Gość: mnkm IP: 84.234.114.* 02.01.08, 11:35 Kto był proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: Magic life Sirena Turcja IP: 195.114.160.* 02.01.08, 13:12 Witam, ja też szukam opini na temat ML tak w Turcji jak i w Egipcie i niestety jest z tym problem, jak byś coś znalazł napisz proszę na forum. Słyszałem tylko, że w ML jest mało Polaków więc będzie problem z towarzystwem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Magic life Sirena Turcja IP: 80.50.249.* 14.02.08, 15:06 ja byłam w magic life w tunezji. Bajka. polecam. fakt Polaków nie ma traz każdy hotel do niego porównuje i ciągla jestem rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompas Re: Magic life Sirena Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 16:22 Ja byłem w magic life sharm el sheikh imperial w Egipcie . hotel zaskoczył mnie pozytywnie . Jest to ogromny kompleks hotelowy , każdy pokój jest w bungalowie , takich bungalowów jest ok. 20 . Hotel może się poszczycić wykwintną kuchnią , w której nie jak w innych hotelach , jest jedno i to samo , z wyjątkiem śniadań ale są specialne wieczorki tematyczne ( takie jak wieczór kuchni azjatyciej , itp. ) , za parę dolarów , możecie państwo dostać jeden z lepszych pokoi , wystarczy wręczyć recepconiście kwotę od 5 do 10 dolarów . W magic life , racja jest mało Polaków , ale to nie przeszkodzi w znalezieniu towarzystwa z innymi obcokrajowcami . Na terenie hotelu znajduje się , szkoła nurkowania , ok. 5 barów , 4 restauracje ( 3 a'la carte do których trzeba zarezerwować miejsce conajmniej dzień przed i jedna restauracja głowna) . Po za tym jest jubiler , sklep z olejkami , i pare sklepów z ubraniami i pamiątkami . Hotel posiada centrum SPA i siłownie , basen relaksacyjny , itp . jakby były jeszcze jakies pytania to proszę pisać na kompas007@onet.eu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Magic life Sirena Turcja IP: *.umwd.pl 18.06.08, 11:12 na stronie holidaycheck znajdziesz opinie o ML Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Magic life Sirena Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 16:32 JA byłem w lipcu , mieszkałem w residence superior , pokój spoko , na początku daliśmy sprzątaczce napiwek , i przez 4 dni pokój by bardzo dobrze posprzątany , później już gorzej a potem w ogóle . Pare osób zatróło się jedzeniem , obsługa taka sobie , ale tego hotelu NIE polecam , ale w Egipcie Owszem , hotel super Odpowiedz Link Zgłoś