Gość: Kazik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 19:31 Pod koniec września wybieramy się do Alanii.Czy na plaży Kleopatry są miejsca, gdzie można leżeć na własnych kocach, cz też koniecznie trzeba brać leżak i parasol? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzik1349 Re: Plaże w Alanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 22:15 rowniez podpisuje sie pod tym pytaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Plaże w Alanii IP: *.gdynia.mm.pl 03.08.07, 08:45 mozna na własnym ręczniku,powiem więcej mozna kupic za 6 euro materac dmuchany i wtedy jest znacznie wygodniej (oczywiście jeśli hotel nie jest zbyt daleko od plaży) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Plaże w Alanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 10:30 Jeszcze jedno pytanie. Czy na plaży Kleopatry każdy hotel ma swój wydzielony sektor, czy jest to zupełnie bez znaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Plaże w Alanii IP: *.gdynia.mm.pl 03.08.07, 10:48 plaza jest ogólnie dostępna (chocaż niektóre hotele mają własny bar na plaży np. Blue Star plaża nr 16 ale korzystać z leżaków na tej plazy chyba też można bo i tak są płatne) - najlepsza przy jaskini Damlatas (początkowe numer plaż) piękny jasny żwir i brak płyt skalnych po wejściu do wody,które są śliskie i wogóle paskudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Plaże w Alanii IP: *.gdynia.mm.pl 03.08.07, 10:52 przeszłam tą plażę w zdłóż i w szerz próbowałam się kapac w róznych miejscach,dlatego nie ma co próbowac i od razu idz w kierunku jaskini,chyba,że będziesz zbyt daleko (ja w tym roku maszerowałam 1 km plazą Kleopatry żeby tam dojść - dałam radę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik1349 Re: Plaże w Alanii IP: *.aster.pl 03.08.07, 11:10 A moze kojarzysz w jakiej odległości jest do tych Jaskin, hotel Club Sidar??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Plaże w Alanii IP: *.gdynia.mm.pl 03.08.07, 11:18 ja mieszkałam prawie na przeciwko Sidara (z 300 m do alejki nadmorskiej a póżniej w lewo do końca aż do jaskini) w Aurorze - dasz radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Plaże w Alanii IP: *.gdynia.mm.pl 03.08.07, 11:23 tylko będziesz załować,że nie mieszkasz w hotelu przy plaży (ja żałowałam) np. Kahya lub Sultan Sipahi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik1349 Re: Plaże w Alanii IP: *.aster.pl 03.08.07, 16:17 narazie załuje ze jeszcze 5 dni;p juz nie moge sie doczekac:) Dzieki za odpowiedz.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś