kynas 25.08.07, 18:09 Proszę o informacje, czy w hotelu mogę bez problemu podłączyć np. ładowarkę, suszarkę (chodzi o rodzaj gniazdka). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bywalec Re: gniazda elektryczne w Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 18:12 W turcji sa takie same gniazdka jak w polsce.Nie bedzie zadnych problemow z podlaczeniem ladowarki czy suszarki.Co prawda w turcji czesto wylaczaja prad ale w szanujacych sie hotelach maja swoje agregaty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kynas Re: gniazda elektryczne w Turcji 25.08.07, 18:30 Dzięki za informacje,lecę w poniedziałek i już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: gniazda elektryczne w Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 18:37 Wcale sie nie dziwie ze nie kozesz sie doczekac.Ja tez czekam ale na nastepne wakacje.Ja juz bylem i wrocilem prawie m-c temu. Pozdrawiam zycze udanych wakacji.Procz ladowarki itp.nie zapomnij zabrac dobrego humoru. Ale ci zazdroszcze. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś