w Alanii IP: *.aster.pl 03.08.07, 11:10
      A moze kojarzysz w jakiej odległości jest do tych Jaskin, hotel Club Sidar???
      • Gość: ania w. Re: Plaże w Alanii IP: *.gdynia.mm.pl 03.08.07, 11:18
        ja mieszkałam prawie na przeciwko Sidara (z 300 m do alejki nadmorskiej a
        póżniej w lewo do końca aż do jaskini) w Aurorze - dasz radę
        • Gość: ania w. Re: Plaże w Alanii IP: *.gdynia.mm.pl 03.08.07, 11:23
          tylko będziesz załować,że nie mieszkasz w hotelu przy plaży (ja żałowałam) np.
          Kahya lub Sultan Sipahi
          • Gość: madzik1349 Re: Plaże w Alanii IP: *.aster.pl 03.08.07, 16:17
            narazie załuje ze jeszcze 5 dni;p juz nie moge sie doczekac:) Dzieki za
            odpowiedz.Pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka