Dodaj do ulubionych

Club Side Coast

IP: 88.232.128.* 04.08.07, 13:28
Witajcie
jestem juz na miejscu i wszystko jest ok.
my osobiscie nie mielismy najmniejszego problemu , wrecz odwrotnie zostalismy
zakwaterowani w pokoju familijnym hihihi ale na jeden dzien ,pozniej
przeniesli nas do normalnego pokoju niby tz.golebnika .Pokoj okazal sie ok
jest to malzenskie lozko i dostawka dla nas ok nie narzekamy bo i nie mamy
na co.Ogolnie wszystko jest wporzadku , rezydentka pani Ula rowniez ok.
Musze dodac ze rodziny 2+2 maja problem z dostawkami, i jest tu rwowniez
rodzina dla ktorej nie bylo tu miejsca i wyslano ich do GRAND PRESTIGU ( to
byl koszmar ten hotel brrr NIE ZGADZAJCIE SI€ NA NIEGO NIGDY!!!!) po tygodniu
wrocili do Club Side Coast ale niesmak pozostal.

My nie mamy powodu do narzekan . To jest moje subiektywne zdanie . Pozdrawiam
oczekujacych na przyjazd tu. I zmykam na sloneczko ihihhi WELMA
Obserwuj wątek
    • Gość: fetor Re: Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 16:02
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=63242390
    • Gość: wojtek Re: Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 16:17
      Po co 5 raz ten sam wątek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: edyta welma!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 21:40
      cześć pamitaj o moim szefie kelnerów:) baw się dobrze - ciesze się ż ejestes
      zadowolona. hotel spełnia oczekiwania prawda?:) a jedzonko pychotka
      • Gość: Kr Re: welma!! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 08:17
        zatem dla rodzin 2+2 problem jest od naszego pobytu w maju i nikt nie chce go
        rozwiązać - skandal. Pozdro dla wszystkich jadących tam w 4 osoby i
        niedowiarków, że tam nie ma pokoi dla takich rodzin

www.otwarty.zabawki-naukowe.pl
        pokój dla takiej rodziny macie TU fotoforum.gazeta.pl/3,0,737157,2,2.html
        • Gość: colin Re: welma!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 09:13
          Są pokoje dla 4 osób (rodzinne ) ale nie dla polaków .
          Są to apartamenty 2-pokojowe .
          • Gość: Kr Re: welma!! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 09:30
            niestety lub stety jesteśmy polakami i taki pokój dostają prawie na pewno
            polacy, co potwierdzają opinie na tym forum

• Gość: edyta Re: welma!! :) IP: *.centertel.pl 06.08.07, 19:44
              wróciliście z wakacji i dalej rozplywacie sie w swoim narzekactwie.
              a cieszyło was coś kiedyś? ja byłam z 2+2 i ty colin też i było
              wspaniale. O co wam chodzi? pokoje rodzinne? nie dla polaków?? a ja
              byłam świadkiem jak niemcy dostali pokój w piwnicy i też mieli
              problem. Wokół mnie mieszkali niemcy i mieli te same warunki - nie
              czułam się jak ausleider dajcie spokój - długo tak będziecie ? ile
              można. KR- spędziłęś wakacje gdzie indziej i trudno- ale przeciez
              jesteś zadowolony? mam wrażeie że sami pisząc tyle żły info
              pozbawiacie się radości którą jak zamierzam sie jeszcze delektować.
              Na moim turnusie praiw nie bło wiecznie niezadowolonych polaków.
              • Gość: welma jestem na miejscu i nie narzekam IP: 88.232.54.* 09.08.07, 12:38
                witajcie
                ja jak ju pisaam nie mam powodu do narzekan , jest bombowo
                wiecie co powiemm wam , widze nie tylko na forum ale i tu w hotelu
                samych narzekaczy !!!!!!!!!
                troche sie zmienilo ludzzie ktorzy przyjechali wczoraj mieli za maly
                pokoj , ale dzi ju dostali taki jak powinni a na dodatek w ramach
                rekompensaty dostali pakiet masarzow ktory kosztuje tu na miejscu 35
                euro i sa zadowoleni . Jak juz pisalam ja nie mam najmniejszego
                powodu do marudzenia . troche wiary ze bedzie ok .

Edyta ten Twoj kelner calkiem calkiem ihihihih
                • Gość: edyta Re: jestem na miejscu i nie narzekam IP: *.centertel.pl 09.08.07, 18:46
                  welma ty nie hihaj:) tylko dawaj jego maila!!! :):) jezu jak ja ci
                  zazdroszczę. super tam jest:))))))))))
                • Gość: edyta Re: jestem na miejscu i nie narzekam IP: *.centertel.pl 09.08.07, 18:49
                  no chociaż zrób mu zdjęcia i nagraj muzykę z animacji pararalira
                  • Gość: colin Re: jestem na miejscu i nie narzekam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 20:43
                    Muzyka z animacj co Follow the leader-The socca boys
                    • Gość: welma Re: jestem na miejscu i nie narzekam IP: 88.232.64.* 13.08.07, 13:09
                      witajcie
                      z pokojami nie tylko polacy maj prpoblem lecz inni tez . rozmawialam
                      z niemcami i oni tez. w srode wracam opowiem wiecej pozdrawiam
                      • Gość: dzekson2 Re:do welma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 09:36
                        welma chyba już wróciłaś jak tak na gorąco wrażenia
                        • Gość: nena Re:do welma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 12:27
                          Co prawda nie jestem welma, ale właśnie wróciłam i bardzo mi szkoda,
                          że ten czas mamy już za sobą. Byliśmy w składzie 2+2, pokój super I
                          piętro widok na basen, hotel SUPER, obsługa, jedzenie, animacje
                          rewelacyjne. Nie ma różnicy jakiej ktoś jest narodowości, wszyscy są
                          mili i szybko uczą się j. polskiego. Biuro Itaka organizacja urlopu
                          świetna, rezydentka kompetentna i zawsze pod telefonem, organizacja
                          wycieczek tez ok. Życzę udanego urlopu i nie czytajcie tych głupot.
                          • Gość: dzekson2 Re:do nena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 14:18
                            dzięki lece dopiero 29.08 ale jestem tak najarany że o jezu już nie
                            czytam tych debili co mierzą pokoje głębokośc basenu czy temp wody w
                            morzu myśle że naprawdę będzie zajefajnie
                            • Gość: dzekson2 Re:do nena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 14:18
                              zapomniałem napisać że kocham moją żone mosice
                          • Gość: ania Re:do welma IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 15.08.07, 14:26
                          • Gość: ania Re:do welma IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 15.08.07, 14:28
                            mam pytanie: czy napoje w minie barze w pokoju są dodatkowo płatne?
                          • Gość: colin Re:do nena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 15:30
                            Albo Itaka zmieniła rezydentke w hotelu albo ty jesteś rezydentką i
                            robisz sobie reklame chyba że to pierwsze Twoje wakacje za granicą
                            • Gość: nena Re:do nena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 17:28
                              Nie są to moje pierwsze wakacje za granicą jeżdżę z dziećmi około 7
                              lat. Nie wiem czego oczekujesz od rezydentki, ale w naszym przypadku
                              p. Ula była ok. Biuro też wywiązało się z umowy, a hotel no cóż za
                              te pieniądze jest super i pewnie za rok bedzie miał znacznie wyższą
                              cenę. Przestańcie straszyć ludzi, którzy wykupili wczasy w CLUB SIDE
                              COAST HOTEL jest świetny, a narodowość nie ma tu nic do rzeczy.
                              Wakacje będą super! aha ktoś pytał o mini barek, jest dodatkowo
                              płatny, ale przeżyjesz bez niego, woda zimna i gorąca jest dostępna
                              24 godz na dobę,do pokoju możesz zabrać to co lubisz, a w sklepiku
                              mała - 0.30 e.
                              • Gość: colin Re:do nena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 18:08
                                No to jednak jest nowa rezydentka już 3-a a co do hotelu to też
                                jestem zdania że jest super ale w naszym wypadku Itaka dała
                                dupy ,ciesze się że kolejni urlopowicze nie muszą przeżywać tego co
                                Ci na początku więc jednak nasze uwagi coś zmieniły.
                                pozdrawiam
                                • Gość: samarytanin Re:do colina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 23:17
                                  znów tu jesteś przebrzydła cioto i się wymądrzasz pisałem ci
                                  nastepnym razem debilu weż 12 osób do pokoju na 3 osoby i rób raban
                                  jednak kurw....pojeby jeszcze w polsce nie wyzdychały a ten jeb...
                                  kuta... znów na forum straszy
                                  • Gość: colin Re:do samarytanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 09:08
                                    Wiedziałem że jesteś niepełnosprawny umysłowo ale że aż tak musiałeś
                                    za dużo dostać po tej durnej pale na meczach !
                                    • Gość: colin Re:do samarytanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 09:14
                                      Mam nadzieje że nie będzie dla ciebie pokoju w tym hotelu i w
                                      zastępstwie dostaniesz coś najgorszego co jest chyba że zaraz cie
                                      zawiozą do domu wariatów he he .
                                      • Gość: samarytanin Re:do colina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 18:48
                                        idż w cholere cioto na swoje mini mini czy cartoon network tam dla
                                        ciebie miejsce i pamiętaj nastę pnym razem na 2 osobowy pokój weż 2
                                        dorosłe osoby i 12 dzieciaków w cenie dwóch dorosłych osób i dwóch
                                        połówek bo do 12 lat tylko za perzelot liczą albo sam powiedz że nie
                                        masz 12 lat może takiego muła za darmo zawiozą buhahaha
                              • Gość: edyta Re:do nena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 18:29
                                ja wróciła 3 tygodnie temu a dodzisiaj mam tęsknotę za tym hotelem i
                                tym co tam zastałam. Jeżdze od lat ale tak cudnego hotelu nie
                                widziałam - mam tu na myśli naprawdę całokształt. Za rok pewnie
                                polecę gdzieś na weekend majowy ale na wakacje napewno do turcji.
                                Rezydentak inna- to prawda- ela kochane przeniesiona i uważam że to
                                było dobre posunięcie skoro nie potrafiła dogadac się z menedżerem
                                hotelu a inne potrafią - widać problem indywidualny tej właśnie pani-
                                a tak prawde mówiąc - nie sa w stanie popsuć mi urlopu rezydenci.
                      • Gość: welma Re: już w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 09:52
                        Witajcie
                        Nie nakręcajcie sie tak . Wszystko jest ok , pokoje zaznaczam ja
                        miałam super( dwie pierwsze nocki spaliśmy w pokoju familijnym :-) a
                        następnie poproszono nas o przeniesienie sie do takiego jaki nam
                        przysługiwał , zobaczylismy go sobie i było wszystko ok czyli łózko
                        małżenskie i normalne łozko dla dziecka )i to wszystko z perypetiami
                        jesli chodzi o nas . Tak jak pisałam rodziny 2+2 mają problem .
                        Ja słowa złego nie powiem na hotel i rezydentkę panią Ule . Choć
                        leciałam z sercen na agrawce po lekturze na tym forum brrrr
                        Colin proszę nie pisz ze wszyscy którzy mówią coś dobrego na
                        rezydentki to są własnie rezydentki !!!! bo tak nie jest poprostu
                        zmieniła się rezydentka i była bardzo ok.
                        Z wycieczek z Itaki sa jak najbardziej polecam Kapadocje i wieczór
                        turecki właśnie w tej Kapadocji cos pieknego. Bylismy tez w
                        Aqualandzie + delfinarium wycieczka taka sobie ale my ja wybralismy
                        z powodu syna który chciał popływać z delfinami .
                        Zjednalismy sobie kelnera Benjamina ;-) to jest artysta dopiero hihih
                        Cóż narazie tyle wrażeń , musze walizki rozpakowac przylecieliw
                        nocy ;-) Pozdrawiam serdecznie Welma
                        P.S. Edyto niestety nie mam namiaru na szefa kelnerów ;-(
                        • Gość: edyta Re: już w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 19:55
                          :((((((((((((((((((
    • Gość: Wojt Re: Club Side Coast IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 15:00
      Mam pytanie do wszystkich, którzy lecieli do Turcji z wózkiem. jak postępować z
      tego rodzaju bagażem? Czy jest on traktowany jako dodatkowy bagaż? Gdzie
      powinienem go oddać? Czy powinien być zabezpieczony?
      • Gość: ewa Re: Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 15:23
        do Turcji nie leciałam ale lecieć będę ;-) za to leciałam w ubiegłym
        roku na majorkę i uwazam ze wszędzie będzie tak samo wyglądała
        sprawa wózka..otóz przed samym wejściem na pokład(po schodach do
        samolotu) juz po wszytkich odprawach, oddaje sie wózek na sam czas
        przelotu,dostaje sie osobny bording cart na wózek a po lądowaniu
        dostałam go na taśmie razem z bagażami
    • Gość: none Re: Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 11:27
      Witam Wszystkich

Pośledziłem sobie te posty i widzę że faktycznie zdania sa
      podzielone więc nie będę tutaj zamieszczał pytań jak jest faktycznie
      itp. prosze jedynie o odpowiedź osoby które były w club side coast o
      informację jak wygląda sprawa dostępu do internetu na terenie
      hotelu. Czy jest jakaś kawiarenka internetowa lub coś podobnego lub
      czy można się połączyć za pomocą swojego komputera z internetem i
      jaki jest ewentualnie koszt

Dzieki wszystkim za odpowiedź
      • Gość: colin Re: Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 12:09
        Na dole są 2 albo 3 kompy za chyba 3 euro za godzine a jeśli chodzi
        o sieć to w hotelu nie ma ,tak więc zapomnij o laptopie w pokoju z
        netem-pozdrawiam
        • Gość: none Re: Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 12:54
          A można podłączyć swój komputer tam na dole czy trzeba kozystać z
          ich komputerów
          • Gość: colin Re: Club Side Coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 12:59
            Myśle że jak swój podłączysz i zapłacisz to nie będzie problemu ale
            musisz go najpierw skonfigurować z ich łączem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka