natalii24 13.11.07, 10:47 Witam, w związku, z tym, ze planuje wybrać się na objazdówkę do Turcji na przełomie kwietnia i maja bardzo proszę o polecenie biura podróży, z którego usług jesteście zadowoleni. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: Objazdówka po Turcji 13.11.07, 10:56 Najciekawsze objazdówki miała chyba nadal ma Triada ale czy tak będzie w 2008 nie wiem .. może splajtować .. może trafić sie zły pilot itd ... ja byłem w 2006 i było bez problemu .... należy wszakże wybrać dobry hotel na pobytówce ... oczywiście najtaniej z lasta ... co do innych biur nie wiem ... zdania sa podzielone .. Itaka ponoć miała niezła objazdówke ... ponoć GTI czy Wezyr ale znowu były głosy zachwytu i załamania ... o objazdówce Triady większośc głosów pozytywnych i tylko pojedyncze krytyczne ano trzeba pochodzic po biurach i wybrać wszystko kwestia ceny ... choc akurat na objazdówce nie ma to większego znaczenia ... i tak nikt po drodze nie nocuje w Hiltonach bo akurat tam ich po prostu nie ma .. są hotele 3 * czasem nawet z basenem pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Objazdówka po Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 14:13 jak Turcja to polecam smak orientu z Rainbow tours! naprawde bomba! chociaz wiem ze chyba juz bedzie inna przewodniczka! ale jesli chodzi o program i organizacje to naprawde wszystko dobrze zaplanowane, hotele na objezdzie w porzadku! na pobycie tez wszyscy byli zadowoleni, ja bylam w 3* hotelu ale byl naprawde super, w samym centrum, czysty, przy samej plazy kleopatry, ale nie wiem czy interesuje Cie tez pobyt po objezdzie, no w kazdym razie objazdowke polecam! program intensywny ale duzo ciekawych miejsc do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kkgorny Re: Objazdówka po Turcji 16.11.07, 10:09 Gość portalu: koala napisał(a): > jak Turcja to polecam smak orientu z Rainbow tours! naprawde bomba! > chociaz wiem ze chyba juz bedzie inna przewodniczka! ale jesli > chodzi o program i organizacje to naprawde wszystko dobrze > zaplanowane, hotele na objezdzie w porzadku! na pobycie tez wszyscy > byli zadowoleni, ja bylam w 3* hotelu ale byl naprawde super, w > samym centrum, czysty, przy samej plazy kleopatry, ale nie wiem czy > interesuje Cie tez pobyt po objezdzie, no w kazdym razie objazdowke > polecam! program intensywny ale duzo ciekawych miejsc do zobaczenia! Witam. Nie kwestionuję jakości i cen, jest tylko jedno "ale". Rainbow Tours w sezonie 2007 latał tylko z lotnisk w Warszawie i Katowicach. Uważam, że objazdówki z Triadą są dobrze przygotowane, drobne uwagi można mieć jedynie do jakości hoteli na objeździe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Objazdówka po Turcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.07, 07:59 A ja byłam z orbistravel. Było w porządku, hotele na trasie 4*, tylko jeden 3*. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś